Inseminacja 2020 👑
-
WIADOMOŚĆ
-
Just_me wrote:U mnie gdyby nie forum to nawet bym nie pomyślała że trzeba go sprawdzić. Jak wyjdzie niski to przynajmniej wiadomo że trzeba szybko działać
Bąbel lubi tę wiadomość
-
niezapominajka12345 wrote:Partner/mąż już świętuje?🎉🥃🍷🍾🍹🍸 bo Ty to możesz teraz sobie jedynie 🥛 wypić a nie 🍷✊❤️👍
Gadałaś z lekarzem?🤔 🤔Ciekawe kiedy wizyta? Pewnie za jakis tydzień? Może z 10 dni?🤔
Ja dzisiaj robiłam badania na HIV, różyczkę, kiłę itp bo jak się okazało nie miałam podczas staran robionych....coś się lekarzowi zapomnialo, wyniki na szczęście wszystkie ok ✊😍😊👍
Ja tam uwielbiam 🥛 Hi Hi Hi zreszta teraz to tylko to wskazane 💁♀️
A Ty po ilu dniach miałaś wizytę? Niestety tylko mi odpisał na smsa i nic więcej nie wiem 🤔
Ja mam te HIV i różyczkę i kiłę porobione 👍
Chyba tez się zdrzemnę bo dniu pełnym wrażeń 🤪niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
Bardzo dziwny lekarz, ja też bym powtórzyla za dwa dni ✊👍😊CinniMinni wrote:Moj lekarz dzis dostal moje wyniki bety 0.7 w 13 dpo i zadzwonil i sie spytal po co tak wcześnie robie bete? I powiedział zeby za tydzien powtorzyc. No chyba jaja przeciez 13 dni po dziewczyny mają po 20-100 beta... Dziwne to wszystko. Jeszcze mi zwiększył duphaston dawki bo progesteron bo wyszedl 7.
Co robic? Mam ochote odstawic oczywiście.starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udanajest serduszko❤️✊😊
-
CinniMinni wrote:Moj lekarz dzis dostal moje wyniki bety 0.7 w 13 dpo i zadzwonil i sie spytal po co tak wcześnie robie bete? I powiedział zeby za tydzien powtorzyc. No chyba jaja przeciez 13 dni po dziewczyny mają po 20-100 beta... Dziwne to wszystko. Jeszcze mi zwiększył duphaston dawki bo progesteron bo wyszedl 7.
Co robic? Mam ochote odstawic oczywiście.
Ja mam proga 11
Ja rano proga nie wzięłam i już czuje jak się @@@ dobija... -
Kochana pewnie długo nie będziesz mogła w to uwierzyć, ja nadal nie wierzę hehe a już troszkę czasu minęło 🙈😍💪👍❤️Bąbel wrote:Niezapominajka12345 Dziękuje Ci ślicznie 😘❤️
Mam nadzieje ze będzie wszystko Ok bo ja nadal nie mogę w to uwierzyć 💁♀️🙈🤦♀️Bąbel, kinga25 lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
Moim zdaniem nie masz po co badać progesteronu, wyszedł piękny, sama beta starczy 😍😊👍Bąbel wrote:Napisałam i odpisał ze mam powtórzyć betę w poniedziałek i leki nadal brać 💪👍😊
Nie wiem właśnie czy nie za wysoki wynik jak na 14 dni po IUI? 🤔
A proga tez badać w poniedziałek? 😜Bąbel lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
Ja iui miałam 3 lutego a 1 wizyta usg była 2 marca 😊😍Bąbel wrote:Mój N z wrażenia teraz zasnął 😜🙈🤣
A Ty po ilu dniach miałaś wizytę? Niestety tylko mi odpisał na smsa i nic więcej nie wiem 🤔
Chyba tez się zdrzemnę bo dniu pełnym wrażeń 🤪Bąbel lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
Cyprysek89 wrote:Ja mam proga 11
Ja rano proga nie wzięłam i już czuje jak się @@@ dobija...Bąbel lubi tę wiadomość
36 lat, amh 2, slabe nasienie.
1 IUI 10.02.2020 😒
2 IUI 7.03.2020 😒
In vitro:
1 procedura Maj 2020
ET 05.2020 8A 😒
FET 26.06. 4BA 😞
FET 24.07 3BB 😞
2 procedura wrzesien 2020
ET 14.10.2020 4AA 🍀💝
5dpt beta 21
7dpt beta 92
9dpt beta 255
12dpt beta 913
15dpt beta 2924
21dpt beta >10000 pęcherzyk na usg
27 dpt jest serduszko❤️
7.12.2020 test genetyczny Sanco 🍀
zdrowy chłopiec🌲💙👶
❄❄4BA i 3BB
23.06.2021 synek na świecie ❤️ -
niezapominajka12345 wrote:Moim zdaniem nie masz po co badać progesteronu, wyszedł piękny, sama beta starczy 😍😊👍
A Ty ile razy pod rząd robiłaś betę? 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2020, 19:54
-
CinniMinni wrote:Chyba tez już oleje tego proga. Dla mnie to byl okropny dzien... Dobrze, ze chociaż Bablowi sie udalo.
Chociaż i mi trudno w to uwierzyć 🍀🌷🙏 zobaczymy jakie będą wyniki w poniedziałek 🤔🙈💪
Powiem Wam tak to wszystko to tylko kwestia czasu i napewno będzie i u Was dobrze ❤️❤️
Ja stara baba Wam to mówię 😘niezapominajka12345, Starajacsieocud, Cyprysek89 lubią tę wiadomość
-
Tak jak mam w stopce, czyli 5 razy 😊 a Ty wystarczy że 4 bo zrobiłaś pierwsza później a ja już po 12 dniach Bo plamilam😊Bąbel wrote:Dobrze i tak tez zrobię Niezapominajko 💁♀️
A Ty ile razy pod rząd robiłaś betę? 🤔Bąbel, kinga25 lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
Noo😊 to może np 5 kwietnia możesz mieć wizytę 😊✊👍Bąbel wrote:To jak ja miałam 6 marca to jak będzie dobrze to pewnie na początku kwietnia wizyta 🍀🌷💪
Bąbel lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
niezapominajka12345 wrote:Tak jak mam w stopce, czyli 5 razy 😊 a Ty wystarczy że 4 bo zrobiłaś pierwsza później a ja już po 12 dniach Bo plamilam😊
Ja troszkę boje się poniedziałku 💁♀️ ale dzisiejszy wynik narobił mi nadziei 🍀🌷🙏
niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
Bąbel wrote:Mój N z wrażenia teraz zasnął 😜🙈🤣
Chyba tez się zdrzemnę bo dniu pełnym wrażeń 🤪
Moje gratulacje kochana ❤ piękny wynik, ja 13 dzień po iui miałam betę prawie 200, więc nie denerwuj się z dużej wartości, tylko się cieszyć.
Teraz powtorka w niedzielę i pewnie we wtorek, po 3 lub 4 becie dr AB powie Ci kiedy umówić się na wizytę.
Trzymam kciuki za piękne przyrosty.
Ps. Zostajesz w medart, czy wracasz do swojego lekarza aaaaa i witaj w klubie dzielnych clexanowiczek ha ha ha, ja co wizyta łudzę się, że już mi doktor nie zapisze tego cholerstwa, ale niestety ...
Teraz przygotuj portfel na badania, a raczej powtórke badań sprzed iui, bo do ciąży musisz mieć tak czy siak świeże.
Cini, cyprysek, Fragola duchowo Was przytulam. Niestety znam ten ból. Ale on mija. Szczęście pewnie czeka za Wami tuż za rogiem i już niedługo do Was przyjdzie. Tego Wam życzę ❤Bąbel, niezapominajka12345, Cyprysek89, Fragola_95 lubią tę wiadomość
Medart Poznań
1 IUI - aniołku na zawsze będziesz w naszej pamięci i naszych sercach
3 IUI- cudzie trwaj ❤
37 tydzień - synek, 10 punktów -
Starajacsieocud wrote:Moje gratulacje kochana ❤ piękny wynik, ja 13 dzień po iui miałam betę prawie 200, więc nie denerwuj się z dużej wartości, tylko się cieszyć.
Teraz powtorka w niedzielę i pewnie we wtorek, po 3 lub 4 becie dr AB powie Ci kiedy umówić się na wizytę.
Trzymam kciuki za piękne przyrosty.
Ps. Zostajesz w medart, czy wracasz do swojego lekarza aaaaa i witaj w klubie dzielnych clexanowiczek ha ha ha, ja co wizyta łudzę się, że już mi doktor nie zapisze tego cholerstwa, ale niestety ...
Teraz przygotuj portfel na badania, a raczej powtórke badań sprzed iui, bo do ciąży musisz mieć tak czy siak świeże.
Cini, cyprysek, Fragola duchowo Was przytulam. Niestety znam ten ból. Ale on mija. Szczęście pewnie czeka za Wami tuż za rogiem i już niedługo do Was przyjdzie. Tego Wam życzę ❤
Mam nadzieje ze będzie przyrost taki jak powinien być 🍀 uspokoiłam się już troszkę jeśli chodzi o to ze wysoka 😊
Dzisiaj mi doktor napisał ze bardzo dobrze i leki bez zmian i mam powtórzyć betę w poniedziałek 💪
Nie wiem jeszcze co zrobię bo z jednej strony doktor A.B. doprowadził do tego stanu w jakim obecnie się znajduje a z drugiej strony jestem tez wdzięczna swojej lekarce która mi zoperowała endometriozę i zrobiła drożność wiec narazie jeszcze o tym nie myślałam 💁♀️
Trudno trzeba zacisnąć zęby i kuc się dalej 💉💉💉 robimy to w słusznym celu 🤰
Niestety te wszystkie badania kosztują ale jak trzeba to się zrobi 🙈 -
Bąbel wrote:CinniMinni, Cyprysek tak mi jakoś ciężko ze nie możecie cieszyć się ze mną 😔🤷♀️☹️
Chociaż i mi trudno w to uwierzyć 🍀🌷🙏 zobaczymy jakie będą wyniki w poniedziałek 🤔🙈💪
Powiem Wam tak to wszystko to tylko kwestia czasu i napewno będzie i u Was dobrze ❤️❤️
Ja stara baba Wam to mówię 😘
Ciesz się Bąbelku to Twój czas ❤Bąbel lubi tę wiadomość
-
Bąbel wrote:❤️❤️❤️
Napisze Wam tylko tyle bo ręce mi się trzęsą 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Beta 98,4 🍀🍀🍀
Prog 21,8 🌷🌷🌷
❤️❤️❤️
Nie wiem co o tym myśleć? 🙈🙈🙈
🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🎉🎉Bąbel lubi tę wiadomość
34l.
Starania od 2013r