Inseminacja 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jeszcze za wcześnie na gratulacje, ale dziękuję!
Alu_87, my się poczuliśmy przez InviMed naciągnięci, dlatego przenieśliśmy się do Medartu - tutaj czuję się naprawdę zaopiekowana i polecam bardzo. No i w Invimedzie twierdzili, że jedyną drogą jest in vitro...
-
*zonaboba* wrote:Gratuluję. A sprawdzasz temp. Bo ja to nie mam już żadnej nadziei. Dziś jest 11dpo 12dp IUI,a 13dp pregnylu i wczoraj test negatywny dziś spadek do 36.4. Miałam iść na betę ale byłam tak zła ze wróciłam do łóżka dupka nie wzielam nie będę wydłużają cyklu nawet o ten 1dzień. Jestem załamana bo przecież niby jest wszystko ok a czemu ciąży brak
*zonaboba* lubi tę wiadomość
-
Emma_ wrote:Tak, udało się. Za tydzień mam wizytę.
Superaśnoo! Gratulacje,
Ehh ja miałam iść 30.11 na ocenę nowego cyklu i dupa, jeszcze obecny się nie skończył. Dziś 36dc (na ogól mam 32) test ciążowy negatyw, za to test LH dwie kreski z czego testowa blada. Wczoraj ładny śluz rozciagliwy. Miał być cykl bezowulacyjny a po 35dniach w końcu się coś szykuje.
Ech szkoda koło 1.12 miałam podejść do IUI a teraz już chyba dupa w tym roku. Bo święta brak lekarzy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 10:29
Emma_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeggie1 wrote:Selina robiłaś dzisiaj test? Bo ja (należę do tych co widzą zawsze tą drugą kreskę) i widzę tam cień cienia...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMallagga wrote:Czasem trzeba głowę oczyścić żeby zebrać siły na dalszą wojnę
Ja dziś byłam u ginekologa powiedzieć co i jak i dostałam cała kartkę a5 wyników do zrobienia zanim zdecydujemy się na inseminacja jakąkolwiek, krew, mocz, hormony nawet glukoza <szok> -
nick nieaktualny
-
Emma_ wrote:Dziewczyny, jeszcze za wcześnie na gratulacje, ale dziękuję!
Alu_87, my się poczuliśmy przez InviMed naciągnięci, dlatego przenieśliśmy się do Medartu - tutaj czuję się naprawdę zaopiekowana i polecam bardzo. No i w Invimedzie twierdzili, że jedyną drogą jest in vitro...32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
MTHFR_1298 A-C-homozygota,
amh 3,8
słabsze nasienie
3 IUI (październik, listopad, grudzień 2018)
...........................................................
styczeń 2019 MedArt
4 IUI: 06.03.2019 ))
Emilka 03.11.2019 )) -
nick nieaktualnySelina wrote:Czyli nie robiłaś wcześniej tych badań? Czy lekarz chce mieć poprostu świeże wyniki? Glukoza jest też b.wazna przy staraniach, więc nic dziwnego że kazał zbadać
Maz jakoś za Msc powtarza wyniki i chce wiedzieć do tej pory że u mnie 100 %dobrze -
Selina wrote:Nie robiłam i nie będę robić. Zobaczę, może pojadę na betę, bo wolę mieć pewność że ciąży nie ma skoro biorę takie silne leki teraz też nie mądrze zrobiłam, no mogłam najpierw betę zrobić a dopiero później zacząć antybiotyk
Czekam na wieści.KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Powiedzcie mi dziewczyny co dobrego bierzecie na poprawę endomeritum leki jak i suplementy? Bo może jednak wina jest w endo które mam max 8mm. Gin stwierdziła tylko ze mogła być większe o coś cmokala.Powrót na ovufriend po 1,5roku
73 cs
27lat
9.11.18r - 1 IUI
6.12.18r - 2 IUI -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tak wogole to musze sie przyznac ze bylam dzis w aptece i niby przy okazji kupilam test a nawet dwa... ale nie mam zamiaru go dzis uzyc mysle,ze w niedz mnie podkusi to bedzie 12 dni po ovitrelle i 11 dni po iui bo chyba wole isc na bete z wiedza ze jednak moglo nie wyjść wtedy mniej sie rozczaruje. A bete zrobie w sr rano chyba ze wczesniej @ bedzie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 12:19
Mallagga, Meggie1, Alu_87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNeverLoseHope wrote:A tak wogole to musze sie przyznac ze bylam dzis w aptece i niby przy okazji kupilam test a nawet dwa... ale nie mam zamiaru go dzis uzyc mysle,ze w niedz mnie podkusi to bedzie 12 dni po ovitrelle i 11 dni po iui bo chyba wole isc na bete z wiedza ze jednak moglo nie wyjść wtedy mniej sie rozczaruje. A bete zrobie w sr rano chyba ze wczesniej @ bedzie...