INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mixa my też chcemy gdzieś polecieć może razem pomyślimy? właśnie po to żeby czas szybciej leciał.
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno co ty sysia, jutro to niewykonalne, ani nie mam czasu ani się nie wcisnę, poczekam co będzie dalej i tyle, może nie zdechnę
a czemu jesteś załamana- mięśniaki się chyba usuwa??? moze będą mogli ci usunąć podczas histeroskopiiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 21:01
-
tak mięśniaki to szybko się usuwa. Mixa to idź koniecznie do jakiegoś innego niech Cię tylko zobaczy czy faktycznie t nie torbiel...
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualnyjakoś się nie boję się mega tychtorbieli, bo po na monitoringu jeden pęcherzyk miałam w trakcie pękania, drugi peknięty, nie pamiętam czy w tym miałam mniejsze, doszukuje się i tyle
myślę, ze te bidne jajniki odreagowywują i tyle, jak mi nie przejzie do piątku, to pomyśle, a iść żeby mi powiedział, ze mam torbiel i tyle to mi sie naprawde nie chceWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 21:08
-
nick nieaktualny
-
dokładniej!! jak wspominam mój organizm jeszcze 3 lata temu to niebo a ziemia. Idealne cykle. a teraz to nawet co 40 dni mam! oszaleć można... oj człowiek najpierw się zabezpieczał żeby nie zajść a teraz jak chce to nie może . Moja mam mówiła mi wtedy , że matki natury nie oszukam
Mixa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
co jak co ale za półtora miesiąca będę w ciąży Mixa, Sysiaaa Wy też i reszta dziewczyn też
Mixa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Blanka, przykro mi, ja tez nie jestem pewna co sie tam u mnie dzieje. Powiedzialam sobie, ze podchodze do 3 iui, jak nie wyjdzie, to in vitro. Klinika nasza dostala kase z NFZ, to moze sie zalapie. I nawet sa miejsca, chyba nie ma duzo chetnych.