Inseminacja 2020 👑
-
WIADOMOŚĆ
-
Jolka4025 wrote:Laski ja mam dziś 13 dpo IUI, ale mam strach zrobic bete....
Chyba poczekam z Wami na środę...
Jolka4025 podziwiam za siłę i cierpliwość
Ale jeżeli masz być spokojniejsza i pewna wyniku to może warto poczekać🤞🤞🤞
Trzymam za Ciebie kciuki, oby ta druga IUI była Twoją szczęśliwą i ostatnią🍀Koniczynka28, Jolka4025 lubią tę wiadomość
2,5 roku starań
ona 27 lat
AMH 3,2
KIR BX brak:2DS2,2DS3, 2DS4
ANA1/2/3-dodatnie
on 29 lat
Morfologia: 5%
2 IUI nieudane
09.2020 1 IVF Mamy ❄️❄️
13.10.2020 Transfer 5.1.1🙏
6dpt beta 11,36
8dpt beta 60,77
10dpt beta 164,7
15dpt beta 1014
22dpt beta 8249
27dpt beta 22560
28dpt ❤️ -
KAR wrote:Jolka4025 podziwiam za siłę i cierpliwość
Ale jeżeli masz być spokojniejsza i pewna wyniku to może warto poczekać🤞🤞🤞
Trzymam za Ciebie kciuki, oby ta druga IUI była Twoją szczęśliwą i ostatnią🍀
Jest to bardzo trudne.... Ale bardzo się boję...
Tak to moja druga IUI.
Brak bólu przedmiesiaczkowego i brak bólu piersi.
A zawsze mialam jedno i drugie.31 lat Ja
33 lata Mąż
Starania od Maj 2016 ❤
Niedoczynność tarczycy
Hashimoto
Laparoskopia 13.11.2019
AMH 2,6 2020r
Endometrioza I/II st
Mąż - wyniki super 😎
Ja -wszystko ok 😀
IUI luty, czerwiec 2020🍷
Z: 4AA, 4AA, 3AA, 3AB, 2AB
1. 28.11.2020 8tc 💔
2. 07.04.2021 ❄🤞
9.12.2021 Julek💙 3560g 56 cm
-
nick nieaktualnymarczelinka2112 wrote:I bardzo dobrze! Sikance to zło bo nie potrzebnie nakręcają w jedną lub drugą stronę! Ja już też więcej ich nie kupię! To trzymam kciuki🍀🍀
Malwa a jak u Ciebie sytuacja? Jakieś przeczucia?
Dzis się czuję okresowo.
Niewiem co to będzie. 😓
To moja 3 IUI.
Ciężko to wytrzymać psychicznie.
Dziś mam gorszy dzień 🤦♀️
Za was trzymam kciuki. 👍 -
nick nieaktualnyJolka4025 wrote:Jest to bardzo trudne.... Ale bardzo się boję...
Tak to moja druga IUI.
Brak bólu przedmiesiaczkowego i brak bólu piersi.
A zawsze mialam jedno i drugie.
Oj to kto wie może właśnie tobie się uda. 👏👏💖💖🙃🙃
Ja się czuję dziś okresowo.
Pobolewa mnie brzuch.
Testujcie dziewczyny, życzę by każdej z was się udało.
Ja chyba odpadnę 😓😓
-
nick nieaktualnyMaltra wrote:A czy jest tu dziewczyna której się udała IUI za pierwszym razem? Do ilu probujecie?
teraz walka o drugie. W następny wtorek mam wizytę startową w nowej klinice i liczę, że w lipcu będziemy podchodzić do IUI.
Malwa88, pamiętam jak bardzo było mi ciężko gdy czekałam na wynik inseminacji. To chyba w tym wszystkim jest najgorsze. Sądzę, że to nie o leki, wizyty, lekarzy chodzi tylko o to, aby wyszło. Człowiek dużo zniesie, ale ciężko z tym, że to może po prostu nie przynieść efektu.Malwa88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalwa88 wrote:Dzis się czuję okresowo.
Niewiem co to będzie. 😓
To moja 3 IUI.
Ciężko to wytrzymać psychicznie.
Dziś mam gorszy dzień 🤦♀️
Za was trzymam kciuki. 👍
Mi już psychika siada. Dobrze że idę do racy na 14 to nie będę miała czasu myśleć o tym. -
Ja jak dostanę @ przed końcem tygodnia to mnie szlag trafi 😤 póki co nie mam żadnych objawów, lekkie plamienie było tylko wczoraj a dzisiaj już normalny biały śluz jak na owu 😅
ONA: 29 lat
ON:26 lat
Wrogi śluz
14.01 - 1 IUI 🍷
14.05 - 2 IUI 🍷
11.06 - 3 IUI 🍷
12.07 - 4 IUI -❤️
27.07 beta 56,54 ✊
28.07 beta 82
01.08 - 200,15 😻
-
Maltra wrote:A czy jest tu dziewczyna której się udała IUI za pierwszym razem? Do ilu probujecie?
Ja na pewno do ważności badań potrzebnych do IUI.
Myślę że to będzie 4 IUI
Bo przez pandemia uciekły 3 cykle:(31 lat Ja
33 lata Mąż
Starania od Maj 2016 ❤
Niedoczynność tarczycy
Hashimoto
Laparoskopia 13.11.2019
AMH 2,6 2020r
Endometrioza I/II st
Mąż - wyniki super 😎
Ja -wszystko ok 😀
IUI luty, czerwiec 2020🍷
1. 28.11.2020 8tc 💔
2. 07.04.2021 ❄🤞
-
nick nieaktualny
-
No właśnie nic mi nie dolega 😂 czasem zaboli brzuch jak na okres, piersi są ciężkie i bola po bokach ale też nie jakoś bardzo.
Jutro mam pierwsza wizytę i czekam z niecierpliwością czy wszystko jest ok 🍀🤞Jolka4025, Kika, cukrowa.wata lubią tę wiadomość
-
Aga1510 wrote:Mnie udała się za pierwszym razem. Mamy córkę
teraz walka o drugie. W następny wtorek mam wizytę startową w nowej klinice i liczę, że w lipcu będziemy podchodzić do IUI.
Malwa88, pamiętam jak bardzo było mi ciężko gdy czekałam na wynik inseminacji. To chyba w tym wszystkim jest najgorsze. Sądzę, że to nie o leki, wizyty, lekarzy chodzi tylko o to, aby wyszło. Człowiek dużo zniesie, ale ciężko z tym, że to może po prostu nie przynieść efektu.
O tak chyba wszystkie wizyty, leki czy badania to nic przy uczuciu gdy zwyczajnie nie wychodzi...
A jeszcze takie pytanie, czy zawsze mialyscie po 14 dniach od monitorowanej owulacji miesiaczke ?
My w tym miesiącu podeszlismy do 1 IUI i po 11 dniach dostałam okres, chociaż to dziwne bo miałam monitoring przed i były pęcherzyki niepekniete. Nie mówię że to nie jest możliwe bo niestety natura różne płata figle, ale jest mi to dziwne, pozatym od tego czasu pobolewa mnie czasami jeden jajnik, a ten cykl musimy czekać i pewnie dopiero po koniec lipca wrócimy do kliniki -
Maltra wrote:O tak chyba wszystkie wizyty, leki czy badania to nic przy uczuciu gdy zwyczajnie nie wychodzi...
A jeszcze takie pytanie, czy zawsze mialyscie po 14 dniach od monitorowanej owulacji miesiaczke ?
My w tym miesiącu podeszlismy do 1 IUI i po 11 dniach dostałam okres, chociaż to dziwne bo miałam monitoring przed i były pęcherzyki niepekniete. Nie mówię że to nie jest możliwe bo niestety natura różne płata figle, ale jest mi to dziwne, pozatym od tego czasu pobolewa mnie czasami jeden jajnik, a ten cykl musimy czekać i pewnie dopiero po koniec lipca wrócimy do kliniki
Ja zawsze dostaje 28 dc miesiączke.
14 dpo IUI robie bete. Jak brak ciąży to kończę brac dupka i okres mam po 2 dniach.
Z resztą po nie udanej IUI mam zawsze usg w 2-3dc. I dopiero po tej kontroli następne działania.31 lat Ja
33 lata Mąż
Starania od Maj 2016 ❤
Niedoczynność tarczycy
Hashimoto
Laparoskopia 13.11.2019
AMH 2,6 2020r
Endometrioza I/II st
Mąż - wyniki super 😎
Ja -wszystko ok 😀
IUI luty, czerwiec 2020🍷
1. 28.11.2020 8tc 💔
2. 07.04.2021 ❄🤞
-
nick nieaktualnyBajka15 wrote:No właśnie nic mi nie dolega 😂 czasem zaboli brzuch jak na okres, piersi są ciężkie i bola po bokach ale też nie jakoś bardzo.
Jutro mam pierwsza wizytę i czekam z niecierpliwością czy wszystko jest ok 🍀🤞
I tak właśnie ja się czuję. Piersi i brzuch.
Pocieszyłaś mnie choć trochę. Dziekuje🥺 -
nick nieaktualnyOlalalalaa wrote:Ja jak dostanę @ przed końcem tygodnia to mnie szlag trafi 😤 póki co nie mam żadnych objawów, lekkie plamienie było tylko wczoraj a dzisiaj już normalny biały śluz jak na owu 😅
To ciekawe czy to nie była jednak implantacja. 👍👍 Nawet do 10 - 11 dnia po iui może być.
Więc kto wie. ❤️