INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok to z takich pozytywow dla was to cieszcie sie piekna pogoda bo ja dzis mam swiatlowstret cale szczescie ze pewnie jeszcze miesiac i to wszystko minie. Byla dzis kolezanka to az lzy naplywaly jej do oczu jak jej to opowiadalam... Powaznie cuda istnieja a sceptycznie do takich spraw bylam nadtawiona a teraz wiem ze cuda istnieja
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny, poczułam się wezwana do tablicy, rzeczywiśce czekam na swoje in vitro we wrześniu, ale jakoś przez te czekanie temat starań stał mi sie odległy i jest i z tym dobrze, zdystansowałam się na maxa i mam takie podejscie, ze jesli inv nie wyjdzie, to trudno-tyle lat żyje w swojej przeznaczonej chyba bezdzietności, że w sumie życie nadal będzie się toczyć swoim rytmem i tyle, jak się uda to fajnie cieszę się, ze potrafię żyć z taką świadomością i że nie liczę dni w cyklu i nie czekam na swoje dwie kreski, bo to nie życie tylko udręka, zrobię co moge i to co ode mnie zalezy, nie jestem złej myśli, wręcz przeciwnie-jedno jest pewne-tzreba próbowac, ale nie ma co wariować
trzymam za Was wszystkie kciuki mocno, ostatnio dużo pozytywnych przypadków było i to powinno motywować
Blanka- ale ten Twój suwaczek zasuwa!!! ale rozumiem, że już Cię dotknęły ciążowe uroki?
Blanka85, adrenalina, Sansivieria lubią tę wiadomość
-
monikaaa wrote:Halinka a Ty kiedy robisz bete??? Będę czekała z niecierpliwością :*
W czwartek za tydzien, ale chyba raczej nie zrobie. Kurcze nie wiem, moze zrobie, zobacze jak bede sie czuła. Juz pomału zaczynam znów sie wkręcać
Mam nadzieję, że Twoja betka wyjdzie pozytywnie, będę trzymala kciukasy )Halinka84 -
Mixa wszystkie uroki mnie dotykaja rano zadaje sobie pytanie czy ja wiedzialam na co sie pisze?? Ale wieczory sa spokojne i juz mysle jaka moze byc plec. Myslalam ze bede bardziej wariowac zastanawiajac sie czy wszystko jest z dzieciatkien ok ale jestem wyjatkowo spokojna. Skoro takim cudem je dostalam to nikt teraz by mi nie chcial go zabrac. Zlego w zyciu nikomu nic nie zrobilam wiec takie kary chyba nie dla mnie. Czuje ze bedzie wszystko dobrze. Maz z pracy przyjechal dzis ze storczykiem i od razu glaskal mnie po brzuszku a nsjbardziej niesamowite jest to ze ja tego malenstwa jeszcze nie znam a tak bardzo go kocham i zycie bym za niego oddala na ta chwile malensteo nazywa sie Hantek (wymyslil moj maz) bo jak bedzie dziewczynka to Hanna a chlopiec Antoni
adrenalina, Mixa lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Mixa i fakt suwaczek leci jak szalony. Ja za tydzien zaczynam juz 3 miesiac! Zanim sie ogarne to w domu juz bedzie z nami Hantek
Mixa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Tak tak tez tak mowilam ze nawet cala dobe moge je miec. Ale juz zmienilam zdanie
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
Kurcze dziewczyny boje sie tej bety jutro... Chce dostać okres żeby ten torbiel mógł się wchłonąć czy coś a jak nie to leki tylko bedac w ciązy raczej będę miała ograniczony wybór farmaceutyków... jak myślicie od czego mam ten torbiel??? po CLO??? a moze ovitrelle 250jednostek to za mało i pęcherzyk zamienił sie w cyste??? bardzo sie tym zmartwiłam
-
Halinka84 wrote:W czwartek za tydzien, ale chyba raczej nie zrobie. Kurcze nie wiem, moze zrobie, zobacze jak bede sie czuła. Juz pomału zaczynam znów sie wkręcać
Mam nadzieję, że Twoja betka wyjdzie pozytywnie, będę trzymala kciukasy )
Halinka dlaczego nie wiesz czy zrobisz bete??? nie chcesz być pewna? -
Monika moim zdaniem trzeba zrobic 2 zastrzyki z pregnylu. U mnie po jednym zastrzyku tez zrobila sie torbiel. Niestety jeden chyba jest za slaby.
monikaaa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
monikaaa wrote:Dziewczyny która z Was brała pregnyl??? Jak to jest??? miałyście jakieś skutki uboczne po nim? torbiele albo inne problemy?
Napiszcie prosze będę wdzięczna
Miałam 3 razy pregnyl za pierwszym razem jedne opakowanie pregnylu 5000,a dwa kolejne pregnyl 5000 x 2 podane w jednym zastrzyku. A ze skutkami ubocznymi to raczej żadne w moim przypadku. Boli mnie caly czas podbrzusze juz 8dni po iui (po wcześniejszej iui tez tak bylo ) ale to raczej od dupka niz od pregnylu.monikaaa lubi tę wiadomość
-
Anatolka bardzo mi przykro
Podejrzewam że lekarz Ci wszystko powie, jak wiesz sama jestem w cyklu z pierwszą IUI i lekarz mi wszystko wytłumaczył.
A u mnie po clo 1x1
Prawy 13mm
Lewy 13mm
jeśli dobrze pójdzie to w środę IUI.
-
Nie mam jakiego specjalnego dola dzis. Co swoje juz wyplakalam nad beta, bo bardzo liczylam na ten cykl. Pierwszy raz od poltora (albo i dluzej, bo tyle dokladnie monitoruje) roku byl pecherzyk z lewgo jajnika, klinika, nowe leki itp. Ale trudno. Teraz przynajmniej bede miala poczucie, ze cos wreszcie sie dzieje i nie stoimy w miejscu ze staraniami jak wszystko pojdzie zgodnie z planem to pewnie bede tydzien za Toba bedziesz miala luteine albo dupka po IUI?