INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak na razie tak.Byliśmy dopiero na 4 wizytach.W zeszłym cyklu IUI pokrzyżowały nam święta i teraz czekam na @ i mam nadzieję, że uda się podejść do inseminacji.Fajnie jest, bo ma się koordynatora opieki, który przypomina o badaniach, robi podsumowania wizyt i można do niej dzwonić ze wszystkim.Nie polecam wykonywać u bich zleconych badań bo są droższe;-)Ogólnie warunki w klinice super.
-
nick nieaktualnyindia wrote:Lunka, Ania testujecie?? Jak przeczucia?
Bas ja niestety po Pregnulu też mam ten problem.
Po tej IUI nawet nie poszłam sprawdzić czy popękało, już nie chce się denerwować -
Zuza - serdeczne gratulacje jestes juz druga w ostatnim czasie, ktorej udalo sie zajsc naturalnie po tych wszystkich przejsciach. Jakis nowy trend
Kolezanka- przykro ze @ przyszla.
She 3mam kciuki zeby jajka ladnie roslyShe Wolf lubi tę wiadomość
Starania od II 2014
5x IUI (w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
India to masz ci los z tymi nie pekajacymi u mnie na szczesie pekaja ..
ja chyba zatestuje dopieor dzien przed @ czyli 14 stycznia to bedzie 14 dpi a 13 dpo..wiecjuz raczej wiarygodne -
Aniu na szczęscie podczas IUI popękały, bo z daleka krzyczałam tylko nie Pregnyl i dawali coś innego
A teraz jak usłyszałam, że IUI u nas to i tak bezsensu to nawet nie poszłam sprawdziuć czy pękło czy nie. Bo w sumie na ten moment taka wiedza jest mi już zbędna, po co mam się denerwować
Jeszcze 3 dni czekania... ech... trzymam kciukiAnia_84 lubi tę wiadomość
-
india wrote:Aniu na szczęscie podczas IUI popękały, bo z daleka krzyczałam tylko nie Pregnyl i dawali coś innego
A teraz jak usłyszałam, że IUI u nas to i tak bezsensu to nawet nie poszłam sprawdziuć czy pękło czy nie. Bo w sumie na ten moment taka wiedza jest mi już zbędna, po co mam się denerwować
Jeszcze 3 dni czekania... ech... trzymam kciuki -
india wrote:Mała Mi też czytałam i się mocno zniechęciłam. Dlatego wybrałam klinike w Niemczu, ale osobiście też nie polecam.Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer -
anakonda jak masz tam mieć IVF to ja życzę powodzenia, na pewno wszystko się uda bądź dobrej myśli.
Ja się jakoś zraziłam do tego miejsca, może nie do samej kliniki, ale do lekarki z która miałam kontakt i która robiła IUI, ale podobno już tam nie pracuje
Trzymam kciuki aby się w końcu odezwalianakonda lubi tę wiadomość
-
Płatku jak chcesz zerknij w mój pamiętnik - tam w lipcu jest opisana moja pierwsza IUI. A szczegóły jak chcesz podeślę ci na priv
Dziewczyny ja tu nie chcę siać paniki. Ilu lekarzy, ile zabiegów tyle opinii, więc spokojnie Spróbować zawsze można, wtedy będziecie wiedziały jakie macie odczucia i czy warto dalej odwiedzać to miejsce. -
U mnie przeczucia niestety negatywne. Miałam nie testować ale ze rozmyslam czy przedłużać cykl luteina-choc ja mimo jej zawsze dostaje okres-wiec czy odstawić-wczoraj wieczorem zrobiłam test. 2 kresek to ja tam nie widzialam. Okres jutro albo w sr. Więc w sumie wiadomo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 20:50