INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
pysia wrote:pogodzilam sie juz ... przywykłam
także dziewczyny, milo tu z wami bylo ale ja przenoszę sie na dzial ivf to była moja 3 iui i daje już spokój :)bede zaglądać co u was. trzymam kciuki w koncu muszą sie pojawic dobre wieści -
Lunk_a wrote:Powodzenia:) ja w srode idę do mojego gina. Przygotowania do ivf. Jeszcze 1 iui albo wcale. Biore liste badan recepty i od razu jak i Ty. Tyle ze w nast cyklu. Od marca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 23:04
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
pysia wrote:to powodzenia trzeba walczyc juz napewno nieldugo zostaniemy mamami
Mała Mi 80, ciekawa87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Część dziewczyny, zaglądam a tu nadal tyle smutnych buziek. Trzymam kciuki za pozostałe, niech się statystyki poprawia. Ja też na wątku ivf. Ja już po podpisaniu dokumentów. Od nowego cyklu wyciszanie i mam nadzieję, że w końcu się uda. Pozdrawiam
Dani, Joanna85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pysia, India - przykro mi ze IUI nie przynioslo Wam sukcesu, ale powodzenia z IVF! To napewno dobra decyzja i juz niedlugo bedziecie mamami. Ja znam kilkoro dzieci z IVF, sliczne
Cosma - przykro mi bardzo, i rozumiem decyzje o przerwie, napewno Ci dobrze zrobi....Ale po przerwie nie ustawaj w dazeniach do realizacji tego marzenia.
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Cosma wrote:Hej, zglaszam trzecia nieudana iui i ostatnia.
Pozostaje nam tylko ivf ale jeszcze sie nie zdecydowalam czy tego chce. Potrzebuje przerwy od staran i wszystkiego co z tym zwiazane. Zycze Wam powodzenia, obysmy sie nie spotkaly na ivf -
Hej kobietki
Jestem tu nowa i też mam przed sobą inseminację, w lutym jadę do lekarza mojej gin uzgodnić na kiedy i muszę zdecydować gdzie. Myślałam o medart w Poznaniu mają naprawdę świetna opinie moja przyjaciółka również tam podchodzila do inseminacji a w końcu udało się naturalnie ☺ bliźniaki mają si świetnie heh staramy się z mężem od 2 lat myślałam że będzie łatwiej a teraz czekają nas trudne decyzje .... ale damy rade ! Życzę Wam spełnienia marzeń o maluszkachCzekając na skarb ... -
Paolala wrote:Fakt czasem lekarze zamiast spróbować znaleźć problem i poszukać głębiej idą na łatwiznę i kierują na iui...wiele takich przypadków ehhh sama kiedyś byłam u giną który na pierwszej wizycie już chciał iui robić mimo że był to nasz początek starań... Mam nadzieję Olencja że test Cię miło zaskoczy:*
-
Dziewczyny pytanie za sto punktow
Ile dni po zastrzyku ovitrelle test wychodził Wam dodatni a kiedy juz negatyw?? Któraś może testowala szybko i ma takie doświadczenie?
Mam te wizytę u dr wcześniej bede musiała zrobić test. Wiadomo-przed wizyta. Stad pytam. -
nick nieaktualnyLunka ja to testowałam dwa razy:
1. jeden cykl: 7 dpz pozytyw bladziutki, ale wyraźny (7 dzień po zastrzyku), 9 dpz negatyw, 10 dpz negatyw
2. drugi cykl: 10 dpz negatyw
To jest jednak bardzo indywidualne, różne się to utrzymuje we krwi. Dodam, ze testowałam testami o czułości 10, nie 25.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 19:16
-
Elf wrote:Lunka ja to testowałam dwa razy:
1. jeden cykl: 7 dpz pozytyw bladziutki, ale wyraźny (7 dzień po zastrzyku), 9 dpz negatyw, 10 dpz negatyw
2. drugi cykl: 10 dpz negatyw
To jest jednak bardzo indywidualne, różne się to utrzymuje we krwi. Dodam, ze testowałam testami o czułości 10, nie 25. -
malsandi wrote:Hej kobietki
Jestem tu nowa i też mam przed sobą inseminację, w lutym jadę do lekarza mojej gin uzgodnić na kiedy i muszę zdecydować gdzie. Myślałam o medart w Poznaniu mają naprawdę świetna opinie moja przyjaciółka również tam podchodzila do inseminacji a w końcu udało się naturalnie ☺ bliźniaki mają si świetnie heh staramy się z mężem od 2 lat myślałam że będzie łatwiej a teraz czekają nas trudne decyzje .... ale damy rade ! Życzę Wam spełnienia marzeń o maluszkach
Witaj Malsandi! Powodzenia i Tobie rowniez zycze spelnienia marzenia o maluszkach
malsandi lubi tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
nick nieaktualny
-
Elf wrote:Dokładnie tak. U Ciebie nie musi być tak samo, każdy reaguje indywidualnie, ale to pewnie doskonale wiesz