INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
margo001 wrote:ło dokładnie, pomyłka, juz poprawione
raz dziennie 50 mg zdaje się -
Lunk_a wrote:Czyli w maju iui?
) myslalam, ze jeszcze w tym cyklu ale dr powiedział ze absolutnie po badaniu nie można się starac.
Ale to dobrze bo M wezmie witaminki na spokojnie.
Troche się boje tego badania ale coz poradzić...I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
muszynka wrote:Tak Lunka
) myslalam, ze jeszcze w tym cyklu ale dr powiedział ze absolutnie po badaniu nie można się starac.
Ale to dobrze bo M wezmie witaminki na spokojnie.
Troche się boje tego badania ale coz poradzić... -
margo001 wrote:Oby było bezbolesne i przyjemne
Ale najważniejsze, żeby po tym się udało.I procedura
-
Lunk_a wrote:Nie boj się, nie będzie bolało a nawet jak to jest to do wytrzymania-przecież wiele to badanie przeszło
dokładnie wiec trzeba być dzielnym. Poza tym nie mam wyjścia wiec nawet nie będę za bardzo o tym myslec.I procedura
-
nick nieaktualnyLunk_a wrote:wiem dlatego mówiłam ze mamy statystyki jak w naturalnym staraniu:-) niektórzy po prostu z niewiadomych przyczyn mają pecha..
jak mogę zapytać-po ile macie lat? Czy któraś z Was ma już dzieci?tyle, ze jeszcze nie miałam zadnej inseminacji bo albo chorowałam, albo za wczesnie była owulacja po leku albo za pozno a teraz mam po leku złe wyniki i czekam az sie poprawia. Dzieci nie mam, pracuje z dziecmi.
-
nick nieaktualny
-
Lunk_a wrote:Dziewczyny a jak mogę zapytać ile macie lat?
Macie już dzieci? Czy to Wasze starania o pierwsze>
Lunk_a wrote:To ja jestem ewenementem...mam swoją owulke, nieraz potwierdzoną monitoringiem, zadnych ponoć zakłóceń w organizmie, brałam clo 2 razy dziennie i wyhodowałam 1 pęcherzyk! Tylko 1!
-
aszka wrote:ja mam 36 w sumie juz staruszka jak mnie okreslil lekarz w klinice i zaproponował invitro
tyle, ze jeszcze nie miałam zadnej inseminacji bo albo chorowałam, albo za wczesnie była owulacja po leku albo za pozno a teraz mam po leku złe wyniki i czekam az sie poprawia. Dzieci nie mam, pracuje z dziecmi.
-
nick nieaktualnyLunk_a wrote:No nie mów ze lekarz powiedział staruszka? masz Ci los! ale jaka staruszka! Bez przesady, w tym wieku w jakim jesteś dużo osob dopiero decyduje się na dzieci i jest to już powszechne. wiec nie przesadzalabym...
Akurat u mnie duzo znajomych bezdzietnych bo tez w kregu pracy w policji z nieletnimi np itd i im niepredko miec dziecko. Jak sie człowiek napatrzy na to co sie dzieje, to sie odechciewa. Mam kolezanki ktore urodziły majac 45 lat.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 15:14
Idgie lubi tę wiadomość
-
Aszka, ja też pracuję z dziećmi. Jak widać szewc bez butów chodzi06.2015 - ICSI Novum - udane
29.03.2015 - 3 IUI - nieudane
10.2014 - 2 IUI - nieudane
03.2014 - przedwczesny poród i śmierć córeczki po niespełna 2 miesiącach
10.2013 - 1 IUI - udane...