INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Uwierzcie że ja byłam w szoku jak w klinice zapłaciłam mniej niż u swojej gin do której chodziłam i to 0 70 zł !! Jakaś masakra jak ona ciągła z ludzi iz za co ? Żebym usłyszała że nie czas na IUI na nas bo jestem młoda i ona ma na nas plan. Gadanie żeby tylko na wizyty przychodzić
A u mnie są 4 dziewczyny w 13 tygodniu wszystkie razem jak w pysk strzelił dowiedziałam się o wszystkich w ciągu dwóch pierwszych dni @ ale był płacz, żal bunt wszystko naraz
Niestety to pytanie : DLACZEGO AKURAT MY będzie u nas już ciągle aż do zajścia. .......
Ja jestem słaba nerwowo i każdy miesiąc strasznie przezywam:(
Ps. Byliśmy u androloga, lekarz mega zadowolony z wyników i kazał jeszcze brać profertil aż do 3 mca mojej ciąży. Krok z IUI jest bardzo dobry, sam chciał nam to zaproponować-ale zapomniał że to on pierwszy z lekarzy nam o tym powiedział, mimo że my i tak mieliśmy już na ten sierpniowy cykl taki plan już od maja -
Dziewczyny te nowe i te staraczki z ktorymi bylam tu od paru miesiecy (wiem ze podczytujecie) ja tez nie moge sie oprzec spelnia sie nasz cud pierwszy raz zobaczylismy serduszko... A nikt juz nie dawal nam szans na naturalna ciaze ))))
aszka, adrenalina, Anatolka, Tygrys, Sysiaaaaa, Halinka84, MisiaMisia lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Pamietajcie : cuda jednak istnieja wam tez sie przytrafia. Po burzy zawsze wychodzi slonce dal Bog dzien da i rade
adrenalina, aszka, Sysiaaaaa lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blanka gratuluję bardzo serdecznie
Antolka obie fazy nie mają być równe, to fazy lutealne są jednakowej długości zawsze ale pierwsza folikularna jest różna.
Może do zagniezdzenia doszło coś później jak nie ma @ jest wciąż nadzieja -
Blanka85 wrote:Dziewczyny te nowe i te staraczki z ktorymi bylam tu od paru miesiecy (wiem ze podczytujecie) ja tez nie moge sie oprzec spelnia sie nasz cud pierwszy raz zobaczylismy serduszko... A nikt juz nie dawal nam szans na naturalna ciaze ))))
Blanka85 lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Wg mnie jest błędzie, ja pierwszą mam 15dni a druga mam 12. No chyba że ja jestem w błędzie, ale zawsze było mowione tam gdzie ja słyszałam że faza przed owulacją ma różną długość a lutealna jest stała. No ale to moje zdanie nie bede podważać lekarza
-
nick nieaktualnyja też uważam że ginekolog jest w błędzie, ja czasami mam pierwszą fazę 10 dni a czasami 13 dni, a drugą zawsze 14 dni
to tak jak niektórzy ginekolodzy wychodzą z założenia że kobieta owulację ma zawsze 14 dc... no to wówczas myśląc ze idealny cykl to 28 dniowy to wtedy druga też ma 14 dni i są równe.. ale takie rzeczy to tylko w .... erze -
Cześć dziewczyny prosze o rade bo zaraz oczy wypłacze jestem po pierwszej IUI dziś jest mój 25 dc w tym
11 dni po ovitrelle
10 dni po IUI
9 dni po owulacji a wynik mojej bety to 0,523 mIU/ml czy to na prawde koniec??? czy może jest za wcześnie któraś miała taki przypadek??? Boże to tak boli... człowiekowi odechciewa sie zyć...
-
Jeszcze nie, nie płacz. Nie ma powodu. Jak się cofniesz o kilka stron w tym wątku to będą wpisy Blnaki85. Poczytaj sobie jaki numer zrobiła jej beta i to dużo później.
Nawet Ci znalazłam: https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/inseminacja,54,247.html
tylko nie beczWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 14:23
Blanka85 lubi tę wiadomość