INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
mandragora wrote:Greendot ovufriend to tylko program komputerowy i może się mylić. a miałaś przecież monitoring, nie powiedzieli ci czy pęcherzyk jest pękniętyczy nie?
-
nick nieaktualnyDziekuje Wam dziewczyny za wsparcie. Naprawde jest mi bardzo ciezko. Maz sie nastawil, ja tez mialam cien nadziei ze to moze juz teraz...bede spokojnie spala. A tu klops. Przeraza mnie to in vitro. Teraz znowuzastrzyki na ta cholerna menopauze. Potem za trzy miesiace jeszcze dwa bez ojresu. Ico? Zrobi sie grudzien a my w czarnej d..ciagle plakac mi sie chce, nie moge sobie poradzic.
Mixa tak swoja droga to powinnam sie cieszyc ze nam in vitro wycenil na 8 tys. Ty dopiero sume uslyszalas...nie zazdroszcze 11 tys. Trzymam za Ciebie lapki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanula23 wrote:Dziekuje Wam dziewczyny za wsparcie. Naprawde jest mi bardzo ciezko. Maz sie nastawil, ja tez mialam cien nadziei ze to moze juz teraz...bede spokojnie spala. A tu klops. Przeraza mnie to in vitro. Teraz znowuzastrzyki na ta cholerna menopauze. Potem za trzy miesiace jeszcze dwa bez ojresu. Ico? Zrobi sie grudzien a my w czarnej d..ciagle plakac mi sie chce, nie moge sobie poradzic.
Mixa tak swoja droga to powinnam sie cieszyc ze nam in vitro wycenil na 8 tys. Ty dopiero sume uslyszalas...nie zazdroszcze 11 tys. Trzymam za Ciebie lapki.anula23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMixa ja tak wczoraj tez wylam. Nawet na obiedzie nie moglam sie skupic. Potem popoludnie z m i jakos bylo,a wieczor...ciezki. moj nie wytrzymal, poszedl na spacer, ze mam sie uspokoic. I tyle. Zero gadki o inv. Myslalam ze mnie pocieszy, powie cos dobrego a on wszedl do lozka, obejrzal mecz a potem poszedl spac. Tyle mialam weekendu z mezem. Chyba sie oddalamy od siebie.
-
Mixa żadnego in vitro nie będzie bo jesteś już w ciąży!
Anula przykro mi ze się nie udało, ale pamiętaj ze każdy ma swój krzyż i ze nie dostajemy większego niż możemy udźwignąć. Zycie to ciągle upadnie na kolana i trzeba się ciągle podnosić. A jak człowiek jest tak bardzo na zakręcie to znaczy ze zaraz wyjdzie na prostą. I znów zaświeci słońce trzymaj się kochana. -
Czesc dziewczyny
DZISIAJ Z WIZYTY JESTEM ZADOWOLNA PECHERZYK USROSL MA 15,2mm A ENDO MA 8.7mm nie wiem czy nie za duzo uroslo ale wazne ze pecherzyk rosnie wiec tak pewnie w sobote bd IUI .. Co mysliscie o moim endo 2 dni temu mialo 7,2 a dzisiaj 8,7 a owulacja bd dopiero gdzies w sobote...?
Anula23 przykro mi wspieram :*:*
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
GreenDot wrote:niestety nie robia monitoringu w dzien IUI, wiec do konca nie wiadomo. Ale po dzisiejszej temp, ovu przesunal termin owulacji na dzien IUI Ah, juz wariuje od tego wszystkiegoDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
No u mnie tez nie robia USG w dniu IUI ani po niej. Tez nie daja mi zadnych lekow po. Tylko kaza czekac czy sie udalo czy nie.
8 IUI nie udanych
Ja to sie lecze w holandii i nie wiem czemu tak dziwnie tu jest.. HSG tez dopiero mi zrobi ja 3 IUI nie wyjdzie a w sobote bedzie druga mam nadzieje ze sie uda .. a in vitro dopiero by mi zrobila jakby 6 IUI nie wyszlo ale wierze ze teraz sie uda
8 IUI nie udanych
nick nieaktualny
-
Blanka i Mixa, jak tam samopoczucie po iui? Ja mam nadzieję cały czas ale już czuję @ za rogiem. Bulgotanie w jajnikach i w brzuchu się zaczęło a to źle wróży. I śluz taki sam jak zawsze, więc chyba się nie udało. Pocieszam się tylko, że to pierwsza iui więc jeszcze dużo przede mną.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKalia wrote:Blanka i Mixa, jak tam samopoczucie po iui? Ja mam nadzieję cały czas ale już czuję @ za rogiem. Bulgotanie w jajnikach i w brzuchu się zaczęło a to źle wróży. I śluz taki sam jak zawsze, więc chyba się nie udało. Pocieszam się tylko, że to pierwsza iui więc jeszcze dużo przede mną.
jedyne co zauwazyłam, ze wciąż mnie kłuje coś w tych jajnikach, czy pachwinach- nie wiem, może to po pęcherzykach, bo były w obu jajnikach- ale jak znam życie- były i się zmyły, a jedyne co mi bedzie dane to kolejna @