INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra wstaję od komputera i idę się pakować... bo w takim tempie to do zimy się nie przeprowadzę...
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Tylko ja nigdy nie miałam ... teraz po inseminacji mi się pojawiły i to pełno tego mam
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
już dziś bo narobiłam tyle szumu że o 18 będę musiała jeszcze raz pojechać ale będzie wynik
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
no ja jak na szpilkach siedzę ... 2 kartony spakowałam dopiero.... zastanawiam się skąd ja mam tyle rzeczy i na co mi 50 staników? a butów to mam tyle że mój mąż ożenił się ze stonogą!! matko... o połowie rzeczy to ja nawet nie wiedziałam ale wy pewnie macie tak samo kobiety już muszą
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Jeśli coś wyjdzie na plus to ja poważnie będę zdziwiona . Nawet sushi dziś zjadłam bo raczej to by nie było możliwe... przecież pęcherzyk nie pękł a tamte pozostałe raczej były za małe...
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
Mam już wynik. 9 dzień od inseminacji wynik 3,17. Jeszcze nigdy nie miałam tak "wysokiej" bety... i oczywiście już się zastanawiam...
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Mixa właśnie były chyba 4 mniejsze jeszcze ale dużo dużo mniejsze więc nawet ich nie braliśmy pod uwagę
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
nie raczej nie kuciak chociaż bym chciała napisać coś innego musi być min 5 i więcej ... ale ja zawsze miałam wynik 1 . a tu nagle 3,17 . a jednak trochę tej bety w życiu już się narobiłam... i to w tym samym laboratorium... dziwne...
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Może to jeszcze ten zastrzyk. ale podobno około 7 dni po nim już nie ma go w organizmie
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Blanka85 wrote:Może to jeszcze ten zastrzyk. ale podobno około 7 dni po nim już nie ma go w organizmieDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
chyba dopiero do środy poczekam, a może w poniedziałek zrobię. ale szkoda mi czasu i krwi bo jednak domyślam się że nic z tego przy tym pęcherzyku tylko kobieta to zawsze ma nadzieje...
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza