X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

INSEMINACJA

Oceń ten wątek:
  • Lunk_a Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysia wrote:
    pogodzilam sie juz ... przywykłam :)
    także dziewczyny, milo tu z wami bylo ale ja przenoszę sie na dzial ivf :) to była moja 3 iui i daje już spokój :)bede zaglądać co u was. trzymam kciuki :) w koncu muszą sie pojawic dobre wieści :)
    Powodzenia:) ja w srode idę do mojego gina. Przygotowania do ivf. Jeszcze 1 iui albo wcale. Biore liste badan recepty i od razu jak i Ty. Tyle ze w nast cyklu. Od marca.

iv09i09katk65tr1.png
  • pysia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunk_a wrote:
    Powodzenia:) ja w srode idę do mojego gina. Przygotowania do ivf. Jeszcze 1 iui albo wcale. Biore liste badan recepty i od razu jak i Ty. Tyle ze w nast cyklu. Od marca.
    to powodzenia :) trzeba walczyc :) juz napewno nieldugo zostaniemy mamami :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 23:04

uwo9qqmzfcz2axe8.png
    Luty 2015-HSG,3iui :(
    1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17 :(
    2 crio:(
    Szczep.immuno
    2 IMSI: 3 transfery :(
    3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest <3
  • Lunk_a Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysia wrote:
    to powodzenia :) trzeba walczyc :) juz napewno nieldugo zostaniemy mamami :)
    Dla mnie najgorsze to jak sie nic nie dzieje.stać w mcu. Ja mam plan. Kazda z nas chyba ma:) a co powtarzam uda się kazdej z nas.

Mała Mi 80, ciekawa87 lubią tę wiadomość

iv09i09katk65tr1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunk_a wrote:
    Nie robicie jednak 6 IUI?

• ciekawa87 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka gdzie chodzisz do dr?

• Lunk_a Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    Nie robicie jednak 6 IUI?
    Max 4. W sr mam wizytę to pogadam z dr. Dobrze Sylwia mi pisalas. 4 maja duży sens. I największa szanse. Przemyślalamco mi napisalas

iv09i09katk65tr1.png
  • india Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny, zaglądam a tu nadal tyle smutnych buziek. Trzymam kciuki za pozostałe, niech się statystyki poprawia. Ja też na wątku ivf. Ja już po podpisaniu dokumentów. Od nowego cyklu wyciszanie i mam nadzieję, że w końcu się uda. Pozdrawiam

Dani, Joanna85 lubią tę wiadomość

ug378ribe4qdpu6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka mysle ze to dobra decyzja :) bede bardzo mocno trzymala kciuki, by jednak z iui sie udalo, jednak jesli sie nie uda, to w kwestii ivf - jakichs watpliwosci sluze pomoca :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, zglaszam trzecia nieudana iui i ostatnia.
    Pozostaje nam tylko ivf ale jeszcze sie nie zdecydowalam czy tego chce. Potrzebuje przerwy od staran i wszystkiego co z tym zwiazane. Zycze Wam powodzenia, obysmy sie nie spotkaly na ivf ;)

• Dani Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia, India - przykro mi ze IUI nie przynioslo Wam sukcesu, ale powodzenia z IVF! To napewno dobra decyzja i juz niedlugo bedziecie mamami. Ja znam kilkoro dzieci z IVF, sliczne :)

Cosma - przykro mi bardzo, i rozumiem decyzje o przerwie, napewno Ci dobrze zrobi....Ale po przerwie nie ustawaj w dazeniach do realizacji tego marzenia.

Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️

1usa9vvjrnodabqg.png

6.2017 Pierwsza IUI *6tc
    8. 2017 Druga IUI :(
    1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
    4. 2018 start druga IVF :(
    8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
    1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy :(
    2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
    9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
    9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud :)
    10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️
  • Lunk_a Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    Lunka mysle ze to dobra decyzja :) bede bardzo mocno trzymala kciuki, by jednak z iui sie udalo, jednak jesli sie nie uda, to w kwestii ivf - jakichs watpliwosci sluze pomoca :)
    Będę podpytywac:-* jestes kochana;)

iv09i09katk65tr1.png
  • Lunk_a Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cosma wrote:
    Hej, zglaszam trzecia nieudana iui i ostatnia.
    Pozostaje nam tylko ivf ale jeszcze sie nie zdecydowalam czy tego chce. Potrzebuje przerwy od staran i wszystkiego co z tym zwiazane. Zycze Wam powodzenia, obysmy sie nie spotkaly na ivf ;)
    Przesyłam buziaki i dobrych decyzji!

iv09i09katk65tr1.png
  • malsandi Znajoma

Wysłany: 30 stycznia 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki
    Jestem tu nowa i też mam przed sobą inseminację, w lutym jadę do lekarza mojej gin uzgodnić na kiedy i muszę zdecydować gdzie. Myślałam o medart w Poznaniu mają naprawdę świetna opinie moja przyjaciółka również tam podchodzila do inseminacji a w końcu udało się naturalnie ☺ bliźniaki mają si świetnie heh staramy się z mężem od 2 lat myślałam że będzie łatwiej a teraz czekają nas trudne decyzje .... ale damy rade ! Życzę Wam spełnienia marzeń o maluszkach <3

Czekając na skarb ... :)
  • olencja Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    Fakt czasem lekarze zamiast spróbować znaleźć problem i poszukać głębiej idą na łatwiznę i kierują na iui...wiele takich przypadków ehhh sama kiedyś byłam u giną który na pierwszej wizycie już chciał iui robić mimo że był to nasz początek starań... Mam nadzieję Olencja że test Cię miło zaskoczy:*
    dzieki, niestety szyjka juz nisko takze dupacja

u5cvp2.png
  • Lunk_a Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pytanie za sto punktow
    Ile dni po zastrzyku ovitrelle test wychodził Wam dodatni a kiedy juz negatyw?? Któraś może testowala szybko i ma takie doświadczenie?
    Mam te wizytę u dr wcześniej bede musiała zrobić test. Wiadomo-przed wizyta. Stad pytam.

iv09i09katk65tr1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka ja to testowałam dwa razy:
    1. jeden cykl: 7 dpz pozytyw bladziutki, ale wyraźny (7 dzień po zastrzyku), 9 dpz negatyw, 10 dpz negatyw
    2. drugi cykl: 10 dpz negatyw

To jest jednak bardzo indywidualne, różne się to utrzymuje we krwi. Dodam, ze testowałam testami o czułości 10, nie 25.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 19:16

• Lunk_a Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elf wrote:
    Lunka ja to testowałam dwa razy:
    1. jeden cykl: 7 dpz pozytyw bladziutki, ale wyraźny (7 dzień po zastrzyku), 9 dpz negatyw, 10 dpz negatyw
    2. drugi cykl: 10 dpz negatyw

To jest jednak bardzo indywidualne, różne się to utrzymuje we krwi. Dodam, ze testowałam testami o czułości 10, nie 25.
    Dziękuję kochana. Czyli 7dpz test o czułości 1p byl blady o 9dpz juz ani kreski?

iv09i09katk65tr1.png
  • Dani Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malsandi wrote:
    Hej kobietki
    Jestem tu nowa i też mam przed sobą inseminację, w lutym jadę do lekarza mojej gin uzgodnić na kiedy i muszę zdecydować gdzie. Myślałam o medart w Poznaniu mają naprawdę świetna opinie moja przyjaciółka również tam podchodzila do inseminacji a w końcu udało się naturalnie ☺ bliźniaki mają si świetnie heh staramy się z mężem od 2 lat myślałam że będzie łatwiej a teraz czekają nas trudne decyzje .... ale damy rade ! Życzę Wam spełnienia marzeń o maluszkach <3

Witaj Malsandi! Powodzenia i Tobie rowniez zycze spelnienia marzenia o maluszkach :)

malsandi lubi tę wiadomość

Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️

1usa9vvjrnodabqg.png

6.2017 Pierwsza IUI *6tc
    8. 2017 Druga IUI :(
    1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
    4. 2018 start druga IVF :(
    8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
    1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy :(
    2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
    9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
    9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud :)
    10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunk_a wrote:
    Dziękuję kochana. Czyli 7dpz test o czułości 1p byl blady o 9dpz juz ani kreski?

Dokładnie tak. U Ciebie nie musi być tak samo, każdy reaguje indywidualnie, ale to pewnie doskonale wiesz ;)

• Lunk_a Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elf wrote:
    Dokładnie tak. U Ciebie nie musi być tak samo, każdy reaguje indywidualnie, ale to pewnie doskonale wiesz ;)
    Tak ;) pytam bo ja nie pamiętam jak było u mnie jak testowałam za pierwszym razem. Dr mi mówił ze we krwi utrzyma się max 10dni, ze 10dnia po bets jest ponizej 10. W moczu nie wiem do kiedy wykrywalny. Nie pamiętam jak sama testowalsm

iv09i09katk65tr1.png
‹‹ 1092 1093 1094 1095 1096 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ