INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nie ma to znaczenia bo plemniki zyja 72h a po to dostsjesz pregnyl przed żeby pęcherzyk pekl wiec tak czy siak szanse sa, a to czy to zrobisz dzień po dniu to chyba jak dla mnie nic nie zmieni.
Ci którzy trzymają się wersji ze to zwieksza prawdopodobieństwo jak dla mnie robia to przede wszystkim dla kasy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 16:06
aszka lubi tę wiadomość
I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
nick nieaktualnyvendetta83 wrote:Aszka, ja też pracuję z dziećmi. Jak widać szewc bez butów chodzi
Lunk_a ja ide w czwartek na badania krwi i jak beda dobre to w kwietniu jakos w polowie podejde. Na razie zero IUI, bo cały czas sie cos dziejejak mnie lekarz stymulował to raz przestymulował raz za mało, a pozniej badania krwi do niczego...
-
nick nieaktualnymuszynka wrote:nie ma to znaczenia bo plemniki zyja 72h a po to dostsjesz pregnyl przed żeby pęcherzyk pekl wiec tak czy siak szanse sa, a to czy to zrobisz dzień po dniu to chyba jak dla mnie nic nie zmieni.
Ci którzy trzymają się wersji ze to zwieksza prawdopodobieństwo jak dla mnie robia to przede wszystkim dla kasy. -
Lunk_a wrote:Jasne rozumiem...tyle ze jak znowu wypadnie mi owu w nd to będę zła! choć w sumie wtedy zabieg w sobote, ma to sens...
Niczym się nie stresuj bo nie masz powodow. Macie dobre wyniki wiec nie widze powodu dla którego miałoby się nie udac.
Tu sa dziewczyny, które maja jakies problemy meskie lub damskie, starają się miesiącami i się udaje wiec Ty na prawde nie masz powodow do paniki.I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
Ja miałam podwyższoną prolaktynę lekarz zapisał mi bremorgon , nasienie główna przyczyna tak nam się wydaje wiec M brał selen + cynk i androwvit po 2 miesiącach nasienie było troszeczkę lepsze 11 lutego miałam HSG a 13 marca IUI pęcherzyk pekł w dniu IUI samoczynnie
-
Lunk_a wrote:Jasne rozumiem...tyle ze jak znowu wypadnie mi owu w nd to będę zła! choć w sumie wtedy zabieg w sobote, ma to sens...
kaka470 wrote:Ja miałam podwyższoną prolaktynę lekarz zapisał mi bremorgon , nasienie główna przyczyna tak nam się wydaje wiec M brał selen + cynk i androwvit po 2 miesiącach nasienie było troszeczkę lepsze 11 lutego miałam HSG a 13 marca IUI pęcherzyk pekł w dniu IUI samoczynnie
Lunk_a wrote:mój największy problem to chyba brak cierpliwości. ..Chciałabym już teraz a tak się nie da. tyle ze ciężko życ będąc takim nerwusem
21 cykl starań. eh...
-
rozmawialam z ginekologiem. clo mam lykac od 2-5 dc. nic więcej. Nie dał się namówić na nic wspomagajace endo, na więcej clo:-P
pytalam o dwie iui na cykl. powiedział że pogadamy na spotkaniu. monitoring mam 9dc. tak jak w tamtym mcu. wtedy pęcherzyk miał 16, 3 mm. zobaczymy jak będzie teraz.
jaka mamy strategie? mrozimy nasienie. jako ze nie wiemy kiedy wypadnie iui to nie wiem jak z praca mojego K. Być może tak wypadnie że uda się oddać na świeżo. wtedy tamto mrożone poczeka. być może dr powie róbmy dwie iui-wtedy skorzystamy z mrożonego a przy drugim ze świeżego. -
Lunk_a wrote:rozmawialam z ginekologiem. clo mam lykac od 2-5 dc. nic więcej. Nie dał się namówić na nic wspomagajace endo, na więcej clo:-P
pytalam o dwie iui na cykl. powiedział że pogadamy na spotkaniu. monitoring mam 9dc. tak jak w tamtym mcu. wtedy pęcherzyk miał 16, 3 mm. zobaczymy jak będzie teraz.
jaka mamy strategie? mrozimy nasienie. jako ze nie wiemy kiedy wypadnie iui to nie wiem jak z praca mojego K. Być może tak wypadnie że uda się oddać na świeżo. wtedy tamto mrożone poczeka. być może dr powie róbmy dwie iui-wtedy skorzystamy z mrożonego a przy drugim ze świeżego.
-
ja w tym cyklu już będę słuchać lekarza. mam brać tylko clo ok będzie tylko clo. jak zacznę kombinować to źle się to skończy...
apropo mój dr uważa że jak się bierze dwie tabletki clo to jedna rano jedna wieczorem. a ja oczywiście już myśle czy to ma znaczenie? jak któraś z Was brała dwie tabletki to jak?
naraz czy rozdzielnie? -
Lunk_a wrote:No nie mów ze lekarz powiedział staruszka? masz Ci los! ale jaka staruszka! Bez przesady, w tym wieku w jakim jesteś dużo osob dopiero decyduje się na dzieci i jest to już powszechne. wiec nie przesadzalabym...
08.09 - transfer
-
Lunk_a wrote:muszynka wlasnie zapytam o to tez dr...czy może lepiej zrobić np. dwa razy...przecież z ta owu nie wyceluje dokładnie...jak u mnie w tym cyklu, w dniu iui było po owu.08.09 - transfer