INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Idgie wrote:A chcecie? To nie jest moja lista, tylko nasza
P.S. Ja czasem często jestem na forum, a czasem dłuzej mnie nie ma. Takze, gdyby sie pojawił jakis news, to uaktualniajcie listę same.
Idge możesz mnie i nadzieje87 dopisać bo bo tez testowalysmy w marcu.
Dzis przyszla do mnie @... ehhh
Jeśli będzie się cos dzialo a Ciebie nie będzie to na pewno zajmiemy się uaktualnianiem listyI procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
cześć dziewczyny !!!!!
W końcu jestem dostępna i mogę się dołączyć do forum na początku chciałabym Wam wszystkim podziękować za wsparcie , dobre słowo za to że JESTESCIE.
Przykro MI ze nie wszystkim się udało ale, Wierze , że nic straconego ....
Co prawda nie umiem się jeszcze Cieszyć z mężem boje się ze mogę się jeszcze rozczarować w poniedziałek choć przyznaje że w środę robiłam sikańca i był cień cienia , ale nie wierzyłam kiedy pojechałam na bete nikt nie potrafił mi powiedzieć co oznacz mój wynik Tylko Wy dziękuję wróciłam około 16 i znowu zrobiłam sikańca i było już wtedy ładnie widać , więc mam nadzieję ze beta ładnie urośnie .Czas aby uzupełnić wykresaszka, BelieveHope, Idgie, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie, trzy pęcherzyki są, endometrium ładne, w poniedziałek jeszcze wizyta i zastrzyk we wtorek IUI. Czyli wchodzi na to, że w marcu załapię się na dwie.
Lunka któryś wynik faktycznie błędny,koniecznie daj znać co lekarz powiedział.BelieveHope, Idgie lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, no i dupa, nie miałam dziś inseminacji! W klinice sobotni dyżur miała nieznana mi lekarka. Coś mnie tknęło, aby poprosić o usg przed całą procedurą z nasieniem. I całe szczęście! Okazało się, że pęcherzyk nic od wczoraj nie urósł i nadal ma 18mm. Powiedziałam lekarce, że pregnyl wzięłam wczoraj o 18.00 i wydaje mi się, że to za szybko na zabieg, tym bardziej, że pęcherzyk nie zwiększył wymiaru. Zgodziła się ze mną. Trochę straciłam zaufanie do swojego lekarza...Jakbym sama tego nie ogarnęła, to straciłabym kasę na przedwczesny zabieg... W każdym razie jadę do kliniki znowu jutro, 3 dzień pod rząd po 200 km w obie strony. Zmęczona już tym jestem
Zabieg ma być ok.10.30, czyli 40 godzin po pregnylu. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze i uda się trafić w punkt, no i że pęcherzyk podrosnie do jutra...
06.2015 - ICSI Novum - udane
29.03.2015 - 3 IUI - nieudane
10.2014 - 2 IUI - nieudane
03.2014 - przedwczesny poród i śmierć córeczki po niespełna 2 miesiącach
10.2013 - 1 IUI - udane...
-
Hejka, dr mnie zbadał, powiedział ze raczej miesiaczka będzie. Kazał nie odstawiać luteiny do pon, w pon zrobić znowu bete i wtedy odstawić, choć wg niego @ będzie mimo luteiny. Ten wynik 30 wg dr to doszło do zapłodnienia ale była ciaza biochemiczna. Także będziemy znowu robic podejście.
-
nick nieaktualnyLunk_a wrote:wczoraj robiłam w rekomendowym przyszpitalnym, dziś w jakims innym. przecież beta nie spada tak szybko...nic nie rozumiem. Na razie mnie wypiszcie, a ja musze doczekać poniedziałku
-
nick nieaktualnyLunk_a wrote:Hejka, dr mnie zbadał, powiedział ze raczej miesiaczka będzie. Kazał nie odstawiać luteiny do pon, w pon zrobić znowu bete i wtedy odstawić, choć wg niego @ będzie mimo luteiny. Ten wynik 30 wg dr to doszło do zapłodnienia ale była ciaza biochemiczna. Także będziemy znowu robic podejście.
-
nick nieaktualnyvendetta83 wrote:Dziewczyny, no i dupa, nie miałam dziś inseminacji! W klinice sobotni dyżur miała nieznana mi lekarka. Coś mnie tknęło, aby poprosić o usg przed całą procedurą z nasieniem. I całe szczęście! Okazało się, że pęcherzyk nic od wczoraj nie urósł i nadal ma 18mm. Powiedziałam lekarce, że pregnyl wzięłam wczoraj o 18.00 i wydaje mi się, że to za szybko na zabieg, tym bardziej, że pęcherzyk nie zwiększył wymiaru. Zgodziła się ze mną. Trochę straciłam zaufanie do swojego lekarza...Jakbym sama tego nie ogarnęła, to straciłabym kasę na przedwczesny zabieg... W każdym razie jadę do kliniki znowu jutro, 3 dzień pod rząd po 200 km w obie strony. Zmęczona już tym jestem
Zabieg ma być ok.10.30, czyli 40 godzin po pregnylu. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze i uda się trafić w punkt, no i że pęcherzyk podrosnie do jutra...
-
nick nieaktualnymargo001 wrote:Ja po wizycie, trzy pęcherzyki są, endometrium ładne, w poniedziałek jeszcze wizyta i zastrzyk we wtorek IUI. Czyli wchodzi na to, że w marcu załapię się na dwie.
Lunka któryś wynik faktycznie błędny,koniecznie daj znać co lekarz powiedział. -
nick nieaktualnykaka470 wrote:cześć dziewczyny !!!!!
W końcu jestem dostępna i mogę się dołączyć do forum na początku chciałabym Wam wszystkim podziękować za wsparcie , dobre słowo za to że JESTESCIE.
Przykro MI ze nie wszystkim się udało ale, Wierze , że nic straconego ....
Co prawda nie umiem się jeszcze Cieszyć z mężem boje się ze mogę się jeszcze rozczarować w poniedziałek choć przyznaje że w środę robiłam sikańca i był cień cienia , ale nie wierzyłam kiedy pojechałam na bete nikt nie potrafił mi powiedzieć co oznacz mój wynik Tylko Wy dziękuję wróciłam około 16 i znowu zrobiłam sikańca i było już wtedy ładnie widać , więc mam nadzieję ze beta ładnie urośnie .Czas aby uzupełnić wykressuper.
-
Szkoda, ale co zrobić. Może tak miało być. W pon tak czy inaczej powtorze te badania w tym pierwszym labie. Odstawie luteinę, dostane okres (chyba ze dostane wcześniej np. jutro) i zaczynamy kolejny cykl. Nie mam torbieli, jajniki ponoć piękne, także znowu clo w ruch.
-
Marcowe IUI:
09.03 - Nadzieja87
??.03 - muszynka
13.03 - kaka470
16.03 - Lunk_a
17.03 - Asiula86
19.03 - Kamila8k
21.03 - Idgie
21.03 - Nanatasza
21.03 - OctAngel
22.03 - Saaba
26.03 - BeliveHope
29.03 - vendetta83
31.03 - margo001
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 18:03
08.09 - transfer
-
A ja piję winko
Nie wiem czy mogę dobę po pregnylu, ale już taka sfrustrowana byłam po dzisiejszym dniu, że masakra... Jutro kolejny wyjazd z rana, echhhhhhhhh
Idgie, czujna jesteś - poprawiłaś datę
Aszka, ja czytam i czytam na temat rozmiaru tych pęcherzyków i faktycznie teorii jest wiele...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 18:51
Idgie lubi tę wiadomość
06.2015 - ICSI Novum - udane
29.03.2015 - 3 IUI - nieudane
10.2014 - 2 IUI - nieudane
03.2014 - przedwczesny poród i śmierć córeczki po niespełna 2 miesiącach
10.2013 - 1 IUI - udane...
-
Idgie wrote:Marcowe IUI:
09.03 - Nadzieja87
??.03 - muszynka
13.03 - kaka470
16.03 - Lunk_a
17.03 - Asiula86
19.03 - Kamila8k
21.03 - Idgie
21.03 - Nanatasza
21.03 - OctAngel
22.03 - Saaba
26.03 - BeliveHope
29.03 - vendetta83
31.03 - margo001
U mnie można jeszcze wpisać 02.03-nieudana -
Marcowe IUI:
02.03 - margo001
09.03 - Nadzieja87
??.03 - muszynka
13.03 - kaka470
16.03 - Lunk_a
17.03 - Asiula86
19.03 - Kamila8k
21.03 - Idgie
21.03 - Nanatasza
21.03 - OctAngel
22.03 - Saaba
26.03 - BeliveHope
29.03 - vendetta83
31.03 - margo001
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 19:11
margo001 lubi tę wiadomość
08.09 - transfer
-
vendetta83 wrote:A ja piję winko
Nie wiem czy mogę dobę po pregnylu, ale już taka sfrustrowana byłam po dzisiejszym dniu, że masakra... Jutro kolejny wyjazd z rana, echhhhhhhhh
Idgie, czujna jesteś - poprawiłaś datę
Aszka, ja czytam i czytam na temat rozmiaru tych pęcherzyków i faktycznie teorii jest wiele...
Winko popijaj, zwłaszcza czerwone na endometrium działa i na lepsze spanie ;)a przy IUI dobrze być wyluzowanym no tak te jazdy najgorsze, my mamy 80 w jedną stronę, ale jak trzeba to trzeba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 19:12
Idgie lubi tę wiadomość