💚🍀 •inseminacja 2024 🍷🍀💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam wreszcie wyniki progesteronu 33.8 więc chyba dobry co
? W sobotę powtórzę i betę i progesteron. Kto teraz pierwszy do testowania:)?
Ola8999, Łati90 lubią tę wiadomość
-
Paprykaa wrote:Byłam i niestety nie popękały, zrobiłam progesteron i jest 0,75 znaczy że owulacji nie było. Cykl stracony 🥲
Ojej szkoda, przytulam mocno 🫂 z tego co pamiętam to lekarz wam 3 razy zalecił podchodzić?
ZNataliaMa - ale pięknie ❤️ jestem przekonana, że każdej z nas by te łezki pociekłyZNataliaMa lubi tę wiadomość
-
Ania 89 wrote:Mam wreszcie wyniki progesteronu 33.8 więc chyba dobry co
? W sobotę powtórzę i betę i progesteron. Kto teraz pierwszy do testowania:)?
Ładny! Teraz tylko powtórzyć i czekać na wzrost 🤞
Coś wydaje mi się, że chyba Ang15?
Na pewno jest mocna ekipa na koniec marca 😂 Ale może ktoś jeszcze szybciej? -
Natalia bardzo się cieszę, że wszystko wporzadku 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷
Papryka, wierzę w to że na Ciebie przyjdzie czas, chociaż rozumiem że czekanie jest bolesne a decyzja o ominięciu inseminacji jeszcze bardziej
Chciałabym każdej cos napisać, ale czytam i jak dochodzę do pisania do zapominam waszych nazw 🙃
Ania, daj znać jak będzie beta pięknie rosła😀
Trzymam kciuki za resztę dziewczyn, pozytywne testy i te które mają nadchodzącą inseminacje, żeby poszło sprawnie i skutecznie ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻
Mi lekarz nie kazał zbadać progesteronu to nic ?
Powinnam dorobić ?
Mój mąż i tak cały czas dopytuje, kiedy idę na betę bo cieszymy się z przyrostu i to nam daje szczęście w oczekiwaniu 🩷ZNataliaMa lubi tę wiadomość
17.02.2025- Ovitrelle
18.02.2025- Inseminacja I
03.03.2025- beta HCG 124
05.03.2025 - beta HCG 298
10.03.2025- beta HCG 3098🥹
15.03.2025- beta HCG 18783
01.04.2025- Pierwsze USG
12.05.2025- Wyniki SANCO- wszystko dobrze, córeczka<3
23.06.2025- Połówkowe -
Blazi w odpowiedzi na Twoje pytanie. Więc pierwsza inseminacja była w grudniu. Niestety wykonana zbyt późno. Pęcherzyk w środę miał już 24 mm. Owulacje czułam na następny dzień a inseminacja dopiero w piątek. Potem w styczniu cykl bezowulacyjny. W lutym 2 inseminacja . Wcale nie czułam tego cyklu. No i 1 marca trzecia inseminacja. Inseminacja na pęcherzykach 18, 18 i 16 dzień wcześniej Ovitrelle
blazi lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny, czy mogę tu do Was wbić z pytaniem? Miałam podchodzić do IUI w tym cyklu, ale wg moich prognoz owulacja wypadnie mi w niedzielę (klinika nieczynna), może w poniedziałek. Mam brać Aromek od jutra (3dc) i zastanawiam się czy on może przyspieszyć owulację? Jak było u Was? Myślę nad tym żeby stawić się na monitoringu wcześniej niż zalecali (9-10dc). Poradzicie coś?
-
Hej Ona 39 mi za pierwszym razem akurat CLO przyspieszył owulacje ale kolejne razy już o czasie. I Ja miałam inseminacje w sobotę a lekarz mówiła że idealnie by było w niedzielę,ale widać dało radę
Ona_39 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny z racji że zamówiłam całe 5 testow razem z tamponami które dziś dotarły to zrobiłam dziś test ☺️ Może komuś się przyda
Ola8999 lubi tę wiadomość
-
https://zapodaj.net/plik-fW1XEYmco2
Ang15, Mq1991, Karolove, Ola8999, MoniaB lubią tę wiadomość
-
Jutro jeszcze stres bo beta. Oby marzec dla wszystkich okazał się szczęśliwy. Tyle ostatnio tutaj pozytywnych wiadomości:) niech dobra passa trwa:)
Ang15, Ola8999 lubią tę wiadomość
-
Ona_39 wrote:Cześć Dziewczyny, czy mogę tu do Was wbić z pytaniem? Miałam podchodzić do IUI w tym cyklu, ale wg moich prognoz owulacja wypadnie mi w niedzielę (klinika nieczynna), może w poniedziałek. Mam brać Aromek od jutra (3dc) i zastanawiam się czy on może przyspieszyć owulację? Jak było u Was? Myślę nad tym żeby stawić się na monitoringu wcześniej niż zalecali (9-10dc). Poradzicie coś?
Ona_39 lubi tę wiadomość
-
Ang15 Ja mam pobolewania jakby na samym dole brzucha. Takie rozpieranie i czasami zakłuje raz prawy jajnik a raz lewy . Co do piersi to mam trochę bolesne i cięższe, ale bywały cykle że zdecydowanie bardziej bolały. Więc nie ma reguły:) w zasadzie wszystkie jakiekolwiek objawy przypisywałam braniu duphastonu i cyclogestu
bo w nieudanych cyklach czułam się podobnie
ale w tym cyklu zwiększoną miałam dawkę progesteronu poprzez dołożenie cyclogestu:) Ja bym na Twoim miejscu poczekała z testem do niedzieli ale wiem że to mega trudne 😆
Ang15 lubi tę wiadomość
-
Spokojnie poczekam do niedzieli albo nawet właśnie do wtorkowej bety, bo się jakoś dziwnie boję robić jakiekolwiek test🤭😁
Też właśnie mam tak, że ciągle czuję coś w brzuchu i czasami kłucia, ale właśnie tak jak piszesz, to może być też przez tabletki. Czekam dalej...🍀 -
Ania 89 wrote:https://zapodaj.net/plik-fW1XEYmco2👰♀️29 🤵32
Starania od 2021
Z pomocą medyczną od 2024 👩⚕️
07.04 sonoHSG
3x IUI ❌
04.06 ⏸️ 😍
05.06 Hcg 3355 mlU/ml, prog 29
07.06 Hcg 6259 mlU/ml
💊pueria, duphaston -
Ona_39 wrote:Cześć Dziewczyny, czy mogę tu do Was wbić z pytaniem? Miałam podchodzić do IUI w tym cyklu, ale wg moich prognoz owulacja wypadnie mi w niedzielę (klinika nieczynna), może w poniedziałek. Mam brać Aromek od jutra (3dc) i zastanawiam się czy on może przyspieszyć owulację? Jak było u Was? Myślę nad tym żeby stawić się na monitoringu wcześniej niż zalecali (9-10dc). Poradzicie coś?
Moje normalne cykle to ok 32-35 dni z owulacją w okolicy 19 dnia. Na aromku IUI miałam 14 dnia i pęcherzyki były duże, przedowulacyjne, więc u mnie pogonił trochę.Ona_39 lubi tę wiadomość