inseminacja 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
tolerancyjna wrote:agika88 mi nie zalecił sama sobie wymyślam. Pogadam z nim o tym przy najbliższej okazji, byleby tylko sobie nie pomyślał, że chcę być mądrzejsza od niego!
Ewunia84 gdzie się leczysz? Co miałaś już przebadane?Starania od 3 lat... -
nick nieaktualnyEwunia a robilas jeszcze jakies badania? hsg? strasznie zle te wyniki meza?
tolerancyjna- to lekarze sa dla nas nie my dla nich, szkoda ze mieszkacie blizej KRK ja leczę się u dr Chrostowskiego, wiem chyba więcej niz powinnampolecala mi go dziewczyna ktora dojezdzala do neigo ze slaska. Tutaj w klinice nie ma tak ze jeden lekarz sobie decyduje na odwal tylko 3 sie konsultuje co i jak. -
Kochana ja się obecnie leczę w Ab ovo, ale nie u Putowskiego - on mi jakoś kompletnie nie podchodzi jako człowiek (o wiedzy absolutnie się nie wypowiadam w tym momencie). Czy jestem zadowolona? Na chwilę obecną tak, poczekalnia pozostawia dużo do życzenia, bo jest strasznie ciasna, ale dla mnie nie jest to problem, bo w końcu wszyscy jesteśmy tam w jednym celu i mnie to absolutnie nie krępuje.3 x IUI
06.18 - I PICSI, z 14 pobranych żadnej zapłodnionej komórki
08.18 - II PICSI, z 15 pobranych żadnej zapłodnionej komórki
03.19 - start III procedury,
19.06.19 - IMSI + Fertile Chip, 21 pęcherzyków/10 komórek, w pierwszej dobie zero zapłodnień... I nagle cud! Transfer w 3 dobie zarodka 8a, beta 9 dtp 1,97; 10 dpt 1,34
08.06.20 - transfer AZ
07.07.20 - transfer AZ, 7dpt - beta 75.05, 9dpt - 188.06, 13dpt - 1115
10 tc 💔
KD - zero zapłodnień
KD - świeże komórki - 3 blastki z czego mamy ciążę 🥰 -
agika88 wrote:Ewunia a robilas jeszcze jakies badania? hsg? strasznie zle te wyniki meza?
tolerancyjna- to lekarze sa dla nas nie my dla nich, szkoda ze mieszkacie blizej KRK ja leczę się u dr Chrostowskiego, wiem chyba więcej niz powinnampolecala mi go dziewczyna ktora dojezdzala do neigo ze slaska. Tutaj w klinice nie ma tak ze jeden lekarz sobie decyduje na odwal tylko 3 sie konsultuje co i jak.Starania od 3 lat... -
agika88 to super masz opiekę! Mój dr póki co widać działa, widzę jego zaangażowanie. Ciągle coś zmienia, szuka sposobu, nawet jak ma opóźnienia to zawsze cierpliwie odpowiada na moje pytania i absolutnie zawsze odbiera moje telefony, co jest dla mnie ogromnym plusem. Więc póki co zostaje... Ale jak nic się w temacie nie ruszy to uciekam do BS...3 x IUI
19.06.19 - IMSI + Fertile Chip, 21 pęcherzyków/10 komórek, w pierwszej dobie zero zapłodnień... I nagle cud! Transfer w 3 dobie zarodka 8a, beta 9 dtp 1,97; 10 dpt 1,34
08.06.20 - transfer AZ
10 tc 💔
KD - zero zapłodnień
ninkali wrote:Hej dziewczyny. Do tych co kariotyp robiły. Ile Was to kosztowało za osobę? I jaki był powód.. Mi gin kazał zrobić. Bym miała na wszelki wypada. Przed ivf... A czeka się ponoć 6tyg. Może ktoś jest z Wro?
Hej, ja w Vitrolive w Szczecinie płaciłam 500 zł za osobę, na wyniki się czeka ok 5 tyg, ale powiedzieli, żeby po 4 tygodniach już dzwonić i się dopytywać.
Dostałam skierowanie przed IVF, do którego podchodzę w styczniu lub w lutym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 11:43
Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
tolerancyjna wrote:Kochana ja się obecnie leczę w Ab ovo, ale nie u Putowskiego - on mi jakoś kompletnie nie podchodzi jako człowiek (o wiedzy absolutnie się nie wypowiadam w tym momencie). Czy jestem zadowolona? Na chwilę obecną tak, poczekalnia pozostawia dużo do życzenia, bo jest strasznie ciasna, ale dla mnie nie jest to problem, bo w końcu wszyscy jesteśmy tam w jednym celu i mnie to absolutnie nie krępuje.Starania od 3 lat...
-
nick nieaktualny
-
tolerancyjna wrote:agika88 to super masz opiekę! Mój dr póki co widać działa, widzę jego zaangażowanie. Ciągle coś zmienia, szuka sposobu, nawet jak ma opóźnienia to zawsze cierpliwie odpowiada na moje pytania i absolutnie zawsze odbiera moje telefony, co jest dla mnie ogromnym plusem. Więc póki co zostaje... Ale jak nic się w temacie nie ruszy to uciekam do BS...Starania od 3 lat...
-
Ewunia84 mam znajomych którzy w Ovum też podeszli do IUI kilkukrotnie, niestety bezowocnie. Ale na pocieszenie mogę powiedzieć, że mają już bobasa z IVF (1 podejście). Także moje drogie, nam się też uda... Jak nie tą drogą to inną - oby do celu. A masz w planach podchodzić do in vitro w Lublinie? Znam osobiście 2 pary którym się udało w Ab ovo, ale sama chyba tam nie zaryzykuję... Nie wiem, to jeszcze odległy dla mnie temat.3 x IUI
08.06.20 - transfer AZ
10 tc 💔
KD - zero zapłodnień
tolerancyjna wrote:Ewunia84 mam znajomych którzy w Ovum też podeszli do IUI kilkukrotnie, niestety bezowocnie. Ale na pocieszenie mogę powiedzieć, że mają już bobasa z IVF (1 podejście). Także moje drogie, nam się też uda... Jak nie tą drogą to inną - oby do celu. A masz w planach podchodzić do in vitro w Lublinie? Znam osobiście 2 pary którym się udało w Ab ovo, ale sama chyba tam nie zaryzykuję... Nie wiem, to jeszcze odległy dla mnie temat.Starania od 3 lat...
-
Ninkali u nas mąż robił cały pakiet kariotyp + AZF + CFTR, niepłodność męska (18 mutacji) lekarz zlecił z uwagi na morfologie 0% i sdf 30% ale to potem przydaje się do in vitro jak coś.
Inka ja nie wytrzymałam i dziś dzwoniłam do vl wczoraj minęły 2 tygodnie i są już wyniki tyle że męża nie ma a ja pracuje w pt i w pon i nie mam jak odebrać dopiero we wtorek jak cośIVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu + świeży transfer 👎
2 ❄️❄️
10.2024 2 transfer 👎
11.2024 3 transfer 11dpt beta 42.5 , beta spadła cb 👎 -
tolerancyjna wrote:Ewunia84 mam znajomych którzy w Ovum też podeszli do IUI kilkukrotnie, niestety bezowocnie. Ale na pocieszenie mogę powiedzieć, że mają już bobasa z IVF (1 podejście). Także moje drogie, nam się też uda... Jak nie tą drogą to inną - oby do celu. A masz w planach podchodzić do in vitro w Lublinie? Znam osobiście 2 pary którym się udało w Ab ovo, ale sama chyba tam nie zaryzykuję... Nie wiem, to jeszcze odległy dla mnie temat.Starania od 3 lat...
-
Ewunia84 wrote:A gdzie robisz histeroskopie?3 x IUI
08.06.20 - transfer AZ
10 tc 💔
KD - zero zapłodnień
Ewunia84 wrote:Hej ja tez z lublskiego?gdzie sie leczysz?
-
Iwkaaa wrote:Ninkali u nas mąż robił cały pakiet kariotyp + AZF + CFTR, niepłodność męska (18 mutacji) lekarz zlecił z uwagi na morfologie 0% i sdf 30% ale to potem przydaje się do in vitro jak coś.
Inka ja nie wytrzymałam i dziś dzwoniłam do vl wczoraj minęły 2 tygodnie i są już wyniki tyle że męża nie ma a ja pracuje w pt i w pon i nie mam jak odebrać dopiero we wtorek jak coś
Ja się do Szczecina przed 22.12 nie wybieram, więc i tak bym nie miała jak odebrać. Chyba że mąż będzie tamtędy przejeżdżał, to go podeślę. Ale zadzwonię dopiero gdzieś po 10 - tym grudnia. Na razie chcę mieć święty spokójRocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
skórka33 wrote:Witajcie,
mi niestety też się tym razem nie udałoo:(
W styczniu podchodzę do drugiej iui aid i pewnie ostatniej. Wydaje mi się, że pęcherzyk był za mały. Chyba potrzebuję mocniejszej stymulacji.
Pozdrawiam:)3 x IUI
08.06.20 - transfer AZ
10 tc 💔
KD - zero zapłodnień
KD - świeże komórki - 3 blastki z czego mamy ciążę 🥰