INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylipa wrote:no właśnie to pytanie mi się kołacze po głowie, w czym my jestesmy gorsze? czym sobie na to zasłużyłysmy? W zeszły weekend mielismy z M urodziny - obchodzimy razem. od kilku lat z kółkiem znajomych zapraszamy się nawzajem. Wszyscy znajomi z naszego grona przyjechali już z dziecmi. Moja mama i teściowa bawiły się z tymi dzieciaczkami. Myslałam, że nie wytrzymam. Stwierdziłam sobie, że jeżeli za rok, w 30 urodziny, nadal będziemy sami, to przerywam to kółeczko. Nie zniosę więcej takich imprez.
niech sie cieszy, że w ogóle dobry humor miałam. A mąz sie zwijał ze śmiechu
bartusiowa-mama, niezapominajka, lipa, вℓα¢к, Nanatasza, Martoszka, urocza lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:widzisz ja mam taka historie, ze u mnie w tamtym roku była komunia mojego chrzesniaka. Przyszlismy i był ojciec chrzestny, ja jestem matka chrzestna (ojciec chrzetny prawie w ogóle mi nieznany, to jest znajomy ojca dziecka) i on mowi to juz wy rok po slubie a kiedy dziecko, a ja mowie a Twoje kiedy masz taki brzuch ze 10 m-c to lekko chyba przenosiłes? Tak się nadął po tym
mistrzyni ciętej ripostyniezapominajka, aszka, вℓα¢к lubią tę wiadomość
-
Właśnie wróciłam z polic po laparo. Rzeczywiście dużo się tam pozmieniało,kadra lekarska w 100 % moim zdaniem na gorsze niestety. A jeżeli chodzi o Iui to po prostu nie ma kto tego robić dlatego na całe województwo jak kogoś nie stać prywatnie to zostaje z niczym..
16 m-cy 15 cs 6 cykli z clo 1 IUI 04.01.20152 IUI 04.02.2015
16.06.2015 laparo 06.07.2015 beta hcg 57,4
29.03.2016 Kacperek 👶
26.06.2019 nowy początek starań 👶
11cs -
honey028 wrote:Właśnie wróciłam z polic po laparo. Rzeczywiście dużo się tam pozmieniało,kadra lekarska w 100 % moim zdaniem na gorsze niestety. A jeżeli chodzi o Iui to po prostu nie ma kto tego robić dlatego na całe województwo jak kogoś nie stać prywatnie to zostaje z niczym..
Ja po mojej ostatniej przygodzie tam, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona publiczną służbą zdrowia. -
aszka wrote:widzisz ja mam taka historie, ze u mnie w tamtym roku była komunia mojego chrzesniaka. Przyszlismy i był ojciec chrzestny, ja jestem matka chrzestna (ojciec chrzetny prawie w ogóle mi nieznany, to jest znajomy ojca dziecka) i on mowi to juz wy rok po slubie a kiedy dziecko, a ja mowie a Twoje kiedy masz taki brzuch ze 10 m-c to lekko chyba przenosiłes? Tak się nadął po tym
aszka lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka wynik prawidłowy,wszystko drożne.ja też jestrm bardzo zadowolona z publicznej służby zdrowia i z pewnością w przyszłości też tam wybiorę porodówke. Ale porównując obecny pobyt z tym w trakcie inseminacji to jest różnica
29.03.2016 Kacperek 👶
11cs -
honey028 wrote:Niezapominajka wynik prawidłowy,wszystko drożne.ja też jestrm bardzo zadowolona z publicznej służby zdrowia i z pewnością w przyszłości też tam wybiorę porodówke. Ale porównując obecny pobyt z tym w trakcie inseminacji to jest różnica
więc trzymam kciuki.
A co do IUI, to była wizyta w labo, a laparo to już przyjęcie na oddzialeIle dni byłaś? Bo mnie moja ginka też straszy, ze skoro tak łatwo zaszłam wtedy, to może we wrześniu do szpitala...
-
Wiem że iui było w labo ale lekarze ci sami co w klinice. Ja byłam 3 dni łącznie,operacja była wczoraj
29.03.2016 Kacperek 👶
11cs -
honey028 wrote:Wiem że iui było w labo ale lekarze ci sami co w klinice. Ja byłam 3 dni łącznie,operacja była wczoraj
W którym dc musiałaś się zgłosić do szpitala. Bo już rozważam tę ewentualność
-
Ja zgłosiłam się w 9 a zabieg był w 10. A ty poprzednim razem jaki miałaś wynik?
29.03.2016 Kacperek 👶
11cs -
I wtedy się udało. Niezapominajka dajesz mi nadzieję
niezapominajka lubi tę wiadomość
29.03.2016 Kacperek 👶
11cs -
aszka wrote:przeczytalas to juz wiesz
To ze Panstwo refunduje to nic dziwnego bo refunduje wszystkim klinikom, ale nie sprawdza jaka opieka. Natomiast Karolina i w temacie invitro i tutaj kilka dziewczyn Ci zadało pytanie u kogo sie leczysz i nic. Troche to dziwne ze wchodzisz chawalisz klinike, ale ani słowa o tym jaki problem i u jakiego lekarza
Same ogolniki, ze dobra opieka
SKoro taka dobra a jej nie chwala jakos pacjenci to chyba dziwne...widocznie 90% ma inne zdanie niz Ty
Mi to obojetne ze tam sie leczysz, Twoje zdrowie Twoja decyzja. Jak dla mnie Invimed jest beznadziejny po moich doswiadczeniach
Sama napisałąs ze na forach chwala Invikte masz odpowiedz...ludzie wola Invicte bo sa ZAOPIEKOWANI A NIE OLEWANI.
Dla mnie moje zdrowie najwazniejsze widocznie dla mojego lekarza takie nie było. Zreszta poczytaj sobie opinie na www.znanylekarz.pl maja najwiecej negatytów wiec cos jest na rzeczy.
Nie przeczytałam komentarza odnośnie "u kogo sie lecze", bo nie mam ustawionego powiadomienia.. A mianowicie odpowiadam, u dr Dwornaiak, ale tez bylam u dr Juchnickiej. Świetny specjalista. A odnośnie refundacji to:w Polsce jest ok.70 klinik, ktore zajmuja sie leczeniem nieplodnoci i nie wszystkie wspomaga panstwo. Reguly są scile okreslonekarolina -
Dzien dobry dziewczynki
mnie ostatnio malo.. bo co jakis czas cos sie opoznia z moim IUI
ale 7 lipiec gfodzinna wizyta i ustalenie planu -
nick nieaktualnykarolinak886 wrote:Nie przeczytałam komentarza odnośnie "u kogo sie lecze", bo nie mam ustawionego powiadomienia.. A mianowicie odpowiadam, u dr Dwornaiak, ale tez bylam u dr Juchnickiej. Świetny specjalista. A odnośnie refundacji to:w Polsce jest ok.70 klinik, ktore zajmuja sie leczeniem nieplodnoci i nie wszystkie wspomaga panstwo. Reguly są scile okreslone
dla mnie wynik jest prosty rok w invimedzie i lipa i 3 miesiace w Invikcie i plus. Miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 08:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny