Inseminacja 2020 👑
-
WIADOMOŚĆ
-
Co zrobić. Ale tak czułam...
Ja kończę moją przygodę z inseminacjami. W poniedziałek mam wysłać moje skierowanie do szpitala żeby ustalili mi termin laparoskopi.
Życzę wszystkim którym się udało nudnej ciąży a reszcie żeby ten następny raz był tym szczęśliwym ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Będę trzymała mocno za Was kciuki 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2020, 15:01
CinniMinni, MoniaSz, niezapominajka12345, Nea, MartaChm. lubią tę wiadomość
-
Bąbel wrote:❤️❤️❤️
Napisze Wam tylko tyle bo ręce mi się trzęsą 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Beta 98,4 🍀🍀🍀
Prog 21,8 🌷🌷🌷
❤️❤️❤️
Nie wiem co o tym myśleć? 🙈🙈🙈
Bąbel lubi tę wiadomość
-
Cyprysek89 wrote:Co zrobić. Ale tak czułam...
Ja kończę moją przygodę z inseminacjami. W poniedziałek mam wysłać moje skierowanie do szpitala żeby ustalili mi termin laparoskopi.
Życzę wszystkim którym się udało nudnej ciąży a reszcie żeby ten następny raz był tym szczęśliwym ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Będę trzymała mocno za Was kciuki 😊Cyprysek89 lubi tę wiadomość
-
Tysia33 wrote:Nie jestem pewna, czy pochodzisz że Śląska, ale w Katowicach dr Wieczorek jest mistrzem laparoskopii. Przyjmuje w klinice na Łubinowej. Wizyta droga, bo 300 zł, ale zabieg potem robi na NFZ.
Tak jestem ze śląska 😁 laparo będę miała na NFZ mój lekarz mi zrobi w Angeliusie 😊 chociaż tyle -
Ja w tym miesiącu odpuszczamy kontrolnie czystość pochwy zrobiliśmy i w kwietniu podchodzimy do drugiej iui Pani doktor zapytała jak się czuje bo się nie udało mówię że jest ok że czytam fora i widzę że pierwsze iui rzadko kiedy się udaje a ona i dobrze dużo daje takie czytanie i widzi Pani że to od niczego nie zależy że jeśli by widziała że nasienie słabe czy moja owulacja coś nie tak to by nie namawiała na następną
CinniMinni lubi tę wiadomość
-
MartaChm. wrote:Ja w tym miesiącu odpuszczamy kontrolnie czystość pochwy zrobiliśmy i w kwietniu podchodzimy do drugiej iui Pani doktor zapytała jak się czuje bo się nie udało mówię że jest ok że czytam fora i widzę że pierwsze iui rzadko kiedy się udaje a ona i dobrze dużo daje takie czytanie i widzi Pani że to od niczego nie zależy że jeśli by widziała że nasienie słabe czy moja owulacja coś nie tak to by nie namawiała na następną36 lat, amh 2, slabe nasienie.
1 IUI 10.02.2020 😒
2 IUI 7.03.2020 😒
In vitro:
1 procedura Maj 2020
ET 05.2020 8A 😒
FET 26.06. 4BA 😞
FET 24.07 3BB 😞
2 procedura wrzesien 2020
ET 14.10.2020 4AA 🍀💝
5dpt beta 21
7dpt beta 92
9dpt beta 255
12dpt beta 913
15dpt beta 2924
21dpt beta >10000 pęcherzyk na usg
27 dpt jest serduszko❤️
7.12.2020 test genetyczny Sanco 🍀
zdrowy chłopiec🌲💙👶
❄❄4BA i 3BB
23.06.2021 synek na świecie ❤️ -
Moj lekarz dzis dostal moje wyniki bety 0.7 w 13 dpo i zadzwonil i sie spytal po co tak wcześnie robie bete? I powiedział zeby za tydzien powtorzyc. No chyba jaja przeciez 13 dni po dziewczyny mają po 20-100 beta... Dziwne to wszystko. Jeszcze mi zwiększył duphaston dawki bo progesteron bo wyszedl 7.
Co robic? Mam ochote odstawic oczywiście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2020, 17:55
36 lat, amh 2, slabe nasienie.
1 IUI 10.02.2020 😒
2 IUI 7.03.2020 😒
In vitro:
1 procedura Maj 2020
ET 05.2020 8A 😒
FET 26.06. 4BA 😞
FET 24.07 3BB 😞
2 procedura wrzesien 2020
ET 14.10.2020 4AA 🍀💝
5dpt beta 21
7dpt beta 92
9dpt beta 255
12dpt beta 913
15dpt beta 2924
21dpt beta >10000 pęcherzyk na usg
27 dpt jest serduszko❤️
7.12.2020 test genetyczny Sanco 🍀
zdrowy chłopiec🌲💙👶
❄❄4BA i 3BB
23.06.2021 synek na świecie ❤️ -
CinniMinni wrote:Moj lekarz dzis dostal moje wyniki bety 0.7 w 13 dpo i zadzwonil i sie spytal po co tak wcześnie robie bete? Zeby za tydzien powtorzyc. No chyba jaja przeciez 13 dni po dziewczyny mają po 20-100 beta... Dziwne to wszystko. Jeszcze mi zwiększył progesteron bo wyszedl 7.
Co robic? Mam ochote odstawic oczywiście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2020, 17:56
niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
CinniMinni wrote:Moj lekarz dzis dostal moje wyniki bety 0.7 w 13 dpo i zadzwonil i sie spytal po co tak wcześnie robie bete? I powiedział zeby za tydzien powtorzyc. No chyba jaja przeciez 13 dni po dziewczyny mają po 20-100 beta... Dziwne to wszystko. Jeszcze mi zwiększył duphaston dawki bo progesteron bo wyszedl 7.
Co robic? Mam ochote odstawic oczywiście. -
Cyprysek89 wrote:Teraz są 2 Bąbelki albo 3 🤗🤗🤗🤗
Leki teraz już nie mają wpływu 😀
Może bliźniaki 😀😀😀
Niech będą nawet 2 lub 3 przyjmę wszystko na klatę 💁♀️🤣🍀 a tak serio to mam nadzieje ze będzie wszystko dobrze 🌷🙏😊CinniMinni lubi tę wiadomość
-
Jestem już po wizycie u lekarza. Stwierdził że bardzo niski progesteron i dał dodatkowo luteinę. Mam powtorzyc bete jeszcze 2 razy od poniedziałku i jak będzie wszystko ok to 7.04 mam iść na usg. Progesteronu mam nie powtarzać bo jak powiedział luteina i tak mi go sztucznie podniesie a duphaston nie wychodzi w badaniu. No nic pozostaje mi cierpliwie wykonywać założony plan 🙂 dobrze ze dostałam miesiąc zwolnienia żeby się niepotrzebnie nie narażać na wirusa
niezapominajka12345, CinniMinni, Starajacsieocud lubią tę wiadomość
-
CappuccinoBoo wrote:Będą małe Bąbelki❤️ dumnie wpisuje kolejne zwycięstwo!
Wiecie co? Może się mylę, ale wychodzi na to, ze pierwsze IUI się nie udają, dopiero kolejne 😂 może to dlatego, ze już wiemy co nas czeka i jesteśmy spokojniejsze? Psychika!! Niesamowita sprawa. To ja czekam na moja 2 i 3😂
Gratuluje Bąbel! Przypomnisz swoją historie? Kiedyś pisałaś, ale nie pamietam szczegółów:-( to Twoje pierwsze baby?❤️❤️❤️
Tak to będzie moje pierwsze dzieciątko 😊
Miałam robione 2 IUI na NFZ i nic, odnieśliśmy wrażenie ze lekarka naciąga nas na in vitro i zmieniliśmy klinikę 😊 Nowy lekarz powiedział ze będą dwa podejścia od nowa a o tamtych mam wogole zapomnieć bo były przeprowadzone bez żadnych przygotowań i po najmniejszej linii oporu czyli jednym słowem mówiąc na odpierd.. I teraz jestem po pierwszym w nowej klinice miałam 6 marca 🍀🍀niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
Chila wrote:Badanie progesteronu zleca wam lekarz? Pytam bo ja drugi raz w czwartek mam testować i mam tylko bete sprawdzić 😊
Chila, Bąbel lubią tę wiadomość
-
niezapominajka12345 wrote:Wow!!!! Bąbel!!! Super super super!!! Mega gratulacje!!! Jak widzisz nowa klinika przyniosła Ci szczęście✊✊✊😍❤️
Mam nadzieje ze będzie wszystko Ok bo ja nadal nie mogę w to uwierzyć 💁♀️🙈🤦♀️niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
niezapominajka12345 wrote:Bąbel wystarczy że napiszesz sms do AB, on Ci będzie kazał powtórzyć betę w niedzielę i później pewnie jeszcze raz we wtorek 😊😍👍💪Może to bliźniaki?? Bo beta dosyć wysoka, ja 14 dpi miałam tylko 35✊✊🙈
Nie wiem właśnie czy nie za wysoki wynik jak na 14 dni po IUI? 🤔
A proga tez badać w poniedziałek? 😜niezapominajka12345 lubi tę wiadomość