X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 💚🍀 •inseminacja 2024 🍷🍀💚
Odpowiedz

💚🍀 •inseminacja 2024 🍷🍀💚

Oceń ten wątek:
  • Edziulka Koleżanka

Wysłany: 11 lipca, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa Ja wrote:
    Cześć Dziewczyny. Od kilku miesięcy obserwuję forum, czytam Wasze posty i ciągle się uczę, każdego dnia dowiadując się czegoś nowego na podstawie Waszych doświadczeń i wniosków. I siedzę tak po cichu, bo jakoś trudno wejść w grupę wspierającą się już od dawna - trochę jak intruz.

Do tej pory walczyliśmy z mężem po cichu, tylko we dwoje, nie dopuszczając nikogo z zewnątrz do naszych problemów. Problemów na drodze do spełnienia naszego marzenia. Od prawie półtora roku staramy się bezskutecznie o nasza pierwsza ciąże. W maju wystartowaliśmy z IUI.

Chciałabym skorzystać z Waszego doświadczenia i zapytać się Was, jakie było podejscie Waszych lekarzy do Duphastonu po IUI. Brać, nie brać? Jakimi argumentami się posługiwali?

Progesteron sam z siebie mam dość wysoki, 7dpo na poziomie około 28. Ostatnia IUI była na pękniętym pęcherzyku, ale nie wszystkie pękły. Od dwóch lekarzy usłyszałam dwie różne opinie w kontekscie przyjmowania Duphastonu w takim przypadku.

Czy na swoich przykładach jesteście w stanie powiedzieć, co Wam dal, lub co może dać, Duphaston zaraz po IUI? Zastanawia mnie skąd wynikają dwie odmienne opinie lekarzy...

Z gory dziekuje za Wasza pomoc.

Gratuluję wszystkim z ⏸️, a za tych niedługo testujacych i czekających trzymam kciuki!

Ja mialam duphaston trzy dni po IUI i to trzy razy dziennie, i na dodatek nie mialam badanego prog nigdy. Nigdy tez nie pytalam wlasciwie dlaczego mi go zapisuje. Po prostu bralam go od zawsze: najpierw na wywolanie okresu, a potem po probach. On ma pomoc w utrzymaniu ewentualnej ciazy, a jak do niej nie dojdzie, to po odlozeniu przychodzi okres- u mnie sam z siebie byl rzadko, mam policystyczne.
    Dziewczyny na pewno cos wiecej Ci podpowiedza. W kazdym razie trzymam mocno za Was kciuki kochana.

• Licząc na cud Autorytet

Wysłany: 12 lipca, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa Ja wrote:
    Cześć Dziewczyny. Od kilku miesięcy obserwuję forum, czytam Wasze posty i ciągle się uczę, każdego dnia dowiadując się czegoś nowego na podstawie Waszych doświadczeń i wniosków. I siedzę tak po cichu, bo jakoś trudno wejść w grupę wspierającą się już od dawna - trochę jak intruz.

Do tej pory walczyliśmy z mężem po cichu, tylko we dwoje, nie dopuszczając nikogo z zewnątrz do naszych problemów. Problemów na drodze do spełnienia naszego marzenia. Od prawie półtora roku staramy się bezskutecznie o nasza pierwsza ciąże. W maju wystartowaliśmy z IUI.

Chciałabym skorzystać z Waszego doświadczenia i zapytać się Was, jakie było podejscie Waszych lekarzy do Duphastonu po IUI. Brać, nie brać? Jakimi argumentami się posługiwali?

Progesteron sam z siebie mam dość wysoki, 7dpo na poziomie około 28. Ostatnia IUI była na pękniętym pęcherzyku, ale nie wszystkie pękły. Od dwóch lekarzy usłyszałam dwie różne opinie w kontekscie przyjmowania Duphastonu w takim przypadku.

Czy na swoich przykładach jesteście w stanie powiedzieć, co Wam dal, lub co może dać, Duphaston zaraz po IUI? Zastanawia mnie skąd wynikają dwie odmienne opinie lekarzy...

Gratuluję wszystkim z ⏸️, a za tych niedługo testujacych i czekających trzymam kciuki!
    Ja dostawałam progesteron bo mój był zawsze bardzo niski. Poza tym progesteron sprawiał, że w końcu dostawałam miesiączek bo z tym był problem. Po IUI progesteron ma utrzymać potencjalną ciążę i o ile się nie mylę to pomaga w tym, żeby nie wytwarzały się torbiele jeżeli by pęcherzyk nie pękł. Może porozmawiaj ze swoim lekarzem?

Starania od 03.2022
    ♀️29 lat
    PCOS
    Stymulacja owulacji
    ♂️ 42 lata
    Idealne wyniki ❤️
    03.24 - 1 IUI ❌
    04.24 - 2 IUI ❌
    05.24 - 3 IUI 💔Biochemiczna
    06.24 - 4 IUI ✅
    06.08.24 - są ❤️❤️
    13.09.24 - na prenatalnych mamy komplet organów 😁😅
    24.10.24 🩵🩵
    preg.png
  • Niecierpliwa Ja Nowa

Wysłany: 12 lipca, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie z tych rozmów z lekarzami wzięło się moje pytanie tutaj. Zastanawia mnie bardzo dlaczego dwóch lekarzy - obu zajmujących się leczeniem niepłodności - ma dwie odmienne opinie dotyczące przyjmowania dupka po IUI. Oczywiście wypełniam zalecenia lekarza prowadzącego, natomiast próbuję zrozumieć, skąd mogą się brać dwa odmienne podejścia. Dlatego też podpytuję Was, bo swoje przejścia i historie również macie. Natomiast nie wykluczam oczywiście rozwinięcia tematu z lekarzem prowadzącym przy najbliższej wizycie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca, 06:55

• Patisonek 25 Autorytet

Wysłany: 12 lipca, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa Ja wrote:

Ja dostawałam duphaston że względu na poronienia żeby pomógł w zagnieżdżeniu i utrzymaniu ciąży oraz też na wchłonięcie torbieli jeśli pęcherzyk w trakcie owulacji nie pękł. Trzymam kciuki za Was.

Starania od 2021
    💔01.2022 /12.2022 /10.2023 💔
    🖤Poronienia nawykowe🖤

👱‍♀️34 L
    AMH- 3.33, Kir Bx,NK 15,7%
    witaminy ✅️Hormony ✅️Hycosy- jajowody drożne✅️zespół antyfosfolipidowy ✅️p.p/plemnikowe✅️Kariotyp✅️
    Trombofilia MTHFR homo, PAI-1 4G/5G ❌️
    Mammografia/USG piersi✅️Cytologia ✅️
    Cross-match 33.2%❌️immunosupresja (equoral i encorton)
    Allo-mlr 37.3%✅️
    p/c p.jądrowe , ANA ✅️
    histeroskopia -polipowate endo -łyżeczkowanie
    🔥-17kg

👨35 L
    bad nasienia ✅️morfo 4%
    Kariotyp-✅️
    trombofilia MTHFR hetero, PAI-1, V-Leiden hetero❌️

19.11.2022 1 IUI ☑️💔
    06.04.2023 2 IUI ❌️
    09.05.2023 3 IUI ❌️
    06.09.2023 4IUI ☑️💔
    Lipiec 2024 ➡️immunosupresja
    05.08.2024 IUI pęcherzyk nie pękł😪
    03.09.2024 IUI ❌️
    30.09.2024 IUI ❌️
    ➡️zmiana kliniki
  • Patisonek 25 Autorytet

Wysłany: 12 lipca, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa Ja wrote:
    Właśnie z tych rozmów z lekarzami wzięło się moje pytanie tutaj. Zastanawia mnie bardzo dlaczego dwóch lekarzy - obu zajmujących się leczeniem niepłodności - ma dwie odmienne opinie dotyczące przyjmowania dupka po IUI. Oczywiście wypełniam zalecenia lekarza prowadzącego, natomiast próbuję zrozumieć, skąd mogą się brać dwa odmienne podejścia. Dlatego też podpytuję Was, bo swoje przejścia i historie również macie. Natomiast nie wykluczam oczywiście rozwinięcia tematu z lekarzem prowadzącym przy najbliższej wizycie.

Myślę że każdy z tych lekarzy ma swoje praktyki, jeden da progesteron na wszelki wypadek bez robienia badań a inny będzie kazał zrobić badania i jeśli wynik będzie okej to nie da i włączy przy ewentualnych plamieniach w ciąży

Kitka09 lubi tę wiadomość

Starania od 2021
    🖤Poronienia nawykowe🖤

👱‍♀️34 L
    witaminy ✅️Hormony ✅️Hycosy- jajowody drożne✅️zespół antyfosfolipidowy ✅️p.p/plemnikowe✅️Kariotyp✅️
    Allo-mlr 37.3%✅️
    p/c p.jądrowe , ANA ✅️
    🔥-17kg

👨35 L
    bad nasienia ✅️morfo 4%
    Kariotyp-✅️

19.11.2022 1 IUI ☑️💔
    06.04.2023 2 IUI ❌️
    09.05.2023 3 IUI ❌️
    06.09.2023 4IUI ☑️💔
    03.09.2024 IUI ❌️
    30.09.2024 IUI ❌️
    ➡️zmiana kliniki
  • KiciaKocia91 Znajoma

Wysłany: 12 lipca, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa2024 wrote:
    U mnie dziś 14 dni po iui beta <2,3 a prog <0,20. Odstawiam więc Duphaston i czekam na 🐒

Heeeej! Nie jesteś sama ! Ja nawet nie poszłam na betę bo przyszła @ o 2 dni wcześniej niż powinna…
    Wczoraj się rozsypałam ale dzisiaj poprawiam koronę i walczę !

Walczymy dalej !

Nowa2024 lubi tę wiadomość

Starania od 2020
    ❌Niedroży prawy jajowód
    ❌Endometrioza na lewym jajowodzie
    ❌Niskie parametry nasienia
    ❌Usunięty polip w macicy
    ❌Hashimoto, PAI, V (R2), MTHFR

06.2024 Inseminacja ❌
    09.2024 Stymulacja do IVF
    11.09 Punkcja 💉, 24 pęcherzyki, 14 dojrzałych🥚, 6 🥚zapłodnionych, 7🥚 zamrożonych
    ❄️4AA ❄️4AB
    11.10 embrace: 4AA ❄️zdrowy 🍀
    Listopad transfer ??🤞

Wysłany: 12 lipca, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja już po dzisiejszej becie. Strasznie się denerwuję ale chyba wynik sprawdzę już po powrocie do domu żeby uniknąć powtórki z rozrywki... Ostatnim razem jak beta zaczęła spadać sprawdziłam w pracy i niestety się rozpadłam na kawałki... Trzymajcie mocno kciuki.

Starania od 03.2022
    ♀️29 lat
    PCOS
    Stymulacja owulacji
    ♂️ 42 lata
    Idealne wyniki ❤️
    03.24 - 1 IUI ❌
    04.24 - 2 IUI ❌
    06.24 - 4 IUI ✅
    06.08.24 - są ❤️❤️
    24.10.24 🩵🩵
    preg.png
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 12 lipca, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Licząc na cud wrote:
    Dziewczyny, ja już po dzisiejszej becie. Strasznie się denerwuję ale chyba wynik sprawdzę już po powrocie do domu żeby uniknąć powtórki z rozrywki... Ostatnim razem jak beta zaczęła spadać sprawdziłam w pracy i niestety się rozpadłam na kawałki... Trzymajcie mocno kciuki.

Będzie dobrze! Czekam na pozytywne wieści! 😍🤞🤞🤞

Licząc na cud lubi tę wiadomość

🙎‍♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
    AMH 2,7
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅
    💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston

👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
    💊Fertistim

🍼Starania od 06.2023
    👨‍⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
    💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany

06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
    10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 12 lipca, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KiciaKocia91 wrote:
    Heeeej! Nie jesteś sama ! Ja nawet nie poszłam na betę bo przyszła @ o 2 dni wcześniej niż powinna…
    Wczoraj się rozsypałam ale dzisiaj poprawiam koronę i walczę !

Walczymy dalej !

Ja ogólnie cieszę się ze wczoraj poszłam na tą betę. Przespałam się z tą informacją i dzisiaj jest mi lepiej ♥️

Licząc na cud, KiciaKocia91 lubią tę wiadomość

AMH 2,7
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅

💊Fertistim

🍼Starania od 06.2023

• Patisonek 25 Autorytet

Wysłany: 12 lipca, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Licząc na cud wrote:

Trzymam mocno kciuki😘 będzie dobrze 🥰

Licząc na cud lubi tę wiadomość

Starania od 2021
    🖤Poronienia nawykowe🖤

👱‍♀️34 L
    Allo-mlr 37.3%✅️
    p/c p.jądrowe , ANA ✅️
    🔥-17kg

👨35 L
    bad nasienia ✅️morfo 4%
    Kariotyp-✅️

19.11.2022 1 IUI ☑️💔
    06.04.2023 2 IUI ❌️
    09.05.2023 3 IUI ❌️
    06.09.2023 4IUI ☑️💔
    03.09.2024 IUI ❌️
    30.09.2024 IUI ❌️
    ➡️zmiana kliniki
  • Siuleczka. Ekspertka

Wysłany: 12 lipca, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa2024 przykro mi ze w rym miesiacu nie bedziemy swietowac. Ale zawsze mozna trzymac kciuki za powiedzenie juz w kolejnym 😉

Liczac na cud my tu wszystkie czekamy na wiesci i oby byly jak najlepsze! 😊

Ja po usg dzisiejszy mam w sobie po raz kolejny zlosc na lekarza i klinike. Swoja droga przez sezon urlopowy jest mega napieta atmosfera w rejestracji i labo i to odczuwalna dla pacjentow.

Pisze w emocjach wciaz wiec z gory przepraszam za chaos i malo uporzadkowana wypowiedz.

Mam pecherzyki 17,18 i 14 a endometrium slabe 4,7. (bede brala estrofem od dzisiaj 3x1) wydawalo mi sie ze podanie ovitrelle w niedziele i zrobienie IUI w poniedzialek ma sens ale gdzie tam.
    Chcieli mnie sciagnac na usg w sobote jeszcze. Moja oddalona ok 50km klinika wtedy nie pracuje wiec do tej 120km ode mnie. Mniejsza o odleglosci. Lekarz argumentowal ze to dla mojego dobra bo dwa dni bez nadzoru to za duzo. Mhmm ale co zmieni jeden dzien? Niestety chocbym na rzesach stanela to w sobotę nie mam jak dojechac. Mam cos zaplanowane i nie dopne tego godzinowo. A pytalam czy w sobote bedziemy cos dzialac jeszcze i zapewnil mnie ze na 90% nie a to wydawalo mi sie sporo.
    Chcialam ten ovitrelle w ciemno ale lekarz sie nie zgodzil. W poniedzialek rano wizyta liczac ze jeszcze samo nic nie peklo. Miewalam juz takie cykle wiec mocno sie nie martwie. Niby IUI wtedy bedzie 15 dn i tez raczej spoko.

A mozna bylo od razu umowic sobote zamiast tego piatku skoro od piatku do poniedziałku za dluga przerwa w monitoringu przeciez mysle. Skad to zdziwienie ze nadejdzie weekend?!? Rozmawialismy o IUI w pobiedzialek juz jakis czas. Dziwne to wszystko. Ja wiem ze oni wykonuja swoja prace ale jakos tak bez przemyslenia i brania pod uwage planowania juz nie mowiac o budzecie i czasie pacjentow.

Pani z rejestracji podpowiedziala ze czasami pacjenci robia usg gdzies indziej dodatkowe. Zapytalam czy gdybym zrobiła jakos i podeslala mu dane to wystarczy to on stwierdzil, ze nie bo w weekend nie pracuje…

Wiem ze bedzie dobrze. Mam nadzieje, znaczy sie próbuje, zachowywac pozytywne nastawienie.
    Przepraszam ale musialam wygadac sie komus kto zrozumie. Zmeczona jestemmtym wszystkim…

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca, 10:16

Ona: 35l AMH: 2,34 On: 33l
    Starania od 06.2022
    09.2022: 💔 zatrzymanie 8-9tc, koniecznosc zaindukowania farmakologicznego poronienia
    05.2023: I wizyta w Gyncentrum
    Jajowody drożne, kariotyp prawidłowy, cykle regularne
    11.2023: operacyjne usunięcie żylaków powrózka nasiennego u męża - poprawa parametrow, morfologia 3%
    04, 05. 2024: 2x cykl monitorowany stymulowany
    06, 07. 2024: 2x IUI
    08. 2024: stymulacja Gonal F 225j/d + Orgalutran 12/6/1 ❄️blastka AB
    09.2024: cykl sztuczny
    10.2024: biopsja endometrium: 61% cd(nk)56 bright, 39% cd(nk)56 dim; Endobiome 99,86% Lactobacillus spp; brak stanu zapalnego; genotyp Bx brak kirow: 2DS1, 3DS1, 2DS5
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 12 lipca, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siuleczka. wrote:
    Nowa2024 przykro mi ze w rym miesiacu nie bedziemy swietowac. Ale zawsze mozna trzymac kciuki za powiedzenie juz w kolejnym 😉

Liczac na cud my tu wszystkie czekamy na wiesci i oby byly jak najlepsze! 😊

Ja po usg dzisiejszy mam w sobie po raz kolejny zlosc na lekarza i klinike. Swoja droga przez sezon urlopowy jest mega napieta atmosfera w rejestracji i labo i to odczuwalna dla pacjentow.

Pisze w emocjach wciaz wiec z gory przepraszam za chaos i malo uporzadkowana wypowiedz.

Mam pecherzyki 17,18 i 14 a endometrium slabe 4,7. (bede brala estrofem od dzisiaj 3x1) wydawalo mi sie ze podanie ovitrelle w niedziele i zrobienie IUI w poniedzialek ma sens ale gdzie tam.
    Chcieli mnie sciagnac na usg w sobote jeszcze. Moja oddalona ok 50km klinika wtedy nie pracuje wiec do tej 120km ode mnie. Mniejsza o odleglosci. Lekarz argumentowal ze to dla mojego dobra bo dwa dni bez nadzoru to za duzo. Mhmm ale co zmieni jeden dzien? Niestety chocbym na rzesach stanela to w sobotę nie mam jak dojechac. Mam cos zaplanowane i nie dopne tego godzinowo. A pytalam czy w sobote bedziemy cos dzialac jeszcze i zapewnil mnie ze na 90% nie a to wydawalo mi sie sporo.
    Chcialam ten ovitrelle w ciemno ale lekarz sie nie zgodzil. W poniedzialek rano wizyta liczac ze jeszcze samo nic nie peklo. Miewalam juz takie cykle wiec mocno sie nie martwie. Niby IUI wtedy bedzie 15 dn i tez raczej spoko.

A mozna bylo od razu umowic sobote zamiast tego piatku skoro od piatku do poniedziałku za dluga przerwa w monitoringu przeciez mysle. Skad to zdziwienie ze nadejdzie weekend?!? Rozmawialismy o IUI w pobiedzialek juz jakis czas. Dziwne to wszystko. Ja wiem ze oni wykonuja swoja prace ale jakos tak bez przemyslenia i brania pod uwage planowania juz nie mowiac o budzecie i czasie pacjentow.

Pani z rejestracji podpowiedziala ze czasami pacjenci robia usg gdzies indziej dodatkowe. Zapytalam czy gdybym zrobiła jakos i podeslala mu dane to wystarczy to on stwierdzil, ze nie bo w weekend nie pracuje…

Wiem ze bedzie dobrze. Mam nadzieje, znaczy sie próbuje, zachowywac pozytywne nastawienie.
    Przepraszam ale musialam wygadac sie komus kto zrozumie. Zmeczona jestemmtym wszystkim…

Rozumiem Twoją złość. Najbardziej dla mnie słabe jest to, że lekarz ci powiedział że jak doślesz mi info z USG w sobotę to nie bo on nie pracuje. No kurde…to w końcu klinika od niepłodności a cykl kobiety nie dostosuje się do dni wolnych lekarzy…ja swojemu nr bez problemu pisze w weekendy SMS-y i jeszcze nigdy mi nie powiedział, że mam tego nie robić bo on ma wolne…przykro by mi się zrobiło gdybym usłyszała takie słowa od swojego lekarza

AMH 2,7
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅

💊Fertistim

🍼Starania od 06.2023

Wysłany: 12 lipca, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, obawiam się, że znowu może być coś nie tak... Na wkładce wygląda jakbym dostała delikatnego plamienia... 🥺🥺🥺

Starania od 03.2022
    ♀️29 lat
    PCOS
    Stymulacja owulacji
    ♂️ 42 lata
    Idealne wyniki ❤️
    03.24 - 1 IUI ❌
    04.24 - 2 IUI ❌
    06.24 - 4 IUI ✅
    06.08.24 - są ❤️❤️
    24.10.24 🩵🩵
    preg.png
  • Siuleczka. Ekspertka

Wysłany: 12 lipca, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Licząc na cud wrote:
    Dziewczyny, obawiam się, że znowu może być coś nie tak... Na wkładce wygląda jakbym dostała delikatnego plamienia... 🥺🥺🥺

No a moze to plamienie implanacyjne mylone z poczatkiem okresu czasami?

Za ile ten wynik bety bedziesz miala?

Starania od 06.2022
    09.2022: 💔 zatrzymanie 8-9tc, koniecznosc zaindukowania farmakologicznego poronienia
    11.2023: operacyjne usunięcie żylaków powrózka nasiennego u męża - poprawa parametrow, morfologia 3%
    10.2024: biopsja endometrium: 61% cd(nk)56 bright, 39% cd(nk)56 dim; Endobiome 99,86% Lactobacillus spp; brak stanu zapalnego; genotyp Bx brak kirow: 2DS1, 3DS1, 2DS5

Wysłany: 12 lipca, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siuleczka. wrote:
    No a moze to plamienie implanacyjne mylone z poczatkiem okresu czasami?

Za ile ten wynik bety bedziesz miala?
    No implantacyjne to raczej nie bo poprzednia beta była 125. 🙈 Wynik będzie po 12 ale nie chciałabym patrzeć żeby znowu nie rozpłakać się w pracy jak ostatnio...

Starania od 03.2022
    ♀️29 lat
    PCOS
    Stymulacja owulacji
    ♂️ 42 lata
    Idealne wyniki ❤️
    03.24 - 1 IUI ❌
    04.24 - 2 IUI ❌
    06.24 - 4 IUI ✅
    06.08.24 - są ❤️❤️
    24.10.24 🩵🩵
    preg.png
  • Siuleczka. Ekspertka

Wysłany: 12 lipca, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Licząc na cud wrote:
    No implantacyjne to raczej nie bo poprzednia beta była 125. 🙈 Wynik będzie po 12 ale nie chciałabym patrzeć żeby znowu nie rozpłakać się w pracy jak ostatnio...

Niewiele mozesz tak na prawde teraz zrobic szczerze mowiac. Pozostaje czekac i probować robic to bez paniki. Jedno jest pewne. Stres na pewno nie pomaga.
    Mozesz ewakuowac sie z pracy pod jakims preteksem i odrobić godziny albo wykorzystać polowke urlopu?

Starania od 06.2022
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 12 lipca, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Licząc na cud wrote:

Ponoć na początku ciąży plamienia są normalne, ale warto skonsultować. Bierzesz jakiegoś proga? Pamiętam że w środę miałaś bardzo dobry wynik proga. Może to nic takiego

AMH 2,7
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅

💊Fertistim

🍼Starania od 06.2023

Wysłany: 12 lipca, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa2024 wrote:
    Ponoć na początku ciąży plamienia są normalne, ale warto skonsultować. Bierzesz jakiegoś proga? Pamiętam że w środę miałaś bardzo dobry wynik proga. Może to nic takiego
    Biorę, mam cały czas zalecony. No cóż, zostaje mi czekać. 🤞🤞🤞

Starania od 03.2022
    ♀️29 lat
    PCOS
    Stymulacja owulacji
    ♂️ 42 lata
    Idealne wyniki ❤️
    03.24 - 1 IUI ❌
    04.24 - 2 IUI ❌
    06.24 - 4 IUI ✅
    06.08.24 - są ❤️❤️
    24.10.24 🩵🩵
    preg.png
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 12 lipca, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Licząc na cud wrote:
    Biorę, mam cały czas zalecony. No cóż, zostaje mi czekać. 🤞🤞🤞

Czekamy razem z tobą 🤞🤞🤞

Licząc na cud, Edziulka lubią tę wiadomość

AMH 2,7
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅

💊Fertistim

🍼Starania od 06.2023

• Kitka09 Autorytet

Wysłany: 12 lipca, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Licząc na cud wrote:
    Może jakiś krwiaczek się zrobił i uchodzi z niego krew… Ale rozumiem po przeżyciach jakie miałaś, że się martwisz. Proga też badałaś dzisiaj kochana?

🎀Starania od 10/2021, od 11/2022 z pomocą kliniki 🎀
    ℹ️🧔🏽‍♂️ azoospermia ❌
    ℹ️👩🏼‍🦰 Niedoczynność tarczycy/Kariotyp prawidłowy/ Jajniki, jajowody ok -hyCosy
    🗓️
    🩺 Euthyrox 🩺
    3 IUI nieudane - lametta + zivafert
    ⚠️▪️Ana1 i ana screen ujemne ▪️KIR bx ▪️Insulinooporność ▪️MTHFR w homozygocie ▪️PAI-1 4g/4g ▪️Hashimoto

🌸🌸ℹ️ 2024 🤩 ℹ️🌸🌸
    📍-22kg 📍wyciszona insulinooporność 📍ogarnięta tarczyca 📍naturalne owulacje
    🩺 neoparin/clexane, encorton, utrogestan, acard 150, glucophage, euthyrox, duphaston🩺
    16.02.2024 IUI ✅🥹
    25.02.2024 ⏸️
    26.02.2024 beta 20,40
    28.02.2024 beta 59,00
    02.03.2024 beta 238,70
    09.03.2024 beta 4650,70
    12.03.2024 mamy serduszko ♥️
    29.04.2024 obraz usg prawidłowy, synek 🩵😍 niskie ryzyka 🥹
    preg.png
‹‹ 219 220 221 222 223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ