X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Insa x3

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2019, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :-) właśnie w dniu dzisiejszym miałam 3 raz inseminację
    z nasienia dawcy... Wczoraj miałam zastrzyk ovitrelle, dzisiaj podczas zabiegu pęcherzyk jeszcze był. Czy, któraś z was może podzielić sie jakimś powodzeniem? Ja chyba juz nie mam sily i kasy na kolejne podejscia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2019, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, zapraszam na wątek Inseminacja 2019. Są tam też dziewczyny które podchodzą do procedury AID nasieniem dawcy

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ