INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dziewczyny wczoraj trochę zabalowałam. A co....nie muszę sobie wszystkiego odmawiać, bo tak z miesiąca na miesiąc a to zero alkoholu, a to to, a to siamto. Będzie co będzie, jak mi jest pisane, że dzidziuś będzie to nic nie przeszkodzi.
Blanka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Sysia ja brałam estrogeny a później dostałam acard. Mixa bierze teraz acard.
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Dziękuję bardzo jakos mam już szczerze wszystko w dupie.... mam dzis zly humor na maksa! Maz pojechał w ch... ma mnie dość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 19:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny chyba wszystkie mamy problemy z tymi mezczyznami. Jestesmy w trudnej sytuacji a oni sa najblizej na kim mozna sie wyladowac. Oni tez cierpia ale czasem mam wrazenie ze przez to wszystko malzenstwo moze sie rozpasc... Ja wielokrotnie marzylam zeby wrocic do tego stanu przed staraniami. Gdzie zylismy naszym zyciem a nie walka o owulacje itp ale to wreszcie musi sie zmienic. Pamietajcie po burzy wreszcie musi wyjsc slonce. A moja mama zawsze mi mowila ze da Bog dzien da i rade... I tego sie trzymajmy
mandragora lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza