🔥❤️Inseminacja 2023 ❤️🔥
-
WIADOMOŚĆ
-
Marikamb wrote:Już coraz bliżej do testowania.
Ja tak jak miałam sporo nadzieji tak teraz już mam jej dużo mniej. Brzuch boli jak na okres no i dzisiaj zaobserwowałam spadek temperatury 😢
Kochana, dopóki nie ma @ to jest nadzieja!😘
Ja nie badam temperatury, za leniwa jestem na wstawanie codziennie z rana 😂
Testujesz w sobotę czy w niedzielę?
Mnie od wczoraj pobolewa brzuch jak na @🙈
-
Klarka wrote:Ja już po. IUI na cyklu stymulowanym z Ovitrelle. Proszę o kciuki 🍀
Jajo jedno czy dwa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2023, 17:36
Klarka, Halynka lubią tę wiadomość
-
Marta36 wrote:Ja testowałam 11 dni po ovitrelle i już był bieluteńki test. A na proga w końcu nie poszłam .
Na sprawdzałam w 8dzien po zastrzyku i już miałam biał, ale wiadomo każdy organizm inaczej 😊 -
Hej Laski, u mnie dziś wystąpiło lekkie brązowe plamienie i dość silny ból brzucha. 7tc. Poleciałam od razu do mojego gina, oprócz Duphostanu dostałam teraz zastrzyki Prolutex. Z dzidzią wszystko ok, ma już 10 mm. Skąd mogą się pojawiać takie plamienia ? Oczywiście L4 i leżenie plackiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2023, 17:36
-
Anulka92 wrote:Hej Laski, u mnie dziś wystąpiło lekkie brązowe plamienie i dość silny ból brzucha. 7tc. Poleciałam od razu do mojego gina, oprócz Duphostanu dostałam teraz zastrzyki Prolutex. Z dzidzią wszystko ok, ma już 10 mm. Skąd mogą się pojawiać takie plamienia ? Oczywiście L4 i leżenie plackiem.
Jakieś resztki zostały i wyleciały
Zdrówka 😘Anulka92 lubi tę wiadomość
-
KarolinaAnastazja wrote:
A przypomnij mi czy Ty bierzesz Dupka albo Luteinę ?
Ja Ci mówię że się tam Kropek kokosi i miejsce sobie ścięli stąd te bóle
Ja mam tak wywalone żyły na piersiach, mega od razu się rzucają w oczy, mąż twierdzi się się zmieniły i są wgl mega tkliwe ale w inny sposób niż w poprzednich cyklach.
Mam na jutro jeden test. Ale mam mieszane uczucia totalnie. Z jednej strony czuję że się udało a z drugie boję się rozczarowania.
-
KarolinaAnastazja wrote:Kochana, dopóki nie ma @ to jest nadzieja!😘
Ja nie badam temperatury, za leniwa jestem na wstawanie codziennie z rana 😂
Testujesz w sobotę czy w niedzielę?
No właśnie chyba niepotrzebnie panikuję, bo to spadek o zaledwie 0,07 stopnia 😅
Brzuch boli, czuję jajniki od IUI co chwilę, a cycki to mam tak obolałe, ale to też kwestia progesteronu.
Testuje 23.12 to to jest sobota, boję się jak cholera 🙈 a Ty kiedy? Też w sobotę?🏋️🏃♀️
Marzec 2022 8tc 💔 poronienie wstrzymane - łyżeczkowanie 😭
Starania od VI 2022
💁♀️
AMH 1,97 ng/ml
TSH - 2,020
9.11 - wykryty 1 mały guzek tarczycy
Mutacja MTHRF 1298A > układ heterozygotyczny
Kariotypy ✅
Badanie drożności 10.10.23
Prawy jajowód drożny
Lewy jajowód niedrożny
💁♂️
Kariotypy ✅
Morfologia: 3%
11.12.2023 - IUI ❌
31.01.2024 - IUI ❌
27.02.2024 - IUI ❌
11.09 punkcja 💉 -> 17 🥚 -> 4❄️
6BB (hatched blastocysta)
4BB (blastocysta)
4AB (blastocysta)
5/6BB (hatched blastocysta)
16.10 I transfer blastocysta 4AB ✖️
II transfer ⏳ -
Dziewczyny piersi mogą boleć też po ovitrelle, ja tak miałam w poprzednim cyklu od samego zastrzyku aż do dnia przed okresem, nie mogłam się dotknąć dosłownie. Poza tym ból piersi w fazie lutealnej jest raczej objawem przewagi estrogenowej aniżeli wysokiego progesteronu.🌱Rozpoczęcie starań 01/2021
👼🏻 Poronienie 9/12 tc 11/2021 💔
Moje ♡ 𝑊𝑒𝑟𝑜𝑛𝑖𝑘𝑎 04.2011
———————————————————
Od 2023 KLINIKA W NL
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
Ja jutro sie wybieram na bete, 2 tyg po IUI, tej mikołajkowej iui byla w 12 dc. wole od razu na bete, bo z testami mam złe wspomnienia. Ale zobaczymy wynik z mężem jak wróci z pracy ogolnie objawów praktycznie żadnych, moze lekkie pobolewania brzucha i pleców, lekkie nudności rano, ale to ja tak mam tez przed @, więc żaden objaw. Ogólnie ciężkie psychicznie było dla mnie to oczekiwanie, czułam sie zdenerwowana, czasem nawet wybuchowa... także cieszę się, że jutro sie dowiem, w którąkolwiek strone
-
jo_ana wrote:Dziewczyny piersi mogą boleć też po ovitrelle, ja tak miałam w poprzednim cyklu od samego zastrzyku aż do dnia przed okresem, nie mogłam się dotknąć dosłownie. Poza tym ból piersi w fazie lutealnej jest raczej objawem przewagi estrogenowej aniżeli wysokiego progesteronu.
-
Paprota9418 wrote:A przypomnij mi czy Ty bierzesz Dupka albo Luteinę ?
Ja Ci mówię że się tam Kropek kokosi i miejsce sobie ścięli stąd te bóle
Ja mam tak wywalone żyły na piersiach, mega od razu się rzucają w oczy, mąż twierdzi się się zmieniły i są wgl mega tkliwe ale w inny sposób niż w poprzednich cyklach.
Mam na jutro jeden test. Ale mam mieszane uczucia totalnie. Z jednej strony czuję że się udało a z drugie boję się rozczarowania.
Kochana, biorę dowcipnie na noc progesteron untrogestan
Cyce mnie niw bolą wcale ale mnie nigdy nie bolą.
Ja już trzymam kciuki🤞🤞🤞
Czekam jakbym to ja miałam jutro testować kochana 😘😘Paprota9418 lubi tę wiadomość
-
Magali92 wrote:Mnie np w ciąży (poronionej 2 lata temu) piersi zaczęły boleć dopiero ze 2 tyg po terminie miesiączki. A wtedy tak miałam ze przed okresem mnie zawsze bolaly, a w tym cyklu z ciaza właśnie nie bolały, wiec to tez taki niekonieczny objaw musi byc
Miałam dokładnie to samo, wcześniej zawsze bolały mnie piesi przed okresem, a w cyklu w którym zaszłam kompletnie nic, dopiero po terminie @ zaczęły być wrażliwe i to bardziej chyba sutki bolały niż cała pierś.🌱Rozpoczęcie starań 01/2021
👼🏻 Poronienie 9/12 tc 11/2021 💔
Moje ♡ 𝑊𝑒𝑟𝑜𝑛𝑖𝑘𝑎 04.2011
———————————————————
Od 2023 KLINIKA W NL
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
Marikamb wrote:No właśnie chyba niepotrzebnie panikuję, bo to spadek o zaledwie 0,07 stopnia 😅
Brzuch boli, czuję jajniki od IUI co chwilę, a cycki to mam tak obolałe, ale to też kwestia progesteronu.
Testuje 23.12 to to jest sobota, boję się jak cholera 🙈 a Ty kiedy? Też w sobotę?
Ale czy wytrzymam di niej 🤭🤣🤣🤣🤣 -
A mnie piersi przed 🐒 nigdy nie bola jakoś bardzo może z 2 dni przed ale to tak jak mówię całkiem inaczej niż teraz. Ale składam to na Dupka..
Czuję że jutro będzie biało.
Więc nie nastawiam się nawet, chce się pozbyć tego choróbska. Chyba nawet nie będę jakoś bardzo rozpaczać..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2023, 19:45
-
Paprota9418 wrote:A mnie piersi przed 🐒 nigdy nie bola jakoś bardzo może z 2 dni przed ale to tak jak mówię całkiem inaczej niż teraz. Ale składam to na Dupka..
Czuję że jutro będzie biało.
Więc nie nastawiam się nawet, chce się pozbyć tego choróbska. Chyba nawet nie będę jakoś bardzo rozpaczać..
Karola, coby nie było najważniejsza jesteś Ty, pamiętaj 😘😘
Jak kiedyś brałam dupka na wywołanie to też mnie chce bolały -
jo_ana wrote:Dziewczyny piersi mogą boleć też po ovitrelle, ja tak miałam w poprzednim cyklu od samego zastrzyku aż do dnia przed okresem, nie mogłam się dotknąć dosłownie. Poza tym ból piersi w fazie lutealnej jest raczej objawem przewagi estrogenowej aniżeli wysokiego progesteronu.
Bardzo możliwe, sugeruję się tym, że przed okresem nigdy mnie nie bolą piersi. Bolały mnie 2 razy w życiu. Raz przy ciąży, a drugi raz jak brałam dupka 😊🏋️🏃♀️
Starania od VI 2022
💁♀️
AMH 1,97 ng/ml
TSH - 2,020
Kariotypy ✅
Prawy jajowód drożny
Lewy jajowód niedrożny
💁♂️
Kariotypy ✅
Morfologia: 3%
11.12.2023 - IUI ❌
31.01.2024 - IUI ❌
27.02.2024 - IUI ❌
11.09 punkcja 💉 -> 17 🥚 -> 4❄️
6BB (hatched blastocysta)
4BB (blastocysta)
4AB (blastocysta)
5/6BB (hatched blastocysta)
16.10 I transfer blastocysta 4AB ✖️
II transfer ⏳ -
KarolinaAnastazja wrote:Tak, tez w sobotę.
Ale czy wytrzymam di niej 🤭🤣🤣🤣🤣
Hahaha, mnie ten mój ukochany namawia na testowanie w piątek, a ja to bym czekała jeszcze 🙈KarolinaAnastazja lubi tę wiadomość
🏋️🏃♀️
Starania od VI 2022
💁♀️
AMH 1,97 ng/ml
TSH - 2,020
Kariotypy ✅
Prawy jajowód drożny
Lewy jajowód niedrożny