INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajka wrote:Dziewczyny, Wy tu pewnie zorientowane, potrzebuje wiedzieć ile się faktycznie czeka na wynik z krwi: (badanie dla faceta)
Chlamydia trachomatis IgG
Chlamydia trachomatis IgM
I dodatkowo czy jesli nie zdążymy z wynikiem zgodzą sie w klinice na IUI - u mnie był zrobiony Chlamydia trachomatis - jakościowo(PCR) i wszystko ok.
Mąż zapomniał robić części badań... -
Dzięki
Lipa trochę... bo jutro mam 4 dzień cyklu... i wychodzi że wyniki w 14 by były...
A jak to jest z owulacją przy stymulacji wcześnie, tak samo, czy później niż normalnie...?
Chociaz pewnie u każdej inaczej....Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 20:55
2020
2023 -
Hej kochane my jutro mamy wizyte ten cykl na straty .. a dwa ciagle walcze z tym czy podchodzic drugi raz do IUI czy d razu IVF
-
Aniu może jak teraz była biochemiczna to spróbujcie iui jeszcze raz? Mało komu udaje się za 1 razem a Tobie po części się udało...ja bym spróbowała iui ale wiadomo to Wasza wspólna decyzja! Mnie doktorek na lepszą jakoś pecherzykow zalecił dodatkowo ovarin ! Trzymam kciuki za Was !!!Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Kurcze ja tez mam nisko szyjke ale mam tak od prawie tygodnia to nie wiem czy sie tym sugerowac. Nigdy nie prowadzilam takich obserwacjiPCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Cześć, chciałam wam tylko przypomnieć - powiedzieć, szczególnie dziewczynom które miały bądź będą mieć 1 IUI, że jestem chodzącym przykładem, że może się udać za 1 razem. Nie traćcie nadziei. Mi test po 13 dniach po IUI też wyszedł negatywny, a teraz czekam z niecierpliwością na koniec 1 trymestru
Pazyfae, Dani, Martoszka, Mała Mi 80, Ciżemka, mkl, sandra80 lubią tę wiadomość
-
Vaina, a może czas pożegnać się z termometrem i wrzucić na luz trochę. Mi się udało w 39 cyklu... i wiem co to znaczy uczyć się cierpliwości i brać życie jak leci, a test to tylko kawałek plastiku i papierka. Przy wyniku bety 60 test pokazał negatywa, a niby takie czułe są ;/ głowa do góry ! Napisałam, żeby was jakoś podnieść na duchu i zmotywować, a nie dobijać ;]
Pazyfae, mkl, Dani, sandra80, Joanna85 lubią tę wiadomość
-
Monimoni podniosłaś mnie na duchu.Właśnie wracam z monitoringu.W 11 dc endometrium 10, 1.W lewym jajniku pęcherzyk 19 mm i 14 mm, a w prawym malutki trzeci 10 mm.Dzisiaj o 23-ciej zastrzyk z pregnylu 10000 j, a w piątek koło 11:50 moja pierwsza IUI.I chociaż podchodzę do niej negatywnie to zawsze gdzieś jednak ta nadzieja jest...
-
Mała Mi 80 wrote:Monimoni podniosłaś mnie na duchu.Właśnie wracam z monitoringu.W 11 dc endometrium 10, 1.W lewym jajniku pęcherzyk 19 mm i 14 mm, a w prawym malutki trzeci 10 mm.Dzisiaj o 23-ciej zastrzyk z pregnylu 10000 j, a w piątek koło 11:50 moja pierwsza IUI.I chociaż podchodzę do niej negatywnie to zawsze gdzieś jednak ta nadzieja jest...ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
Pazyfae wrote:Kurcze ja tez mam nisko szyjke ale mam tak od prawie tygodnia to nie wiem czy sie tym sugerowac. Nigdy nie prowadzilam takich obserwacji
bo to z ta szyjka roznie jest, ja tam kiedys badalam przed okresem i raz byla wysoko raz nisko, raz miekka, raz twarda wiec wg mnie to nie jest wyznacznik, poza tym czytalam ze u niektorych kobiet szyjka idzie w gore dopiero po potwierdzeniu ciazy przez lekarza;)
glowa do gory;)
Mala Mi powodzenia:)
Sandra80 takie bóle to i w ciazy sie zdarzaja;)
nie panikujemy, czekamy!Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Paolala wrote:bo to z ta szyjka roznie jest, ja tam kiedys badalam przed okresem i raz byla wysoko raz nisko, raz miekka, raz twarda wiec wg mnie to nie jest wyznacznik, poza tym czytalam ze u niektorych kobiet szyjka idzie w gore dopiero po potwierdzeniu ciazy przez lekarza;)
glowa do gory;)
Mala Mi powodzenia:)
Sandra80 takie bóle to i w ciazy sie zdarzaja;)
nie panikujemy, czekamy!
pacze że miałaś iui tego samego dnia co ja, kiedy sikasz na patyk?