X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

INSEMINACJA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaaa21 wrote:
    Czesc dziewczyny ;)

DZISIAJ Z WIZYTY JESTEM ZADOWOLNA PECHERZYK USROSL MA 15,2mm A ENDO MA 8.7mm nie wiem czy nie za duzo uroslo ale wazne ze pecherzyk rosnie wiec tak pewnie w sobote bd IUI ;).. Co mysliscie o moim endo 2 dni temu mialo 7,2 a dzisiaj 8,7 a owulacja bd dopiero gdzies w sobote...?

Anula23 przykro mi wspieram :*:*
    ja miałam podobne endo tydzien temu a sobote było iui, tylko pęcherzyki mialam w zeszły poniedziałek mniejsze-9 i 12 mm,ale miałam zastrzyk na podrośniecie

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spinamy poślady i jedziemy z tym koksem :)Kiedyś to niepowodzenie musi się skończyć. Wczoraj dół jak skurczybyk, a dziś pozytywne nastawienie. Kobieta bardzo zmienną jest :)

Blanka85, eeedith lubią tę wiadomość

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    Spinamy poślady i jedziemy z tym koksem :)Kiedyś to niepowodzenie musi się skończyć. Wczoraj dół jak skurczybyk, a dziś pozytywne nastawienie. Kobieta bardzo zmienną jest :)
    a mnie tak wszystko zdołowało przed piątkiem, ze od tamtej pory nie mam humoru, miałas racje, ze lepiej się nie łudzi i nie nastawiac na nie wiadomo co, co szanse sa słabiutkie, ja chciałabym zapomniec ,że miała te iui w sobote, ale jakos nie potrafie

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa wrote:
    a mnie tak wszystko zdołowało przed piątkiem, ze od tamtej pory nie mam humoru, miałas racje, ze lepiej się nie łudzi i nie nastawiac na nie wiadomo co, co szanse sa słabiutkie, ja chciałabym zapomniec ,że miała te iui w sobote, ale jakos nie potrafie
    Zapomnieć się raczej nie da ale zająć mysli można :) Ja właśnie siadam do nauki do ostatniej sesji na mgr :) Ale te lat szybko zleciało :/

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaa a zobaczysz jak skończysz studia jak poleci ;) ani się obejrzałam a strzeliło 10 lat pracy zawodowej ;( masakra !!!!

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Sysiaaa a zobaczysz jak skończysz studia jak poleci ;) ani się obejrzałam a strzeliło 10 lat pracy zawodowej ;( masakra !!!!
    Przeraża mnie to strasznie :(

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    jakbym miała dziecko, wychowywać je i patrzec jak rośnie to mnie to nie przeraża, ale tak tylko na swoją godzinę czekac , to dół jak cholera

• Kalia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa mnie w piątek, 3 dni po iui bolało po lewej stronie, najbardziej przy podnoszeniu z krzesła. W pachwinach też mnie bolało a teraz już nic.

6dc6f14bbc.png
    Ciąża bliźniacza, córka i syn <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie już 3 dzien kłują te jajniki czy coś troche jak pęcherzyki przy pękaniu ,różnie bywa, co cykl, to coś innego ;-)

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.invitro.gov.pl/news/14 lista klinik, które dostały dofinansowanie na in vitro

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi a co lekarz mowi na ten przyrost?

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • Justine Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, melduję, że testu nie robiłam, u lekarza nie byłam i plamień dziś brak :D Idę do lekarza w piątek, wtedy się dowiem, że albo jest kropek albo nie umiem rozpoznawać u siebie @.

Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
    3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
    Mała Królewna jest już z nami <3
    Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine wrote:
    Cześć Dziewczyny, melduję, że testu nie robiłam, u lekarza nie byłam i plamień dziś brak :D Idę do lekarza w piątek, wtedy się dowiem, że albo jest kropek albo nie umiem rozpoznawać u siebie @.
    podziwiam Cię za wytrzymałość, ja bym nie dała rady, a czemu nie chcesz iść na betę?

• Blanka85 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalia dziekuje :) mpje samopoczucie jest bardzo dobre :) czuje sie rewelacyjnie z moja swiadomoscia "ciazy" ciesze sie ze w ta strone sobie wkrecilam bo faktycznie mile jest to uczucie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 22:32

uwo9rjjga7fvv3l0.png
    17u93e5egkb8cm4p.png
    Aniołek [*] 6 tc 2018,
    Julia [*] 14 tc 2018
    MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
    Endometrioza
  • Blanka85 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa ja mam dokladnie tak samo i to oba jajniki tak jakby pecherzyk pekal ale to juz dosc dlugo od owulacji.

Mixa lubi tę wiadomość

uwo9rjjga7fvv3l0.png
    17u93e5egkb8cm4p.png
    Aniołek [*] 6 tc 2018,
    Julia [*] 14 tc 2018
    MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
    Endometrioza
  • Blanka85 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine ja tez bym nie dala rady juz walcze ze siba zeby nie zatestowac i jest to trudne. A juz na glowe dostaje od tego czekania

Mixa lubi tę wiadomość

uwo9rjjga7fvv3l0.png
    17u93e5egkb8cm4p.png
    Aniołek [*] 6 tc 2018,
    Julia [*] 14 tc 2018
    Endometrioza
  • Blanka85 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie jest najbardziej prawidlowe endometrium do inseminacji?

uwo9rjjga7fvv3l0.png
    17u93e5egkb8cm4p.png
    Aniołek [*] 6 tc 2018,
    Julia [*] 14 tc 2018
    Endometrioza
  • hala123 Koleżanka

Wysłany: 9 czerwca 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny podczytuję Was codziennie i doszłam do wniosku, że jeśli nie będę potrafiła przestać myśleć o iui (to będzie pierwsza, więc podejrzewam, że tak właśnie będzie)to chyba wkręcę sobie tak jak Blanka85 ciążę. Będę się cieszyć dwa tygodnie, a potem płakać, ze dwa, trzy dni. I to jest chyba lepsze niż dołowanie się codziennie, że na pewno się nie udało. Podobno jest tak, że naszemu mózgowi można wiele wmówić, a jak wiadomo od niego wiele zależy. Więc dziewczyny wmawiajmy sobie codziennie, że się na pewno uda i w końcu to się stanie! Amen ;)

Blanka85 lubi tę wiadomość

Hubi 2016 <3
  • eeedith Przyjaciółka

Wysłany: 9 czerwca 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje się w pierwszym dniu nowego cyklu. Muszę teraz podjąc decyzje, czy podchodzic do IUI czy dac sobie czas do jesieni...

eeedith
  • Blanka85 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W grupie razniej ;) zapraszamy do in vitro :) ale kochana nic sie nie martw nowy miesiac nowe szanse pomysl ze za 2 tyg juz mozesz byc w ciazy ;) a tak na dobra sprawe to moze sie okazac ze dzis jest Twoj pierwszy dzien ciezy :) jesli zajdziesz za 2 tyg oczywiscie :)

uwo9rjjga7fvv3l0.png
    17u93e5egkb8cm4p.png
    Aniołek [*] 6 tc 2018,
    Julia [*] 14 tc 2018
    Endometrioza
‹‹ 211 212 213 214 215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ