INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w srode mialam inseminacje a dzis zobaczylam 3 kropelki krwi... Nie mam pojecia co to moze byc
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Tak malo jest rodzin bez dzieci. Zobaczycie predzej czy pozniej wszystkie je bedziemy mialy. Jesli nawet nie wlasne to adoptowane .... Ale zobaczycie i na nas wreszcie przyjdzie czas jesli na cos dluzej sie czeka to pozniej lepiej to smakuje
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualny
ja na pewno nie będę podchodziła więcej do iui, jak ta sie nie powiedzie, to ruszam z grubym kalibrem i koniec tego tematu w moim życiu
ja tak właśnie blanka sobie pomyślałam, gdzie te czasy gdy nie myślałam, ze zrobienie dziecka będzie mnie tyle kosztowało, jaki to kamień na sercu ten problem, jakie byłoby życie łatwiejsze gdyby wszystko nie było podporządkowane tym wiecznym niepowodzeniom i moim bolączkom, ale dla mnie sprawa jasna- jedno in vitro i koniec- nie to, nie, a jak sie trafi że tak, to superWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 21:06
-
Mixa my dokpadnie tak samo myslimy jedna inseminacja i jedno in vitro jak nam dane to bedzie nam dane
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
No to ja sama nie wiem co te kropeczki mialy oznaczac nie zastanawiam sie juz nad tym przeciez juz jestem w ciazy
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnula kochana mi tez przykro, cóż mi mogę powiedzieć na pocieszenie oprócz tego, że nie sadze aby i mnie nie czekało in vitro. Z mężem tez mam pod górkę, on już też ma dosyć, za jakieś 4 tyg mamy jechać na podpisanie umowy inv ale nie wiem co to będzie, lekarz u nas policzyl koszt zabiegu i leków na w
11 tysWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 10:39
anula23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Melduje wykonanie zadania bolalo k...wa jak nigdy! Dowiedziałam sie ze klinika dostała refundację wiec będziemy działać
-
Anula tez sie uparlam ze nie zaplace za in vitro bo dlaczego inne kobiety zachodza bez problemu a my musimy tak walczyc i tyle placic? Ale wiem ze nie takim mysleniem droga... Trzeba probowac wszystkiego bo jak dzieciatko sie pojawi zrozumiemy ze jest ono bezcenne
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza