INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Idgie wrote:MARCOWE IUI:
13.03 - kaka470
29.03 - niezapominajka
KWIETNIOWE IUI:
01.04 - urocza
03.04 - Junioer
03.04 - kmb
08.04 - Nadzieja87
08.04 - Tytanic
09.04 - Beti80
10.04 - Lunk_a
15.04 - Kamila8k
16.04 - szk♥
17.04 - Nanatasza
17.04 - lilou
18.04 - Idgie
20.04 - OctAngel
22.04 - AnULa7
29.04 - urocza
MAJOWE IUI:
01/02/03.05 - kmb
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylilou wrote:Idgie, ja myślę, że nie. Prawie każdy ma jakąś mniejszą bądź większą alergię na coś. Alergie nasilają się zazwyczaj podczas ciąży. Trzymam kciuki za Ciebie!!!
chyba najgorzej jest jak się nie zna przyczyny niepowodzeń, nie wiadomo co leczyć, a jakiś powód musi przecież być.
Co do Evie przeczytalam badania na stronie amerykanskiej niby + 5% tylko wiecej niz zwykla IUI, dla mnie to za mało zeby wydawac 2,5 tys.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 19:26
-
OctAngel wrote:Lunka, super wiadomości. Nudnej i spokojnej ciąży życzę
.
Co do wskazań do IUI to u mnie jest idealnie, u M. jest dużo plemników ale słaba ruchliwość. O pierwsze staraliśmy się zwyczajnie (tzn. bez monitoringów, wykresów, liczenia) i udało się za 10 cyklem. Teraz już 16cs po poronieniu, dwie inseminacje za nami i dalej nic. Chyba też mamy brak szczęścia. Przy ostatniej (trzeciej) próbie, ruchliwość była w normie więc nadzieje mamy większe.Lunk_a wrote:Kamila dzięki
Na to wychodzi, jak samopoczucie?
Lunka Ty w zeszłym cyklu kedy robiłaś betę?
-
nick nieaktualnyOctAngel wrote:Lunka, super wiadomości. Nudnej i spokojnej ciąży życzę
.
Co do wskazań do IUI to u mnie jest idealnie, u M. jest dużo plemników ale słaba ruchliwość. O pierwsze staraliśmy się zwyczajnie (tzn. bez monitoringów, wykresów, liczenia) i udało się za 10 cyklem. Teraz już 16cs po poronieniu, dwie inseminacje za nami i dalej nic. Chyba też mamy brak szczęścia. Przy ostatniej (trzeciej) próbie, ruchliwość była w normie więc nadzieje mamy większe. -
gaja13 wrote:lunka gratulacje
a ja dziś czuje się fatalnie boli mnie brzuch głowa niedobrze mi ciekawe czy to to co bym chciała czy okres się zbliża.jutro chyba zrobię sikańca a może nie będę musiała robić iui.
Ja kilka dni temu miałam podobnie, bolała mnie głowa i brzuch jak na okres.
Lunk_a wrote:W zeszłym cyklu robiłam już 7 dni po iui, nie polecam!
gaja13 lubi tę wiadomość
-
Kamila8k wrote:Ja dziś mam 9dpo, jutro w dniu 10 mam zrobić betę. Tak mi kazał lekarz. W pierwszej ciąży, test wyszedł mi dopiero 16 dpo. Więc zastanawiałam się czy jest sens, ale jak mi każą, to idę...
Tzn sikaniec czy beta wyszla 16go?
08.09 - transfer