Inseminacja 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate0816 wrote:Ja właśnie byłam na becie i czekam na wynik, który będzie dopiero wieczorem. Mt30 to chyba trudno powiedzieć, a dlaczego miałaś zastrzyk tego samego dnia co iui.
-
No to u mnie niestety lipa, beta 3. Wiec dlugo sie utrzymuja resztki pregnylu.
Smutno troche, ale bede probowala dalej.
Tylko lekarz nie chce robic z miesiaca na miesiac wiec kolejna w czerwcu. -
Miła27 wrote:U mnie klapa ,nic z tego. Podchodzę ostatni raz do IUI,a później IVF... Ja już naprawdę mam dość.Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
vona wrote:No to u mnie niestety lipa, beta 3. Wiec dlugo sie utrzymuja resztki pregnylu.
Tylko lekarz nie chce robic z miesiaca na miesiac wiec kolejna w czerwcu.
A kiedy miałaś zastrzyk? Ile od iui minęło? -
nick nieaktualnyvona wrote:No to u mnie niestety lipa, beta 3. Wiec dlugo sie utrzymuja resztki pregnylu.
Tylko lekarz nie chce robic z miesiaca na miesiac wiec kolejna w czerwcu. -
Kate0816 wrote:A kiedy miałaś zastrzyk? Ile od iui minęło?
-
Mallagga wrote:Agusza tez chyba miala bete 3 i rosnie!! Dalej trzumam kciuki
-
Kate0816 wrote:Mi się wydaje, że chyba tak długo on się nie utrzymuje w organizmie. Może się mylę ale ja bym powtórzyła betę w czwartek. Trzymam kciuki.
Serio, myslisze ze to ma sens?
Jestem juz 12 dni po iui ... wiec moim zdaniem beta powinna byc wyzsza. -
vona wrote:Serio, myslisze ze to ma sens?
Jestem juz 12 dni po iui ... wiec moim zdaniem beta powinna byc wyzsza.
Jesteś 15 dni po zastrzyku - tak długo by się utrzymywał? Wiesz nie chcę Ci robić nadziei, bo sama do końca nie wiem, ale wydaje mi się, że po tylu dniach nie powinno być śladu po leku. Jeżeli do czwartku nie pojawi się okres to powtórz betę. -
Hej, tak sobie zaczęłam na nowo Was czytać po przerwie i widzę, że wiele dziewczyn od tamtego czasu przeniosło się na wątek in vitro a tak trzymałam przy każdej próbie kciuki...
Teraz widzę,że statystyki też nie powalają 😥 muszę Wam powiedzieć , że mój partner jak widzi , że znowu siedzę i czytam to chce mi telefon przez okno wyrzucić 😂 a to parę dni temu tutaj wyczytałam o badaniach klinicznych w Provicie , po tym jak dziś z rana odebrałam wczorajszy wynik bety po 2 ej AID postanowiliśmy spróbować i ...
O 16 zostałam zaproszona na wizytę do lekarza w poniedziałek 😉 dziewczyny dziękuję, że podzieliłyście się wiedząmila2019, Ewa89_89 lubią tę wiadomość
29lat AMH 3,17
Starania od 2016
04.2019 Decyzja o in vitro
02.06-stymulacja start- słabo
12.06-punkcja, 6 komórek -5 zapłodnionych
17.06-3AA i ... 😍 -
Miła27 wrote:Dziewczyny wam za wsparcie 😘😘tyle pozytywnej energii od was dostaje. Ostatnio brakuje mi tej energii i jestem serio w rozsypce. Dobija mnie to. Już chyba nie wierzę,że w końcu uda się mieć dziecko.Starania od 2015.
Morfologia 07.2017 - 0,9%
Morfologia 03.2018 - 4%
Morfologia 04.2019 - 5%
Laparaskopowe usunięcie mięśniaka 07.2018
Hsg -ok
IUI 24.04.2019
Histeroskopia 11.2019
Kariotypy - ok
IVF start 03.2020
ICSI - beta w 7 dpt 34 -
Miła27 wrote:Dziewczyny wam za wsparcie 😘😘tyle pozytywnej energii od was dostaje. Ostatnio brakuje mi tej energii i jestem serio w rozsypce. Dobija mnie to. Już chyba nie wierzę,że w końcu uda się mieć dziecko.
Jestem z Toba. Kolejna iui musi nam sie udac !!!
Tez dlugo sie staram i wiem jak boli kazda porazka, ale trzeba sie wziac w garsc i myslec pozytywnie !!
Ja dzis z czystym sumieniem wypije za nasze przyszle pozytywne bete i zdrowie. Tak jest plan na wieczor 😉😎
No i meza musze pocieszyc 😉😉💑 -
Meggie1 wrote:mila2019 przepraszam, może wiesz... czy oni dają zwolnienia lekarskie w dni, kiedy się przyjeżdża do kliniki? Nie wiem, czy brać urlop na poniedziałek.
Wcześniej leczyłam się w Gyncentrum, tam nie było problemu. Najlepiej zadzwoń i się zapytaj ale wydaje mi się , że jeśli powiesz , że nie możesz wziąć urlopu to bez problemu zwolnienie dostaniesz29lat AMH 3,17
Starania od 2016
04.2019 Decyzja o in vitro
02.06-stymulacja start- słabo
12.06-punkcja, 6 komórek -5 zapłodnionych
17.06-3AA i ... 😍