INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhala123 wrote:Dziewczyny podczytuję Was codziennie i doszłam do wniosku, że jeśli nie będę potrafiła przestać myśleć o iui (to będzie pierwsza, więc podejrzewam, że tak właśnie będzie)to chyba wkręcę sobie tak jak Blanka85 ciążę. Będę się cieszyć dwa tygodnie, a potem płakać, ze dwa, trzy dni. I to jest chyba lepsze niż dołowanie się codziennie, że na pewno się nie udało. Podobno jest tak, że naszemu mózgowi można wiele wmówić, a jak wiadomo od niego wiele zależy. Więc dziewczyny wmawiajmy sobie codziennie, że się na pewno uda i w końcu to się stanie! Amen
-
Mixa wrote:podziwiam Cię za wytrzymałość, ja bym nie dała rady, a czemu nie chcesz iść na betę?
Bo wiem, że nic z tego nie ma coś się musiało namieszać w cyklu po prostuProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
czesc jestem po iui spedzilam kupe czasu w klinice bo cos to dlugo trwalo. i potem jeszcze rozmowa z lekarzem i dowiedzialam sie ze jak teraz nie wyjdzie to moge ewentualnie podejsc jeszcze raz do iui i potem juz invitro bo 5 iui nie widzi sensu bo jej zdaniem jak nie wyjdzie do 3-4 to potem juz nie wyjdzie
ale mam nadzieje ze tym razem sie uda lepszy jajnik, jakis dziwny cykl, pęcherzyk pękniety. testowanie albo w piatek po Bozym ciele albo w poniedzialek 23.06.Mixa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykuciak wrote:czesc jestem po iui spedzilam kupe czasu w klinice bo cos to dlugo trwalo. i potem jeszcze rozmowa z lekarzem i dowiedzialam sie ze jak teraz nie wyjdzie to moge ewentualnie podejsc jeszcze raz do iui i potem juz invitro bo 5 iui nie widzi sensu bo jej zdaniem jak nie wyjdzie do 3-4 to potem juz nie wyjdzie
ale mam nadzieje ze tym razem sie uda lepszy jajnik, jakis dziwny cykl, pęcherzyk pękniety. testowanie albo w piatek po Bozym ciele albo w poniedzialek 23.06.
mandragora twierdzi, ze jest zielona fala
mój lekarz też nie widzi sensu iui, z reszta z tego co widzę, to zbytnio się ich skutecznością nie zachwyca, czytałam też na necie wytyczne polskiego towarzystwa medycyny rozdrodu (czy jakoś tak)i tam tez zalecają max 4 iui -
Dziewczyny slyszałyscie o metodzie Evie IUI ? Wybaczcie jak był już taki temat ale jest tyle stron że nie jestem w stanie przekopać
Wszystkim dziewczynom którym się udalo gratuluję a reszcie mocno kibicuje
Nas też to czeka, więc moze zostanę z Wami ba dłużej jeśli pozwolicie ? Podczytuje Was już dość długi czas. Jakiś post już wrzucalam chyba odnosnie wyników jakie mają być do IUI.
MIŁEGO DNIA :* -
kuciak wrote:czesc jestem po iui spedzilam kupe czasu w klinice bo cos to dlugo trwalo. i potem jeszcze rozmowa z lekarzem i dowiedzialam sie ze jak teraz nie wyjdzie to moge ewentualnie podejsc jeszcze raz do iui i potem juz invitro bo 5 iui nie widzi sensu bo jej zdaniem jak nie wyjdzie do 3-4 to potem juz nie wyjdzie
ale mam nadzieje ze tym razem sie uda lepszy jajnik, jakis dziwny cykl, pęcherzyk pękniety. testowanie albo w piatek po Bozym ciele albo w poniedzialek 23.06.Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnykarola_aa wrote:Dziewczyny slyszałyscie o metodzie Evie IUI ? Wybaczcie jak był już taki temat ale jest tyle stron że nie jestem w stanie przekopać
Wszystkim dziewczynom którym się udalo gratuluję a reszcie mocno kibicuje
Nas też to czeka, więc moze zostanę z Wami ba dłużej jeśli pozwolicie ? Podczytuje Was już dość długi czas. Jakiś post już wrzucalam chyba odnosnie wyników jakie mają być do IUI.
MIŁEGO DNIA :* -
Jest właśnie w Krakowie i ja mam właśnie do Krakowa najbliżej )
To polega na jakiejś pompie która przez 4 h podaje nasienie do macicy. Chyba jakoś tak o ile dobrze pamiętam. A po 4 h się to ściąga samemu. Podobno są lepsze wyniki niż po tradycyjnej i chyba się na to skusimy jeśli nam w ogóle dadzą szansę na to aby podejść.
Na stronie Ludwin&Ludwin jest opisane jak to wygląda. -
O kurcze... I gdzie jest ta sprawiedliwosc.... Ciagle zadaje sobie pytanie ... Czemu my
Mixa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza