INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba doła podłapała
Ja kiedyś miałam takiego, że przez 4msc nawet niezagladałam tutaj. Wydawało mi się,że będe mi lepiej i że będe mniej myślała o dziecku.
Ale trzymam kciuki, żeby z Monią było wręcz przeciwnie. Trzymaj się i koniecznie odezwij się do nas. -
nick nieaktualny
-
Hey dziewczyny jedynym moim wsparciem jesteście od 5 lat nie zachodze w ciąże od dwóch sie staramy niby zdrowi i płodni a ciąży brak, ta pierwsza beta była ciosem strasznego doła złapałam.. Co jest ze mną nie tak?! Ktoś powie wiara w boga czyni cuda pierdu pierdu Pan Bóg był na urlopie jak dawał matce małej madzi z sosnowca możliwość zajścia w ciąze i tym wszystkim pi*dom wyrodnym matkom!!! No przepraszam ale nie widze wytłumaczenia dla takich chorych sytuacjii! Byłam dzisiaj u gin i powiedział ze beta za wcześnie zrobiona skierowanie na następną mi dał w piątek rano mam zrobić i zobaczył torbiel na lewym jajniku... cykle miałam jak w zegarku nigdy zadnych torbieli a teraz przez to stymulowanie hormonami wszystko sie popsuło i zamiast być lepiej to jeszcze więcej kłopotów mam na głowie ahhh życie życie
-
Nie martw sie monikaaa nie jestes sama, chyba wszystkie tutaj zadajemy sobie to pytanie "co ze mna jest nie tak ".
Moze nie wszystko stracone i w piatek odbierzesz pozytywny wynik bedzie dobrze, trzeba być dobrej mysli. Ja juz 4 lata sie staram i tez niby wszystko z nami ok i co d..pa.Ale nie trace nadziei. Powiem więcej, mam taka schize na tym punkcie, że potrafie testy robic non stop i wpatrywac sie w nie godzinami czy jednak cos tam jest. wiem ze to chore...załosne. Niestety takie zycie, niektórzy cierpia a inni nie potrafią szcześcia docenić.
A przy torbieli tez można normalnie zajśc w ciąże, wiec don't worry kochana bedzie dobrzeHalinka84 -
Podziwiam dziewczyny które podchodzą do IUI po raz 4,5... Przecież oczekiwanie na testowanie to katorga! Nie było godziny w której bym nie myślała że we wtorek najszybciej zrobie bete... Marzenia że pani laborantka daje mi wynik a tam jest 3,547 ml/Um były super ekscytujące Kiedyś na jawie odbiore taki wynik...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyadrenalina wrote:Tygrys - a tak wogóle to długo się staracie?
A lekarka u której wczoraj byłam - raczej jakiś dużych nadziei nie pokłada w iui i na invitro mówiła, żeby lepiej się nastawić. Niby wszystko dobrze, tragedii nie ma, ale nie wychodzi. Choć mówiła, że i tak wszystkich przyczyn nie znają.
Dziewczyny czy byłyście w Bocianie? - jak wrażenia, opinie?
Monikaa - widzisz, trzeba mieć nadzieje, byle do piątku, trzymam kciuki
-
Blanka siedze i czytam Twoje posty od samego początku i płacze bo to takie miłe jak piszesz o reakcji rodziców na ta wspaniałą wieść, mężu który ze szczęścia płakał, teściach.... o wszystkich którzy otaczają Cie ciepłem i miłościa....
Blanka85 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny tyle piszecie ze w wyobrazni macie ten moment jak np widzicie 2 kreski itd ja 2 lata ciagle o tym myslalam. Miliony mysli jaka bedzie reakcja itd... A jak zobaczylam te 2 kreski to stwierdzilam ze mialam stary test paranoja prawda. A ja z torbielami walcze od roku. Non stop je mam i przez to nawet operavje juz mialam. Mi nawt po inseminacji zrobila sie torbirl bo pecherzyk nie pekl to chyba wtedy podlamalo mnie najbardziej. I nagle przyszedl kolejny cykl w ktorym nie zrobilam nic i nagle jestem w ciazy i powiem ze te mdlosci sa okropne... A tak na nie czekalam... A glowy od poduszki nie moge oderwac... Ja jeszcze czekam caly czas na reakcje Mixy jak po in vitro jej sie uda a wiecie jak moje zycie sie zmienilo. Kazdy caly czas mnie pyta co taka szczesliwa jestem od kilku tyg usmiech nie schodzi mi z twarzy (no moze tylko w tpalecie) ale to wszystko minie
MisiaMisia, monikaaa lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Monikaaa masz racje faktycznie otavzaja mnie sami przyjazni ludzie chyba mam kupe szczescie. Dzieki temu juz jestem zwyciesca jak bylismy u naszego lekarza ogladac serduszko to jest tak taka Pani polozna. Bardzo sympatyczna. Od 2 lat ciagle trzyma za mnie kciuki i jak jej opowiadalismy jak to sie stalo to az lzy jej lecialy. Duzo znajomych i tak jeszcze nie wie co sie stalo. Teraz od kilku dni zaczynaja dopiero dzwonic i podpytywac bo tak od paru tygodni wszystkim mpwilam ze po invitro bede testowac na poczatku sierpnia. No i kazdy czeka do poczatku sierpnia a ja nagle mowie ze jestem e 7 tyg ciazy i nagle w sluchawce taka cisza... Ale jak to? No i jak zaczynam opowiadac to dziewczyny az piszcza gratulujac. Mam taka kolezanke ze studiow jakies 3 lata sie nie widzialysmy i jak jej powiedzialam co sie stalo to zaraz przyjechala w odwoedziny a tak mialysmy tylko trlefoniczny kontakt
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Tygrys wrote:Teraz już rok będzie.
A lekarka u której wczoraj byłam - raczej jakiś dużych nadziei nie pokłada w iui i na invitro mówiła, żeby lepiej się nastawić. Niby wszystko dobrze, tragedii nie ma, ale nie wychodzi. Choć mówiła, że i tak wszystkich przyczyn nie znają.
Dziewczyny czy byłyście w Bocianie? - jak wrażenia, opinie?
Monikaa - widzisz, trzeba mieć nadzieje, byle do piątku, trzymam kciuki
W bocianie miałam iui dwie robione,ale nie przez lekarzy tam pracujących
Od nastepnego cyklu mam zamiar umowic sie najchetniej do dr Mrugacza -
Mixa we wrzesniu podchodzi ale caly czas czuje ze dzieki temu sie jej uda i tak bardzo czekam kiedy zacznie
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza