INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dziekuje Wam za pokrzepienie! Ja jestem daleka od emocji, bo swoje już się namartwiłam przez głupotę, wcześniejsze testowanie. Wiec teraz mysle ze to może blad laboratorium, albo cos, ovitrelle może. Nie wiem, jutro powtorka badania i gin. To była nasza pierwsza iui, ale ja od początku miałam pozytywne podejście, tak jakbym wiedziała ze się uda. Może dlatego smutno mi było po tych spadających betach. Nie nakręcam się bo daleka jestem od tego. Jest stres, nerwy, ale nic nie zmienie. Jestem przed terminem miesiączki wiec wszystko może się zdarzyć. Trzymam za Was kciuki a sama jutro ponowię test z krwi, może i nasikam rano na test przed badaniem z krwi
-
A do gina jestem zapisana żeby omówic przygotowanie do kolejnej iui
no to się nastawiłam już wczoraj. Jasne ze nic nie zobaczy, ale prztnajmniej pogadamy sobie.
I dziękuję za odpowiedzi odnośnie techniki wynokania iui-moj gin, zresztą ekspert w tek kwestii, mowi ze on wykonuje w miarę możliwości tylko na peknietych. dziwiło mnir to-przecież komórka jajowa zyje 24 godz. Ale u mnie przed iui-na USG-powiedział ze owu była 2-3 godz temu wiec może miał racje. -
Idgie, mnie możesz dopisać
Inseminacja: 28.03, czyli dziś! Właśnie się zbieramy do wyjazdu o tej przeraźliwie wczesnej porze, brrrrrIdgie, BelieveHope lubią tę wiadomość
06.2015 - ICSI Novum - udane
29.03.2015 - 3 IUI - nieudane
10.2014 - 2 IUI - nieudane
03.2014 - przedwczesny poród i śmierć córeczki po niespełna 2 miesiącach
10.2013 - 1 IUI - udane...
-
vendetta83 wrote:Idgie, mnie możesz dopisać
Inseminacja: 28.03, czyli dziś! Właśnie się zbieramy do wyjazdu o tej przeraźliwie wczesnej porze, brrrrr
Powodzonka! Trzymam kciuki!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
Sikacz na nic...ale nie miałam chyba dobrego moczu bo sikałam w nocy ok 3, a test ok 6. No nic to, krew pobrałam, ok 13-14 wizyta u gina (mam dzwonić bo się zawsze przeciąga)
Dzisiejsza beta da tyle ze będę wiedziała czy wczoraj to jakiś błąd lab.
dziś wprawdzie pobierałam w innym labie, bo tamto nieczynne i po 16 godzinach ale jakiś tam przyrost powinien być. Jeśli statystycznie liczyc to o ok 25 % wiec powinnam wskoczyć z 27,5 na ok 35. Wyniki za kilka godzin. -
Dziewczyny strach testować tak wcześnie jak ja...wczoraj byłam 11 dni po iui, dziś jestem 12 dni po iui, 13 po ovitrelle. Wszystko moze sie zdarzayć.
Moja faza lutealna zazwyczaj trwała 13 dni (jak jeszcze nie myslalam o dziecku, a po prostu prowadziłam kilka mcy obserwacje). -
Idgie wrote:Koniecznie daj znac, jak beta.
@ powinnas miec jutro?
Mozesz edytowac swoj post i cos dopisac. W prawym gornym rogu postu jest przycisk "edytuj"
Dziekuje, będę tak edytować.
Owu była najprawdopodobniej 16.03 wiec okres 30.03 - pojutrzeIdgie lubi tę wiadomość
-
Idgie wrote:A chcecie? To nie jest moja lista, tylko nasza
P.S. Ja czasem często jestem na forum, a czasem dłuzej mnie nie ma. Takze, gdyby sie pojawił jakis news, to uaktualniajcie listę same.no to moze wpisz? Zeby nie bylo ze tylko wpisujemy udane i jest 100% (choc dobrze by bylo jakby tak bylo)
3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
Lunk_a wrote:Dziewczyny na razie mnie chyba wypiszcie...teraz wdrugim labie beta wyszla 1...nic nie rozumiem. dobrze ze dziś mam gina.1 IUI stymulowana- nieudana
2 IUI (podwójna) stymulowana - nieudana
3 IUI 26.03. stymulowana (z antagonistą) - nieudana
co dalej.... ???? -
No wlasnie Dziewczyny, ja nie jestem panikara, ale ten wynik Ktorys z nich musi być bledem. Bo beta tak szybko nie spada, odstep miedzy badaniami 16 godzin. To nagle z 30 na 0? Spada, owszem, ale wolniej.
Szczególnie ze wiem jak spada bo robiłam po ovitrelle, to przy takich wartsociach spada 4 na dzien.
Czy gin na USG zobaczy czy @ idzie? Chyba obraz ciążowy a okresowy jakos się rozni w USG.