INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPysiaaa21 wrote:Czesc dziewczyny
DZISIAJ Z WIZYTY JESTEM ZADOWOLNA PECHERZYK USROSL MA 15,2mm A ENDO MA 8.7mm nie wiem czy nie za duzo uroslo ale wazne ze pecherzyk rosnie wiec tak pewnie w sobote bd IUI .. Co mysliscie o moim endo 2 dni temu mialo 7,2 a dzisiaj 8,7 a owulacja bd dopiero gdzies w sobote...?
Anula23 przykro mi wspieram :*:* -
Spinamy poślady i jedziemy z tym koksem :)Kiedyś to niepowodzenie musi się skończyć. Wczoraj dół jak skurczybyk, a dziś pozytywne nastawienie. Kobieta bardzo zmienną jest
Blanka85, eeedith lubią tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Spinamy poślady i jedziemy z tym koksem :)Kiedyś to niepowodzenie musi się skończyć. Wczoraj dół jak skurczybyk, a dziś pozytywne nastawienie. Kobieta bardzo zmienną jest
-
Mixa wrote:a mnie tak wszystko zdołowało przed piątkiem, ze od tamtej pory nie mam humoru, miałas racje, ze lepiej się nie łudzi i nie nastawiac na nie wiadomo co, co szanse sa słabiutkie, ja chciałabym zapomniec ,że miała te iui w sobote, ale jakos nie potrafieDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnymandragora wrote:Sysiaaa a zobaczysz jak skończysz studia jak poleci ani się obejrzałam a strzeliło 10 lat pracy zawodowej ;( masakra !!!!
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny, melduję, że testu nie robiłam, u lekarza nie byłam i plamień dziś brak Idę do lekarza w piątek, wtedy się dowiem, że albo jest kropek albo nie umiem rozpoznawać u siebie @.Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyJustine wrote:Cześć Dziewczyny, melduję, że testu nie robiłam, u lekarza nie byłam i plamień dziś brak Idę do lekarza w piątek, wtedy się dowiem, że albo jest kropek albo nie umiem rozpoznawać u siebie @.
-
Kalia dziekuje mpje samopoczucie jest bardzo dobre czuje sie rewelacyjnie z moja swiadomoscia "ciazy" ciesze sie ze w ta strone sobie wkrecilam bo faktycznie mile jest to uczucie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 22:32
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Mixa ja mam dokladnie tak samo i to oba jajniki tak jakby pecherzyk pekal ale to juz dosc dlugo od owulacji.
Mixa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Justine ja tez bym nie dala rady juz walcze ze siba zeby nie zatestowac i jest to trudne. A juz na glowe dostaje od tego czekania
Mixa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Dziewczyny podczytuję Was codziennie i doszłam do wniosku, że jeśli nie będę potrafiła przestać myśleć o iui (to będzie pierwsza, więc podejrzewam, że tak właśnie będzie)to chyba wkręcę sobie tak jak Blanka85 ciążę. Będę się cieszyć dwa tygodnie, a potem płakać, ze dwa, trzy dni. I to jest chyba lepsze niż dołowanie się codziennie, że na pewno się nie udało. Podobno jest tak, że naszemu mózgowi można wiele wmówić, a jak wiadomo od niego wiele zależy. Więc dziewczyny wmawiajmy sobie codziennie, że się na pewno uda i w końcu to się stanie! Amen
Blanka85 lubi tę wiadomość
Hubi 2016 -
W grupie razniej zapraszamy do in vitro ale kochana nic sie nie martw nowy miesiac nowe szanse pomysl ze za 2 tyg juz mozesz byc w ciazy a tak na dobra sprawe to moze sie okazac ze dzis jest Twoj pierwszy dzien ciezy jesli zajdziesz za 2 tyg oczywiscie
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza