INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Pysiaaa21 wrote:Kurde czuje ze pecherzyk jeszcze nie pekl a minelo juz 40 godzin od podania pregnylu ;/ w nocy poprawilismy z M zobaczymy co z tego bd.. temperatura troszke skoczyla a ovu jeszcze nie wyznaczylo owulki...Hubi 2016
-
nick nieaktualnyPysiaaa21 wrote:Kurde czuje ze pecherzyk jeszcze nie pekl a minelo juz 40 godzin od podania pregnylu ;/ w nocy poprawilismy z M zobaczymy co z tego bd.. temperatura troszke skoczyla a ovu jeszcze nie wyznaczylo owulki...
-
Bo w ogole nic nie czuje z reszta to ja nigdy nie czuje owulki ale sluz jest ciagle rozciagliwy w tamtym miesiacu bylam pewna ze pekl bo strasznie sie zle czulam a nigdy tak nie mialam.
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
Znaczy sie zawsze odrazu po owulacji bola mnie sutki a teraz nic...
8 IUI nie udanych
nick nieaktualnyzawsze możesz iść na usg-sprawdzić u gina czy pękł, tyle że Ci chyba nie powie kiedy
ach ja jestem 6 dni po iui i jakoś się nie nastawiam...nie potrafię się w tym miesiącu przekonac do tej iui, to była moja trzecia i tak myślę, że straciłam czas i pieniądze, zobaczymy... -
Sansivieria wrote:Kalia, fajnie, że masz już dzieciaczka, zawsze to mniejsze "parcie" Twoja pierwsza ciąża była naturalna i tak po prostu zaszłaś?? Co więc się teraz dzieje, że próbujesz z pomocą medyczną - jeśli mogę spytać...?
-
Wlasnie o to chodzi ze ja jestem w Holandii a tu powiedziala ze nie zrobi mi USG zeby zobaczyc czy pecherzyk pekl ;/
8 IUI nie udanych
Mixa wrote:zawsze możesz iść na usg-sprawdzić u gina czy pękł, tyle że Ci chyba nie powie kiedy
ach ja jestem 6 dni po iui i jakoś się nie nastawiam...nie potrafię się w tym miesiącu przekonac do tej iui, to była moja trzecia i tak myślę, że straciłam czas i pieniądze, zobaczymy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 13:17
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Mixa a wiesz, że połowa sukcesu to nasze nasze nastawienie i myślenie? Weź wpuść trochę optymizmu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 13:56
-
nick nieaktualnyGreenDot wrote:Mixa, to podobnie jak u mnie. Jestem 7 dni po iui i od 7 dni mam jakies negatywne nastawienie. Chyba po prostu boje sie kolejnego rozczarowania.do tego kompletnie żadnych - ani na ciazw ani na okres.jak sie tym razem nie uda to juz chyba od sierpnia zacznw przygotowania do invitro
-
nick nieaktualnyPysiaaa21 wrote:Wlasnie o to chodzi ze ja jestem w Holandii a tu powiedziala ze nie zrobi mi USG zeby zobaczyc czy pecherzyk pekl ;/
-
Mixa wrote:sysia- wmówić można sobie wiele, ale od tego w ciąże nikt nie zaszedł...w czasie tych 7 lat miałam różne okresy i różne nastawienia i na "głowę"w tym wszystkim nie dam sie nabrać, problem pewnie gdzieś jest-tyle , ze jeszcze nie zbadany, mój optymizm natomiast przekładam teraz na inv iui próbowałam, nie wyszło, więc oceniam jako stracony czas, bo w sumie ta metoda diagnostycznie nic nie wnosi a 4 cykle minęły, mogłam od razu brac się za inv, ale wiadomo jak jest- jak bym nie spróbowała też bym pewnie załowałaDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:A ja nawet nie myślę (a raczej staram nie mysleć) o efektach co będzie to będzie, płakać nie będę, a zepnę w sobie na dalszą walkę pewnie z pomocą IVF
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja podejde raz, jak będę miała mrozaczki to oczywiscie zrobię więcej transferow, ale chyba na tym razie skocze, jjuż i tak ten temat mi życie ruinuje trudno, nie wszyscy musza mieć dzieci, ponoć świat jest przeludniony, na pewno jakaś plodna babka odwali za mnie robotę i nadrobi
Konwalia, Sansivieria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny