INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyaszka wrote:ja dzis troche zajeta bylam, troche pisalam, pozniej poszlam odebrac wyniki, a jeszcze pozniej poszlam do kolezanki bo mi ciasto zrobila, z ktorego zjadlam jeden kawalek haha
ale to i tak dobrze
Dziewczyny na bank zaciazycie jak nie IUI to invitro, a sa przypadki ze dziewczyny zaciazyly i naturalnie po leczeniu, głowy do gory.Kiedys musi wyjsc slonce dla kazdego
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOtoz to, wokol mnie malo kto ma problemy wiekszosc zaszła po 1 cyklu staran. Tak samo na forum ovu, w wielu tematach gdzie pisalam juz 90% kobiet zaszło a nawet urodziło. Sama sie leczyłam prawie 2 lata, do tego kilkanascie m-cy prob naturalnych, masa kasy wydana itd. kilka załamań, ale po kazdym sie podnosiłam i do przodu i do przodu. Grunt to walka, diagnoza i leczenie. I sie w koncu uda, jednym szybciej drugim pozniej ale sie uda
krysiak, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:Mnie czasem tylko tak przykro gdy widzę ze mój M, twardziel ze hoho, patrzy za dziećmi i mówi ze kiedy my tak będziemy mieć. A dzisiaj po pracy poszliśmy nad jeziorko na spacer i co rusz to kobieta z brzuchem.
-
nick nieaktualnyaszka wrote:bo to przykro niestety. Mnie to nawet z moim nie ruszaja babki w ciazy, ale najbardziej to mnie wkurzały pytania w pracy. W koncu powiedzialam ze sie lecze i sie skonczylo.
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:Ja nikomu w pracy nie powiedziałam. Jednego dnia gdy chciałam z szefowa pogadać na temat kolegi bo miałam problem to gdy skończyłam mowić to ona do mnie, ze całe szczęście to tylko to, bo ona się bała ze powiem ze jestem w ciąży. No to już wiedziałam, ze nie mam co w ogóle wyskakiwać z taka informacja. Zawsze muszę kombinować jak to się urwać z pracy by do lekarza pójść. Ale widziałam jej przerażenie w oczach gdy myślała ze powiem ze jestem w ciąży...
-
Sylwista my te z mezem zdecydowalismy ze jak 3 IUI sie nie udadza to podchodzimy do komercyjnego in vitro. Zobaczymy, w tym miesiacu mam nadzieje ze uda nam sie podejsc do pierwszej IUI (we wtorek sie okaze).
U mnie w pracy tylko dopytuja a kiedy ciaza, a czemu bylam w szpitalu (laparoskopia) a ja i sciemniam ze jest ok i zmienia temat, pracuje w duzym zakladzie na produkcji zaraz by sobie cos dośpiewali i gadali po hali ze bezplodna jestem.
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
A ja juz nie ukrywam naszego problemu. Czasem czerpie wrecz perwersyjna przyjemnosc, gdy ktos wypala do mnie z glupim tesktem, ze moze juz przestac robic kariere, tylko za dzieci sie wxiac itp., a ja mmowie, ze nie moge miec dzieci. Mina takiego kretyna - bezcenna.
Neo84, Viera Yves, aszka, sylwiaśta159, Amanda90, gaja13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyindia wrote:Dzień dobry
Dziewczyny a u mnie dziś straszny sen, oby nie proroczy, bo wysikałam jedną kreskęmnie się już nieraz śniło ze mam dwie a ZAWSZE mam jedna. Nasza psychika figle nam plata i tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 06:55
-
nick nieaktualny
-
lipa wrote:A ja juz nie ukrywam naszego problemu. Czasem czerpie wrecz perwersyjna przyjemnosc, gdy ktos wypala do mnie z glupim tesktem, ze moze juz przestac robic kariere, tylko za dzieci sie wxiac itp., a ja mmowie, ze nie moge miec dzieci. Mina takiego kretyna - bezcenna.
hahahaha kiedyś miałam plan żeby to zobaczyć, ale nigdy się nie odważyłam. O problemach z zajściem wiedzieli tylko najbliżsi.
Co do pracy to jestem wyjątkiem, bo mój pracodawca wie że planuję ciążę w tym roku! Powiedziałam że tak będzie, i jest!
Dzisiaj byłam na powtórce bety więc po południu wyniki
Bartusiowa, kciuki! &&starania od 11.2013 I IUI 19.04.2015II IUI 02.07.2015
Marcel
[/link]
ponowne starania
I IUI 22.03.2017 -
Bartusiowa Powodzenia! Napisz po iui jak jest.
Czekamy na pozytywne testy ciunżowe
Ktoś kiedyś pytał o testy po iui, kiedy najwcześniej. To ja z doświadczenia powiem ze ovitrelle może trzymać do 10 dni wg ulotki ale nie utrzymuje się tak długo. Choć ja polecam testowac po tych 10 dniach. Sama pewnie nie pojadę na betę jak sikacz nie wyjdzie.
A ja siedzę w labie na tej krzywej cukrowej z insulina. Glukoza wypita, czekam na kolejne pobranie. -
Lunk_a wrote:Bartusiowa Powodzenia! Napisz po iui jak jest.
Czekamy na pozytywne testy ciunżowe
Ktoś kiedyś pytał o testy po iui, kiedy najwcześniej. To ja z doświadczenia powiem ze ovitrelle może trzymać do 10 dni wg ulotki ale nie utrzymuje się tak długo. Choć ja polecam testowac po tych 10 dniach. Sama pewnie nie pojadę na betę jak sikacz nie wyjdzie.
A ja siedzę w labie na tej krzywej cukrowej z insulina. Glukoza wypita, czekam na kolejne pobranie.
Lunka ale krzywą cukrową i krzywą insulinową robisz tak?starania od 11.2013 I IUI 19.04.2015II IUI 02.07.2015
Marcel
[/link]
ponowne starania
I IUI 22.03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka,
Aszka nie ma co testować, temp mogę zbierać z podłogi. Z dnia na dzień coraz niższa. Betę mam zrobić w poniedziałek dopiero, bo moje fl to ok 13-14 dni.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnygocha04 wrote:Hejka,
Aszka nie ma co testować, temp mogę zbierać z podłogi. Z dnia na dzień coraz niższa. Betę mam zrobić w poniedziałek dopiero, bo moje fl to ok 13-14 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny