INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimi86 wrote:Hej dziś rano minęło 36 godzin od podania ovitrelle nic mnie nie boli wiec nie wiem czy te pęcherzyki wogole popekaly:( czy zawsze trzeba to czuć? Kochaliśmy się wczoraj pon26 godz i dziś powtórka po 50 godzinach(tak nam praca pozwala)
Mimi86 lubi tę wiadomość
-
Honey,
pytałam o Jagiellońską - niby coś tam się dzieje, ale dość powoli... W każdym razie jest nadzieja, że od sierpnia będą tam robić inseminacje na NFZ
Lunka,
nadal nie mam @. Byłam u gina, zbadała mnie i jest ok. Przez to, ze jeszcze nie mam @, chyba się na sierpniowy cykl nie załapiemybo będę już po wakacjach. Trudno. We wrześniu hormony mam zbadać, a teraz się zrelaksować i zacząć uprawiać sport
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 18:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gaja13 POWODZENIA!!! Trzymam kciuki, a Wy trzymajcie za mnie, bo przed chwilą zrobiłam betę...
krysiak, gaja13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i po dziś robił mi inny lekarz IUI i całkiem inaczej nic nie wyleciało teraz cierpliwe odliczanie.Dostałam od razu leki na następną stymulację mam nadzieję że będą zbędne
dziś odpoczywam i trzymam kciuki za testujące!
migot_ka, aszka, Eltasz lubią tę wiadomość
02 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
nick nieaktualnygaja13 wrote:No i po dziś robił mi inny lekarz IUI i całkiem inaczej nic nie wyleciało teraz cierpliwe odliczanie.Dostałam od razu leki na następną stymulację mam nadzieję że będą zbędne
dziś odpoczywam i trzymam kciuki za testujące!
gaja13 lubi tę wiadomość
-
gaja trzymam kciuki, obyś leki mogła wyrzucić do kosza
a dostałaś lutkę może? Ja biorę 10 dni
migotka daj koniecznie znać jak z betą!!!
bartusiowa-mama - no pięknie, musi być dobrze! Walcz! I dawaj znać na bieżąco!
Skończyłam 2 dni temu 30 lat, no jak teraz będą złe wieści to ja nie wiem! Lutkę biorę jeszcze przez 4 dni, a w czwartek bądź w środę mam iść na betę