Inseminacja 2020 👑
-
WIADOMOŚĆ
-
CinniMinni wrote:Hej Kochane! Podnosze sie powoli po upadku po drugiej IUI. Okres nadal nie przylazl...
Co do mojej kliniki to robia tylko zaczete wczesniej in vitro... Nie zaczynam niestety stymulacji do kolejnej iui
Skoro tak, sprobuje cykl naturalny, moze będzie jakis cud
Od 1 dnia cyklu wiesiolek i prenatal uno.
Czy wiecie moze od ktorego dnia cyklu bierze sie acard?
U mnie już 2 dc i już wszystko wraca do normy
Mój lekarz pracuje tylko wprowadził dodatkowe procedury a klinika z tego co wiem teżja czekam aż się ze mną skontaktują żeby ustalić termin laparo:) więc ja mam jakieś 3 próby naturalne
mój organizm i portfel trochę dychną 🤣🤣🤣
CinniMinni, Bąbel, Sylwiak19, MoniaSz lubią tę wiadomość
-
NatSer91 wrote:Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa
. Jestem po pierwszej IUI. Test owulacyjny 9dc wyszedł pozytywny 10 dc miałam IUI. Dzisiaj mija 18dc od inseminacji A okresu dalej brak ... wczoraj robiłam sikanca i byłam na becie- oba wyniki negatywne
co się dzieje? Któraś z Was tak miała?
Po IUI miałam robione USG i lekarz powiedział że owulacja była tym bardziej że w czwartek strasznie kuly mnie jamniki. -
Tysia33 wrote:Chyba wkradł się błąd. Powinno być "18 dzień od inseminacji" czyli jesteś w 28 dc teraz, tak?? Pewnie masz krótkie cykle skoro owu była tak wcześnie. Bierzesz jakiś progesteron po IUI? Jeśli tak to dlatego nie masz miesiączki. Po odstawieniu dostaniesz- po ok 2-6 dniach.
Tak w 28 dc. Nie biorę właśnie progesteronu, moja pani dr stwierdziła że nie trzeba. 10 dni po IUI progesteronu 5,11. -
Cyprysek89 wrote:U mnie już 2 dc i już wszystko wraca do normy
Mój lekarz pracuje tylko wprowadził dodatkowe procedury a klinika z tego co wiem teżja czekam aż się ze mną skontaktują żeby ustalić termin laparo:) więc ja mam jakieś 3 próby naturalne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2020, 08:52
Cyprysek89 lubi tę wiadomość
36 lat, amh 2, slabe nasienie.
1 IUI 10.02.2020 😒
2 IUI 7.03.2020 😒
In vitro:
1 procedura Maj 2020
ET 05.2020 8A 😒
FET 26.06. 4BA 😞
FET 24.07 3BB 😞
2 procedura wrzesien 2020
ET 14.10.2020 4AA 🍀💝
5dpt beta 21
7dpt beta 92
9dpt beta 255
12dpt beta 913
15dpt beta 2924
21dpt beta >10000 pęcherzyk na usg
27 dpt jest serduszko❤️
7.12.2020 test genetyczny Sanco 🍀
zdrowy chłopiec🌲💙👶
❄❄4BA i 3BB
23.06.2021 synek na świecie ❤️ -
NatSer91 wrote:Tak w 28 dc. Nie biorę właśnie progesteronu, moja pani dr stwierdziła że nie trzeba. 10 dni po IUI progesteronu 5,11.
-
CinniMinni wrote:Cyprysek, jako ze ostatnio mialas ciaze biochemiczna to na Twoim miejscu robilabym testy owulacyjne a 2 dni ponowu brala luteine lub duphaston ze 12 dni i robila bete plus progesteron. Wyglada na to, ze u Ciebie jest duza szansa tylko wlasnie trzeba sztucznie podwyzszyc progesteron w drugiej fazie cyklu. 💝😊
Wiesz, że też o tym myślałamtym bardziej, że mam zapas proga na 2 cykle 🤣🤣🤣 i myślę o tych testach clear blue czy jakoś tak
bo te z domowego laboratorium są niewiarygodne u mnie.
A jak bierzesz ten wiesiołek? Ile tabl i do kiedy???
😁😁😁😁 -
NatSer91 wrote:Cykle stymulowanie mam srednio 26-28 dni. Jak nie mam stymulacji to około 34-36.
-
Cyprysek89 wrote:Wiesz, że też o tym myślałam
tym bardziej, że mam zapas proga na 2 cykle 🤣🤣🤣 i myślę o tych testach clear blue czy jakoś tak
bo te z domowego laboratorium są niewiarygodne u mnie.
A jak bierzesz ten wiesiołek? Ile tabl i do kiedy???
😁😁😁😁Cyprysek89 lubi tę wiadomość
1 IUI 10.02.2020 😒
2 IUI 7.03.2020 😒
In vitro:
1 procedura Maj 2020
ET 05.2020 8A 😒
FET 26.06. 4BA 😞
FET 24.07 3BB 😞
ET 14.10.2020 4AA 🍀💝
5dpt beta 21
7dpt beta 92
9dpt beta 255
12dpt beta 913
15dpt beta 2924
21dpt beta >10000 pęcherzyk na usg
27 dpt jest serduszko❤️
7.12.2020 test genetyczny Sanco 🍀
zdrowy chłopiec🌲💙👶
❄❄4BA i 3BB
23.06.2021 synek na świecie ❤️ -
Cyprysek89 wrote:U mnie już 2 dc i już wszystko wraca do normy
Pamiętaj nadzieja umiera ostatnia 💪
Ja w poniedziałek na wizytę mam się wstawić w maseczce i rękawiczkach 😷🧤
Cyprysek89 lubi tę wiadomość
-
CinniMinni wrote:Hej Kochane! Podnosze sie powoli po upadku po drugiej IUI. Okres nadal nie przylazl...
Co do mojej kliniki to robia tylko zaczete wczesniej in vitro... Nie zaczynam niestety stymulacji do kolejnej iui
Skoro tak, sprobuje cykl naturalny, moze będzie jakis cud
Od 1 dnia cyklu wiesiolek i prenatal uno.
Czy wiecie moze od ktorego dnia cyklu bierze sie acard?
Ja biorę acard cały czas odkąd zmieniłam klinikę i mój N. tez bierze tak lekarz nam zalecił 💁♀️
Ja dzisiaj pierwszy dzień w domku 🍀🌷😊
-
niezapominajka12345 wrote:No chyba dobrze jak rośnie 👍👍✊😍ooo to faktycznie wcześnie ta wizyta, ale super 😊 miejmy nadzieję że będzie już coś widać. Ja też mam w poniedziałek wizytę u mojego dr, tak więc będziemy się razem stresować i cieszyć po wizycie miejmy nadzieję 🙈😍😍😊❤️💪
To ale się zagrałyśmy w czasie jeśli chodzi o poniedziałek 🙈 ja mam na 9:40 a Ty? U mnie maseczka 😷 i rękawiczki obowiązkowo 🧤
Jest moc 💪 musi być dobrze Kochana 🍀🌷❤️ tez się boje ale w naszym stanie lepiej się niepotrzebnie nie nakręcać 💁♀️😘niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
Ja jeszcze nie wiem na którą, bo u mnie w mieście do dr Kru zawsze jest mnóstwo pacjentek i dopiero w piątek mi babka z rejestracji zadzwoni na którą mam być w poniedziałek, ale też bym chciała jakos rano;) U nas jeszcze nic nie mówił o maseczkach czy rękawiczkach, ale jakby co mam w domu jeden komplet przygotowany:))Bąbel wrote:Niezapominjka12345 może lepiej wcześniej ja wogole miałam tez 4 monitoringi tez dużo 🤦♀️
To ale się zagrałyśmy w czasie jeśli chodzi o poniedziałek 🙈 ja mam na 9:40 a Ty? U mnie maseczka 😷 i rękawiczki obowiązkowo 🧤
Jest moc 💪 musi być dobrze Kochana 🍀🌷❤️ tez się boje ale w naszym stanie lepiej się niepotrzebnie nie nakręcać 💁♀️😘Bąbel lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udanajest serduszko❤️✊😊
-
Bąbel wrote:Niezapominajka12345 właśnie rośnie pięknie 🍀💁♀️🙈 oby tak dalej 💪 w czwartek znowu idę 💉 a to dobrze jak tak bardzo rośnie? 🤔
W poniedziałek mam wizytę u doktora A.B. kurcze szybko co nie??? 🤔
Jestem od jutra na L4 narazie mam do wizyty 🌷🍀😊
Doktor AB robi pierwsza wizytę jak beta jest coś koło 2000 tysięcy, potwierdza prawidłowe zagniezdzenie pęcherzyka/ pęcherzyków. Kolejne jest za 2 tygodnie,.wtedy już widać piękne ciałko żółte i początki zarodka. Kolejne po kolejnych 2 tygodniach i wtedy już serduszko. Czasami jest tak, że za 2 tygodnie już będziesz miała zarodek i początek bicia serduszka, ale doktor i tak sprawdza na początku ciąży co 2 tygodnie wszystko. Chyba, że przy obecnej sytuacji zmienia się zasady. Ja po 3 wizytach co 2 tygodnie mam wizyty,.co miesiąc i idzie zwariować z niepewności i ciekawości.
Raz jeszcze gratuluję ❤Bąbel lubi tę wiadomość
Medart Poznań
1 IUI - aniołku na zawsze będziesz w naszej pamięci i naszych sercach
3 IUI- cudzie trwaj ❤
37 tydzień - synek, 10 punktów -
Hej Dziewczyny!
Czytam Was od dłuższego czasu i gratuluję wszystkim ktorym się udało❤, a za resztę trzymam kciuki✊
Mam pytanie, czy któraś z Was leczy się w Warszawie? Ja leczyłam się w Białymstoku, ale bliżej mi do Warszawy, a przy insemilacji ciężko jeździć 300 km😔, może możecie polecić jakąś klinikę z której jesteście zadowolone? Bo nie wiem na którą się zdecydować🤷♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2020, 13:26
-
Bąbel wrote:CinniMinni Kochana ja wierze w cuda bo i one się zdarzają i takiego cudu w tym ciężkim okresie Tobie życzę z całego serducha ❤️
Ja biorę acard cały czas odkąd zmieniłam klinikę i mój N. tez bierze tak lekarz nam zalecił 💁♀️
Ja dzisiaj pierwszy dzień w domku 🍀🌷😊
😁💝💝💝💝Bąbel lubi tę wiadomość
1 IUI 10.02.2020 😒
2 IUI 7.03.2020 😒
In vitro:
1 procedura Maj 2020
ET 05.2020 8A 😒
FET 26.06. 4BA 😞
FET 24.07 3BB 😞
ET 14.10.2020 4AA 🍀💝