Inseminacja 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mevr_A , z własnego doświadczenia powiem , ze progesteronu po IUI bez wyraźnych wskazań w Belgii dawać nie chcą 😑 Mi dali przy drugiej próbie Utrogestan dopiero jak powiedziałam, ze miałam plamienia tydzień przed okresem po pierwszej inseminacji. Teraz się uparłam , ze chcę bo będę się czuć bezpieczniej i w niczym to przecież nie zaszkodzi 😋 Powodzenia, trzymam kciuki! A w jakim mieście monitorują po IUI ? Bo u mnie niestety tego nie praktykują ...
-
Miła27 wrote:Ja jutro jadę na betę. Dziewczyny aż boję się klęski
Miła27 lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
BlackDi wrote:Mevr_A , z własnego doświadczenia powiem , ze progesteronu po IUI bez wyraźnych wskazań w Belgii dawać nie chcą 😑 Mi dali przy drugiej próbie Utrogestan dopiero jak powiedziałam, ze miałam plamienia tydzień przed okresem po pierwszej inseminacji. Teraz się uparłam , ze chcę bo będę się czuć bezpieczniej i w niczym to przecież nie zaszkodzi 😋 Powodzenia, trzymam kciuki! A w jakim mieście monitorują po IUI ? Bo u mnie niestety tego nie praktykują ...
Hmm, wiec pewnie nie dostane, jako ze wszystkie wyniki hormonow mam zawsze ok. Ale tez nie bede sie klocila ze specami, w koncu jajo nie jest madrzejsze od kury my probujemy akurat w Genk i tu monitorowanie jest tylko po pierwszym IUI. Jesli pojdzie ok, to przy nastepnych juz nie bede go miala. Chociaz ja zakladam, ze kolejne proby nie beda potrzebne
A Ty w ktorym szpitalu probujesz? -
Nadzieja wrote:✊✊✊za punkcje 😊😊😊
Dzięki w jednym miesiącu iUI i punkcja ( prawie bo to będzie 1.05) może szczęście mi dopisze bo iUI nie było trafione w dzień
Choroba M-nowotwór
2019-Azospermia
starania IUI AID 3x😔
Nowa klinika Eurofertil
eraz IVF. 16.04.2019 2dc i START zaczynamy stymulację IVF-idziemy po swoje
1.05 punkcja
6.05 transfer 2❤️❤️-niech zostaną 😢
Został 1❄️ Zabrany do domku 17.06 rośnij kropku
3dpt beta -, testy 7-10 dpt białe, czekamy❤️❤️
39lat
Co nas nie zabije, to nas wzmocni. Żyj tak, byś niczego nie żałował-nie bój się, zawsze walcz do końca. -
BlackDi dzieki ja tez trzymam mocno kciuki za ciebie!
BlackDi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, wczoraj byłam wieczorem na USG, pęcherzyk prawdopodobnie pękł bardzo późno po IUI, kazał jeszcze wczoraj współżyć. Plan jest taki - jeśli przyjmą mnie do tego badania klinicznego invitro to od razu robimy a jeśli nie to ja laparoskopia (ale dopiero z lipcu, bo takie kolejki) a mąż DNA plemników i dopiero po tym wracamy do 3 IUI.
mila2019, Ptaszek20 lubią tę wiadomość
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
a.a.90 wrote:po ile macie pęcherzyków przy inseminacjach ?
1,5
A tak powaznie to 1, bo jeden pieknie urosl, a drugi jednak sie poddal w pewnym momencie
Dzis bylam na USG i bylo widac, ze pecherzyk pieknie pekl, wiec teraz jakos wytrzymac do 13 maja. W pracy chaos, wiec moze nawet nie zauwaze kiedy zleciWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 09:48
-
nick nieaktualny
-
a.a.90 wrote:po ile macie pęcherzyków przy inseminacjach ?
-
agusza wrote:Dziewczyny piszcie jak Wasze testowanie 💪
Zbieram sie wlasnie na bete jak lekarzy przykazal. Trzymajcie kciuki prosze!
Tak sie niezdrowo nakrecilam ze boje sie tej bety.Mallagga, Mevr_A, Nadzieja, Meggie1, agusza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny