Inseminacja 2020 👑
-
WIADOMOŚĆ
-
a ile po zastrzyku miałaś iui?? I na iui był niepękniety tak?? ile to było godzin po?? a ile godzin po zastrzyku jest teraz??Bąbel wrote:Mad red u mnie niestety nie pękł...
Mamy jeszcze dzisiaj próbować i w środę jedziemy sprawdzić czy pękł 🤪
Straciłam już znowu nadzieje...
Trzymam kciuki za Ciebie ☘️👍😘Bąbel lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udana jest serduszko❤️✊😊
-
Bąbel wrote:Mad red u mnie niestety nie pękł...
Mamy jeszcze dzisiaj próbować i w środę jedziemy sprawdzić czy pękł 🤪
Straciłam już znowu nadzieje...
Trzymam kciuki za Ciebie ☘️👍😘
To działajcie na maxa ♥️♥️♥️
Piłka jeszcze jest w grze😁
Dzięki i również trzymam za Was 🍀🍀🍀🤞🤞🤞💚💚💚Bąbel lubi tę wiadomość
Styczeń 2012 IUI nieudana
Luty 2012 IUI - Antoś, wcześniak z 32 tc
Listopad 2018 - podwójna ciąża - jedna w macicy a druga w jajowodzie- poronienie pierwszej a 2 tyg później usunięcie drugiej z jajowodu (nikt nie wiedział o jej istnieniu, tylko wciąż rosnące HCG)
Grudzień 2019- Sono HSG i niedrożny prawy jajowód
38 l., AMH 0.35
RZS
14 stycznia 2020 IUI 😢
8 luty 2020 druga IUI 😢
23 marca 2020 naturalny cud❤️. 16 kwietnia beta 59,28/ 20 kwietnia beta 289,73/5 maja jest serduszko ❤️😍
-
niezapominajka12345 wrote:a ile po zastrzyku miałaś iui?? I na iui był niepękniety tak?? ile to było godzin po?? a ile godzin po zastrzyku jest teraz??
One ponoć nie zawsze pękają od niego 😔 -
Ojej to bardzo dziwne 🙈🙄 mi dr mówiła że pękają po 36-48 h, więc teoretycznie Twój powinien już być pęknięty...dziwna sprawa, działajcie! Trzymam kciuki żeby pękły w odpowiednim czasie 😊😍Bąbel wrote:Niezapominajka12345 miałam po 15 godzinach IUI na niepeknietym pęcherzyku a teraz jak miałam usg to było 72 godziny po zastrzyku 😊
One ponoć nie zawsze pękają od niego 😔Bąbel lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
niezapominajka12345 wrote:Ojej to bardzo dziwne 🙈🙄 mi dr mówiła że pękają po 36-48 h, więc teoretycznie Twój powinien już być pęknięty...dziwna sprawa, działajcie! Trzymam kciuki żeby pękły w odpowiednim czasie 😊😍
czy mogłabyś mi napisać w jakiej klinice się leczysz?
Bardzo dziwna sprawa z tym zastrzykiem...
nie chce mi się już jeździć do tej Pani doktor i godzinami siedzieć w kolejce i wysłuchiwać wciąż w kółko to samo ze mam schudnąć i wiecznie przypominać z czym u nas jest problem...niezapominajka12345, Starajacsieocud lubią tę wiadomość
-
Mad_red wrote:To działajcie na maxa ♥️♥️♥️
Piłka jeszcze jest w grze😁
Dzięki i również trzymam za Was 🍀🍀🍀🤞🤞🤞💚💚💚
A wiesz może do ilu godzin potrafią przetrwać plemniki według Twojej lekarki? Bo mi ten lekarz który robił IUI to mówił ze nawet do 5 dób a ta dzisiaj stwierdziła ze do 3... nie wiem już kogo słuchać...
Zmieniamy lekarza jak napisałam wyżej niezapominajce 💪💪💪
Mam już dosyć tego chwalenia super parametrów nasienia i podniecania się moimi super warunkami a gowno z tego wychodzi 🤦♀️
Myślimy o klinice Med art kojarzy któraś z Was taka klinikę?niezapominajka12345, Mad_red lubią tę wiadomość
-
Ja jeżdżę do Medartu w Poznaniu do dr Kubiaczyk, albo bręborowicz albo kruszynski. Tam zresztą każdy ma ogromną wiedzę 😊Bąbel wrote:Niezapominajka12345 ja właśnie podjęłam z moim przyszłym mężem decyzje ze zmieniamy Panią doktor 😊
czy mogłabyś mi napisać w jakiej klinice się leczysz?
Bardzo dziwna sprawa z tym zastrzykiem...
nie chce mi się już jeździć do tej Pani doktor i godzinami siedzieć w kolejce i wysłuchiwać wciąż w kółko to samo ze mam schudnąć i wiecznie przypominać z czym u nas jest problem...Miska, Bąbel lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
Bąbel wrote:Miska i jesteś zadowolona z tej kliniki? 😊
Jaki lekarz Twój prowadzący? 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 01:03
Bąbel, niezapominajka12345 lubią tę wiadomość
-
niezapominajka12345 wrote:Ja jeżdżę do Medartu w Poznaniu do dr Kubiaczyk, albo bręborowicz albo kruszynski. Tam zresztą każdy ma ogromną wiedzę 😊
niezapominajka12345, Bąbel, Starajacsieocud lubią tę wiadomość
-
Bąbel wrote:Miska i jesteś zadowolona z tej kliniki? 😊
Jaki lekarz Twój prowadzący? 🤔Bąbel lubi tę wiadomość
-
Bąbel wrote:Mad red a Ty możesz mi napisać nazwę swojej kliniki?
A wiesz może do ilu godzin potrafią przetrwać plemniki według Twojej lekarki? Bo mi ten lekarz który robił IUI to mówił ze nawet do 5 dób a ta dzisiaj stwierdziła ze do 3... nie wiem już kogo słuchać...
Zmieniamy lekarza jak napisałam wyżej niezapominajce 💪💪💪
Mam już dosyć tego chwalenia super parametrów nasienia i podniecania się moimi super warunkami a gowno z tego wychodzi 🤦♀️
Myślimy o klinice Med art kojarzy któraś z Was taka klinikę?
Ja leczę się w polmedis Wrocław.
Mi lekarz powiedział,że zależy ale tak od 12h do 72h mogą przetrwać, jeśli mają sprzyjające warunki.
U mnie w klinice lekarze bardzo realnie podchodzą do sprawy. Nie mamią tylko mówią jak jest,nawet jak nie jest dobrze. Są konkretni, odpisują na maile z jasnymi wskazówkami, jak mam postępować.
Muszę szykowac plan B w razie W, ale narazie staram się nie tracić nadziei 😍
Trzymam kciuki za nas wszystkie 🍀🍀🍀🤞🤞🤞💚💚💚Bąbel lubi tę wiadomość
Listopad 2018 - podwójna ciąża - jedna w macicy a druga w jajowodzie- poronienie pierwszej a 2 tyg później usunięcie drugiej z jajowodu (nikt nie wiedział o jej istnieniu, tylko wciąż rosnące HCG)
38 l., AMH 0.35
RZS
14 stycznia 2020 IUI 😢
8 luty 2020 druga IUI 😢
23 marca 2020 naturalny cud❤️. 16 kwietnia beta 59,28/ 20 kwietnia beta 289,73/5 maja jest serduszko ❤️😍
-
Zgadza się, też jestem zadowolona chociaż póki co jeszcze nam się nie udało. Ja jestem pacjentka dr Kru. Ale w zastępstwie miałam pierwsza IUI u bręborowicza, a druga teraz u Kubiaczyk. Może zmiana lekarza przyniesie mi szczęście 🙈za tydzień w pon testuje [😊QUOTE=Miska]Ja jeżdżę do Andrzeja Breborowicza tez jestem bardzo zadowolona i już nie zamienie tej kliniki na inna bo wiem ze tam mną się dobrze zajma 😊[/QUOTE]
Bąbel, Miska lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
Witajcie! Jutro przypada dzien mojego testowania.. ale jestem tak spanikowana, ze znow zobacze 1 kreske, ze nawet testu nie kupilam 😥 nawet spoznienie okresu nie bedzie oznaka ciazy, bo hormony robia swoje.. nie chce znow sie rozczarowac 😭
Mad_red lubi tę wiadomość
32l.
Starania od 11.2017r.
04.2019r. rozpoczęcie stymulacji
Można liczyć tylko na prawy jajowod 💁♀️
Ja: Hashimoto, podwyższone komórki NK, mutacja Leiden,
on: Mała ruchliwość plemników.
12.2019r. Pierwsze IUI, beta <0,2
01.2020r. Druga IUI 🍷
02.2020r. Trzecia IUI 😔
Przechodzimy do pierwszej procedury (3x 😔),
Druga procedura (2x 😔, 3x jest cud 🤱 1*❄️)
Wracamy po rodzeństwo.
08.2023r. 1x 😔
Trzecia procedura: badanie zarodków, 2x❄️.
2x crio 😔😔
Kolejna procedura. -
Lillyofthevalley wrote:Witajcie! Jutro przypada dzien mojego testowania.. ale jestem tak spanikowana, ze znow zobacze 1 kreske, ze nawet testu nie kupilam 😥 nawet spoznienie okresu nie bedzie oznaka ciazy, bo hormony robia swoje.. nie chce znow sie rozczarowac 😭
Ojej, to mega przykre każdy kolejny miesiąc daje coraz bardziej w kość -
niezapominajka12345 wrote:Ja jeżdżę do Medartu w Poznaniu do dr Kubiaczyk, albo bręborowicz albo kruszynski. Tam zresztą każdy ma ogromną wiedzę 😊
Trzymajcie kciuki za to żeby może to jajeczko od wczoraj pękło bo była moc wieczorem 🙈🤦♀️🤣 Hi Hi HiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 09:38
niezapominajka12345, Miska lubią tę wiadomość
-
Miska wrote:Hej jestem bardzo zadowolona moje 3 koleżanki już zaciazyly Ja jestem po 2 iui nie udało się ale dziewczyny zachodzily po 3 lub 4 zresztą wiem ze lekarz mnie nie naciaga na kasę tylko chce żebym zaszla. Dziś byłam na wizycie bo startowalam na 3 iui ale lekarz odpuscil narazie i kazał mi zrobić obciążenie glukozy bo Ja robilam ale miałam 3wyniki a on każe robić 6wynikow i przez miesiąc muszę schudnąć 4kg wiec od jutra wwalczą.Ja chodzę do Andrzeja Breborowicza super lekarz odpowiada na każdego Sms-a zresztą dzwonie dziś do kliniki np.i jutro już jadę nie czekam nie wiadomo ile za wizyta i zawsze wchodze na umowiona godzinę mało co czekam
Mam już dzisiaj wizytę na 16:00 💪💪💪niezapominajka12345, Miska lubią tę wiadomość
-
Lillyofthevalley wrote:Witajcie! Jutro przypada dzien mojego testowania.. ale jestem tak spanikowana, ze znow zobacze 1 kreske, ze nawet testu nie kupilam 😥 nawet spoznienie okresu nie bedzie oznaka ciazy, bo hormony robia swoje.. nie chce znow sie rozczarowac 😭
Rozumiem Twój stan doskonale. Mnie to czeka za ok 10 dni. Nie nastawiaj się negatywnie. Czekaj na rozwój wypadków. Dopóki nie masz wyniku, dopóty jest nadzieja. Przygotuj sobie plan B i potraktuj to jako kolejne działanie w drodze do szczęścia. Trzymam kciuki za Ciebie 🍀🍀🍀🤞🤞🤞💚💚💚Lillyofthevalley lubi tę wiadomość
38 l., AMH 0.35
RZS
14 stycznia 2020 IUI 😢
8 luty 2020 druga IUI 😢