INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kamila X wrote:Hej dziewczynki
Mam ogromna prosbe do Was. Moglybyscie spojrzec na moj wykres? Otoz chodzi o to,ze po raz pierwszy mam tak dziwne temperatury. Nie bardzo wiem co to moze oznaczac. Planuje zrobic badania hormonalne. Czy ktoras z Was moze mi podpowiedziec jakie badania powinnam zrobic? Zanim pojde do lekarza to chcialabym miec wszystkie potrzebne badania ale nie potrafie stwierdzic jakie.
Nie wiem tez co moga oznaczac tak rozbujane temperatury. Miesiaczka byla skapa i wystapily jak widac na wykresie plamienia. Dodatkowo mialam wycieki z sutkow. Cos jest nie tak i chcialabym sie przebadac. Moze ktoras z Was miala podobna sytuacje i jest w stanie mi cos podpowiedziec
Pisalam juz w innych temacie, niestety chyba nikt tam nie zagląda.
Wyciek z piersi to najczęściej wina zbyt wysokiej prolaktyny. Do zbadania na glodniaka rano, bez zbędnego wysiłku, biegania porannego, seksu. Obojętnie który dc. -
Cześć dziewczyny
Chwile mnie nie było...
Malwa gratki, powtarzaj betę i wszystko będzie dobrze :*
Gaja, Mimi trzymam kciuki!
Lunka z objawów wczesnej ciąży u mnie to na pewno senność! Nigdy nie miałam ochoty na drzemki w pracy, a teraz jak mam przerwę to zamykam oczy choćby na 5 minut. Ziewam okropnie No i bóle brzucha, napięcie, jakbym zrobiła kilkadziesiąt brzuszków, czasem jakieś kłucie.
starania od 11.2013 I IUI 19.04.2015 II IUI 02.07.2015
Marcel
[/link]
ponowne starania
I IUI 22.03.2017 -
gaja13 wrote:Kamila X w pierwszym poście masz inny wykres niż w drugim i faktycznie tam dzieje się coś niepokojącego udaj się jak najszybciej do gina!powodzenia!
coś masz źle ustawione z tymi wykresami bo mi wyskakują różne wykresy i dlatego pewnie wcześniej nikt ci nie odpisał sprawdź se to
Pojde do gina, wole dmuchac na zimne wolalam Was sie doradzic i isc do niego juz ze zrobionymi badaniami,zeby nie tracic ani czasu ani kasy na niepotrzebne wizyty.
Anatolka- dokladnie, prolaktyne na pewno sobie zbadam i chyba po prostu zrobie caly szereg badan hormonalnych. A poniewaz nie bardzo sie na tym znam to jednak zawitam u gina przed badaniami niech mi powie jakie wykonac. A myslalam,ze troche przytne kasiorki przed urlopem -
Kamila lepiej iść do giną najpierw, hormony w laboratorium są potwornie drogie, ja jak zmieniałam lekarzy to każdy chciał w inny dzień cyklu hormony zbadane, napewno zacznie od prolaktyny i ewentualnie tarczycy.Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
Neo84 wrote:Kamila lepiej iść do giną najpierw, hormony w laboratorium są potwornie drogie, ja jak zmieniałam lekarzy to każdy chciał w inny dzień cyklu hormony zbadane, napewno zacznie od prolaktyny i ewentualnie tarczycy.
A powiedz mi czy prolaktyne i tarczyce nalezy badan w konkretnym dniu cyklu? Czy nie ma to znaczenia? Mieszkam za granica i bede w Polsce na 2 tyg przy czym w tym czasie bede wyjezdzac na tydzien. Jesli musza byc robione w konkretnym dniu cyklu to moze byc to dla mnie dosc skomplikowane -
bete robilam razem z tym progesteronem i wyszlo 2,230mIU/ml ale to chyba byly jeszcze pozostalosci po zastrzyku bo wczoraj powtorzylam i spadla nie wiem czy moge sie jeszcze ludzic ze cos z tego bedzie w tym cyklu, @ powinnam dostac w czwartek/piatek.. czekam na wyniki i jade do lekarza zobaczymy co mi powie dzieki za odp
-
Hej kochane!
Malwa - ogromne gratulacje
Tym ktorym się nie powiodło. .. nie poddawać się... choć wiem że ciężko! Ale coco jumbo i do przodu.
Z podaniem zastrzyku to chyba loteria. Ja za 1 razem podałam na dobę przed IUI a sama owulacja nastąpiła dobę po IUI. Za drugim - lekarz kazał podać ovitrelke 30h przed ale podałam 24h. I co? Mimo to pękł przed IUI. Zabrakło jakichś 4 godzin. Nie ma normy. Ale ja osobiście wolę 24h przed dawać.
U mnie 0 czegokolwiek co było mc temu. Wnioskuję że jednak na pęknietym pęcherzyku się nie udało. .....
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
nick nieaktualny
-
bartusiowa-mama wrote:Lilko25 strasznie mi przykro ale... nie masz co się łudzić. ... nie jesteś w ciąży... progesteron krytycznie niski, nie wskazuje nawet na przebyta owulacje. E2 za wysoki..
ale mialam cykl monitorowany, byl pecherzyk mial 19mm i dostalam pregnyl i pechol pekl bo bylam jeszcze pozniej na usg to sprawdzic wiec wychodzi na to owu byla..
to dlaczego takie wynikiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 09:55