WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną *inseminacja 2025*
Odpowiedz

*inseminacja 2025*

Oceń ten wątek:
  • Kwiecista94 Ekspertka

Wysłany: 17 maja, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaat wrote:
    Ja właśnie po pierwszym IUI, które odbyło się wczoraj. Mam zrobić betę w Dzień Matki, więc mam nadzieję, że to dobry zwiastun 🍀😁

Jednak martwi mnie, że po pytaniu o luteinę, doktor powiedziała, że nie mają w zwyczaju jej przepisywać na zaś i że ewentualnie jak chce, to mogę we wtorek oznaczyć proga i ewentualnie wtedy wrócić do nich z informacją i zdecydujemy. A wydawało mi się, że przy moich przetrwałych pęcherzykach i krótkich cyklach (25/26 dni), to będzie must have.

Czy u Was luteina to standard przy każdej próbie?

Tak, raczej tak
    W poprzednim cyklu miałam dupka
    Teraz luteina

Agaat lubi tę wiadomość

👩‍💼30 🏋️30
    👫8
    Starania od październik 2021
‹‹ 66 67 68 69 70
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ