Inseminacja 2020 👑
-
WIADOMOŚĆ
-
Bąbel wrote:Nea powtórz w poniedziałek 👍💪🙏ONA
2011 przewlekłe zapalenie przypadków laparoskopia
05.2016 początek starań
06.2017 nisko poziom estradiolu-estrofem,TSH 2,5 Euthyrox 50
01.2018 HyCoSy udroznienie jajowodow
02-06.2018 Clo+Ovitrelle 😔
03.2020 IUI 😔
07.2020 ICSI 1 oocyt 1 zarodek brak transferu 😪
AMH 12.2017 0,3
01.2020 <0,14
Nawracajacy guz piersi,niedoczynność tarczycy,Hashimoto,IO,hipoglikemia reaktywna,hiperinsulinemia-Euthyrox 75 metformina 2x850 suple
On
11.2017 wszystko Ok
12.2017 zapalenie wyrostka 2 operacje, colitis ulcerosa
05.2020 oligoAsthenoTeratozoospermia
DFI 33,48%
Test MAR ok
Test HBA 92%
Kariotyp ok -
Hej dziewczyny 🙂
Gratuluję pozytywnych bet😉
13 marca miałam pierwszą iui, aktualnie jestem 9 dni po iui i 11 dni po ovitrelle. Do bety mam tydzień.
Pytanie do tych którym się udało, miałyście jakieś objawy dziwne? Jakieś bóle podbrzusza, jajników czy coś? -
Velvet28 wrote:Hej dziewczyny 🙂
13 marca miałam pierwszą iui, aktualnie jestem 9 dni po iui i 11 dni po ovitrelle. Do bety mam tydzień.
Pytanie do tych którym się udało, miałyście jakieś objawy dziwne? Jakieś bóle podbrzusza, jajników czy coś?Bąbel, Velvet28 lubią tę wiadomość
-
Just_me wrote:Ja czasami bez ciąży miałam więcej objawów ciążowych 😀 Jedyny to w dniu okresu miałam temperaturę 37.1 i czułam się jakbym była chora i tak przez kilka dni
U mnie to tylko taki objaw ze jest mi strasznie gorąco od samej IUI i myślałam ze to te hormony wszystkie które biorę 🙈 właśnie zmierzyłam temperaturę i tez mam 37,1 ale czuje się dobrze 🍀🌷🙏Velvet28 lubi tę wiadomość
-
Velvet28 wrote:Hej dziewczyny 🙂
Pytanie do tych którym się udało, miałyście jakieś objawy dziwne? Jakieś bóle podbrzusza, jajników czy coś? -
Chila wrote:Ja miałam iui 12 marca czyli testujemy w podobny czasie 😊 ale ja już 2 iui poprzednio nie udało się... na początku beta 9 po 2 dniach spadek
Możesz mieć ten problem co ja. Problem z zagnieżdżaniem. Ja na 5iui aż 4 miałam prawdopodobnie udane i beta sięgała 12 max. Wygląda na to że ivf jest jedynie w stanie coś u mnie na to zaradzic. Lekarz w planach ma atosiban, embrioglue, scratching i immunoglobuliny z uwagi na immunologie i problemy z nią związane z najwyższej polki. Napiszę Wam kiedyś moją historię do tej pory. Myślę że jestem dowodem na to, że warto zrobić 5 inseminacji żeby wiedzieć jak organizm się zachowuje w poszczególnych dniach cyklu np.zagniezdzania, żeby nie testować tego typu rzeczy przy pierwszym transferze ivf. Nie ma nic gorszego jak nieudane transfery
Chila, Tysia33 lubią tę wiadomość
-
Bąbel wrote:https://naforum.zapodaj.net/8442a896e477.jpg.html
🍀🍀🍀
A jak to się ogląda? 🙈🙈🙈
Wklej ten link w przegladarke i tyle))))💝💝💝
Bąbel lubi tę wiadomość
36 lat, amh 2, slabe nasienie.
1 IUI 10.02.2020 😒
2 IUI 7.03.2020 😒
In vitro:
1 procedura Maj 2020
ET 05.2020 8A 😒
FET 26.06. 4BA 😞
FET 24.07 3BB 😞
2 procedura wrzesien 2020
ET 14.10.2020 4AA 🍀💝
5dpt beta 21
7dpt beta 92
9dpt beta 255
12dpt beta 913
15dpt beta 2924
21dpt beta >10000 pęcherzyk na usg
27 dpt jest serduszko❤️
7.12.2020 test genetyczny Sanco 🍀
zdrowy chłopiec🌲💙👶
❄❄4BA i 3BB
23.06.2021 synek na świecie ❤️ -
Bąbel wrote:Dziękuje 😘
jutro mam powtórkę bety i już się denerwuje 🙈🤦♀️🙏🍀
Mam nadzieje ze i Tobie i każdej dziewczynie na forum się uda 🌷🌷🌷Bąbel lubi tę wiadomość
-
Just_me wrote:Też jutro powtarzam bete i mam stres 🙂na szczęście luteina szybko zadziałała i chociaż plamienia przeszły
Just_me a Ty powtarzasz który raz przypomnij? 🤔
To bardzo dobrze ze zapodałaś sobie z tej luteiny i ze już nie plamisz bo to chyba bardzo ważne 💁♀️
Jaki miałaś wynik ostatnio? Zbadaj tez proga jak plamiłaś Kochana ❤️ -
Bąbel wrote:To fajnie ze idziemy razem 🍀🌷
Just_me a Ty powtarzasz który raz przypomnij? 🤔
To bardzo dobrze ze zapodałaś sobie z tej luteiny i ze już nie plamisz bo to chyba bardzo ważne 💁♀️
Jaki miałaś wynik ostatnio? Zbadaj tez proga jak plamiłaś Kochana ❤️Bąbel lubi tę wiadomość
-
Just_me wrote:Trzeci raz powtarzam. Ostatnio miałam 115 i przyrost 180% więc ok. Właśnie lekarz mi ostatnio powiedział że już nie mam po co badać proga bo luteina zafałszuje wynik i mi go sztucznie podniesie więc chyba mu zaufam
Ja po 14 dniach po IUI miałam 98,4 a jutro mam po 3 dniach 🍀🙏🙈
A to bardzo dobrze ze masz opinie lekarza to zrób tak jak każe 👍
A powiedz mi Ty pracujesz? Myślisz już o L-4 jak tak się zle u nas dzieje? 🤔 Nie wiem wogole od którego tygodnia/miesiąca lekarz może wypisać?