INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
JESTEM ZADOWOLNA PECHERZYK 19,7MM I DZISIAJ O 16.30 BYL PODANY PREGNYL 5000 A MYSLALAM ZE IUI PRZYPADNIE NA SOBOTE A BEDZIE JUTRO O 11 ALE MI SIE ZDAJE ZE TROCHE ZA WCZESNIE OD ZASTRZYKU MINIE 18 GODZIN.. ALE NIE PRZETLUMACZYSZ TU IM !
kookana1987 lubi tę wiadomość
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
nick nieaktualnyPysiaaa21 wrote:JESTEM ZADOWOLNA PECHERZYK 19,7MM I DZISIAJ O 16.30 BYL PODANY PREGNYL 5000 A MYSLALAM ZE IUI PRZYPADNIE NA SOBOTE A BEDZIE JUTRO O 11 ALE MI SIE ZDAJE ZE TROCHE ZA WCZESNIE OD ZASTRZYKU MINIE 18 GODZIN.. ALE NIE PRZETLUMACZYSZ TU IM !
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja też byłam zła jak dostałam skierowanie, pewnie pamietasz- byłam wściekła i rozżalona, ale w sumie po co robić inv jak sie nie dowiesz czy w macicy jest ok i są warunki na zagnieżdzenie, zrób sobie pod narkozą i nawet nie bedziesz wiedziała, ze miałas ten zabieg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 18:15
-
nick nieaktualny
-
Mixa oby nie torbiel... ja już po ścianach chodzę tak mnie boli za dobrze znam ten ból wcześniej tylko się łudziłam a jednak wiem doskonale co to za ból... Oby u Ciebie to się nie potwierdziło bo wtedy już całkiem będziemy na jednym wózku
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
a jednak nie wytrzymałam i musiałam zajrzeć dziś do was a tak miałam się resetować pozdrowienia dziewczyny dla was :-*
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kazał czekać...i zobaczymy czy się wchłonie czy nie... tamta niby też była czynnościowa i miała się wchłonąć ale jej nie wyszło
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
nick nieaktualnyja na razie nawet nie chcę o tym myślec, jak teraz jest, to moze się wchłonie rzeczywiście, lekarz kazał mi przyjśc pod kniec kolejnego cyklu-przed@, wtedy sprawdzi własnie torbiele, wykluczy ciążę i przepisze leki na stymulacje do inv, nie chce dłuzej czekać!!!
-
już będziesz brała leki na stymulacje od nowego cyklu? my jeszcze czekamy na wyniki kariotypu więc jeszcze nic nie działam
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
nick nieaktualnynie, teraz jak się nie uda, o dostanę @, potem rozpocznę nowy cykl i pod koniec tego następnego do gina na sprawdzenie, dostanę kolejną @ i w tym cyklu dopiero stymulacja - czyli półtora miesiąca musze czekać, tak jak Wy, też czekamy na kariotyp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 19:09
Blanka85 lubi tę wiadomość
-
U mnie jest płyn w zatoce i po pecherzyku ani śladu taki oto plus z dzisiejszej wizyty. Dr powiedziała ze lekarz robiący HSG powinien widzieć tego mięśniaka, ale odwalil badanie i oooo takie efekty
Blanka85, kookana1987 lubią tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny