INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunk_a wrote:Ania a czemu Ty rozwaszasz iv? U Was tylko klopoty ze str meza? Bo jak tak to przecież iui pomoże
Kazde podejście 1370 zl plus leki az dawca jak beda mrozaczki pozniej rodzeństwo z tego samego dawcy -
Lunk_a wrote:Ania ale skad to wynika? Ty jesteś zdrowa. Tylko maz ma klopoty.skad niepowodzenia?
dwa nie zawsze sie wcelje nie raz mmimo zasrzyk cos nie peknie
szanse IUI AID okreslone sa jako 5-25% na cykl i z kazdym cyklem szanse maja tak ja przy normalnych IUI -
Beatrajs wrote:Właśnie robiłam betę w dniu spodziewanej @ I wyszła 1.2 a mój doktorek powiedział ze to jeszcze za wcześnie ze mam czekać do 30tego i dalej brać luteine i estrofem.
Okaże się w poniedziałek co i jak bo mam wieczorem wizytę. -
Lunk_a wrote:Ania ja jestem dobrej myśli w Waszej sprawie-nie mówię ze od razu się uda w tym cyklu choć byłoby super. Daje max 3 cykle iui i się uda-zobaczysz:-)
Im więcej czytam na ten temat tym bardziej się przekonuje ze to mogło być poronienie. Tylko jedno mnie nurtuje. Wszędzie pisze ze testy wychodziły pozytywnie i beta dodatnia jeśli to była cisza biochemiczne a u mnie ani to ani to.
rozpoczęcie starań styczeń 2014
1 IUI 8.12.2015
2 IUI 29.04.2016
Przerwa...
3.07.2016 zmiana lekarza
18.10.2016 Laparo- endometrioza I stopien, Jajowody drożne
-
Beatrajs, u mnie beta wyszła 1 a testy ciążowe negatywne. Mimo to na USG było już widać pęcherzyk ciążowy. Pewnie w momencie jak ciąża przestała się rozwijać to beta spadła i dlatego testy nie wychodziły. Może u ciebie tak samo. Tak sobie jeszcze myślę, że ta moja ciąża mogła obumrzeć ze względu na słaby przyrost bety. Przyczyny jednak nigdy się nie dowiem
-
Płatek szkarłatny wrote:Beatrajs, u mnie beta wyszła 1 a testy ciążowe negatywne. Mimo to na USG było już widać pęcherzyk ciążowy. Pewnie w momencie jak ciąża przestała się rozwijać to beta spadła i dlatego testy nie wychodziły. Może u ciebie tak samo. Tak sobie jeszcze myślę, że ta moja ciąża mogła obumrzeć ze względu na słaby przyrost bety. Przyczyny jednak nigdy się nie dowiem
A już mam załamke a tych plamień miałaś dużo no i jak długo ?rozpoczęcie starań styczeń 2014
1 IUI 8.12.2015
2 IUI 29.04.2016
Przerwa...
3.07.2016 zmiana lekarza
18.10.2016 Laparo- endometrioza I stopien, Jajowody drożne
-
Dziewczyny, czy faceci dostają L4 na dzień inseminacji? Ja mogę wziąć urlop bez problemów, ale mój M.ma problem.
-
Beatrajs1 wrote:A już mam załamke a tych plamień miałaś dużo no i jak długo ?
Ja plamień właściwie nie miałam. Zwykła @ przyszła. Właściwie dopiero na następnym USG się dowiem czy pęcherzy na pewno wypłynął bo jedna @ przetrwał. Trochę się boję, że nadal tam jest i co wtedy... -
Lunk_a wrote:Ania jutro przeglądasz czy pęcherzyki pekly?
-
wracam po cyklowej przerwie hehe w nowym roku dostalam @ , teraz znowu przymierzam sie do iui to bedzie moja 3.. zobaczymy... nowy rok, nowe mozliwosci:) jestem pozytywnie nastawiona
biore teraz od 2 dc lamette 2x1 i w piatek jade na usg , zobaczyc co tam sie dzieje
ogolnie to zastanawiam sie tez na iui na cyklu naturalnym . bo po menopurze mialam 1 pecherzyk, a naturalnie 2 i tez pekly. co myslicie o iui na naturalnych cyklach ?
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest