Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną In vitro z komórką dawczyni
Odpowiedz

In vitro z komórką dawczyni

Oceń ten wątek:
  • SierpniowaJodła Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was miała poronienie chybione ? Udało się bez szpitala? U mnie już 4 doba bez leków i zero efektów.

Jeśli chodzi o dalszą drogę - moja klinika nie ma dla nas dawczyni z naszą grupą krwi (A) i nie wie czy będzie i kiedy. Najgorsze w tym wszystkim jest czekanie - może za pół roku, może za rok. Nie ma dla mnie nic gorszego niż bezradność czekania - wtedy te wszystkie spontaniczne testy i niespodziewane ciąże na internecie bolą najbardziej.
    Wybaczcie wypocinę, ale ta bezsilność mnie zalał teraz.

On (30l) Ok
    Ona (29l) AMH 0.01
‹‹ 916 917 918 919 920
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ