INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mari123 wrote:Kazde laboratorium ma swoje kryteria...u mnie ciaza dopiero od 10, a wiem ze tu duzo kobietek pisalo ze u nich starczy 5.
teraz to chce wytrzymac do kolejnych badan.
gdyz dzwonia do mnie z wynikami krwi, zawsze buszy mnie strasznie serce. czasami mam wrazenie ze zagluszy doktora -
lily3030 wrote:Aniu pielęgniarka Ci da receptę na luteinę, mi powiedziała ze do doktora przyjść za trzy tygodnie, wiem wieczność, ale jakos minie
-
Mi dała receptę od ręki, bez wizyty, no może na inną trafiłaś, ale to może lepiej bo będziesz mogła sie zapytać o tą betę. Moim zdaniem nie ma co panikować- ważne że jest większa od 10, a liczy się przecież przyrost.
AniaStaraczka85 wrote:No właśnie jadę tam dziś bo w pt nie mam jak a do piątku mam luteine.pielęgniarka powiedziała ze i tak musze przjeść przez gabinet doktora wiec zobaczymy jak to będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 13:20
Dwa lata strań
1.IUI 26.04.2016 -
ewelinka3673 wrote:Dziewczyny, jutro przed nami pierwsza inseminacja. trzeba się do niej jakoś specjalnie przygotować?
-
lily3030 wrote:Mi dała receptę od ręki, bez wizyty, no może na inną trafiłaś, ale to może lepiej bo będziesz mogła sie zapytać o tą betę. Moim zdaniem nie ma co panikować- ważne że jest większa od 10, a liczy się przecież przyrost.
-
AniaStaraczka85 wrote:U nas w klinice trzeba być z pełnym pęcherzem tylko:) i po wstrzemięźliwości minimum 3 dniowej:)
Dziękuję za odpowiedź. Mi nic nie mówili o pęcherzu, w sumie to o niczym mi nie mówili oprócz tego że odbędzie się jutroPCOS
02.06.2016r. - IUI - -
ewelinka3673 wrote:Dziękuję za odpowiedź. Mi nic nie mówili o pęcherzu, w sumie to o niczym mi nie mówili oprócz tego że odbędzie się jutro
Mi tez nic nie mówili o pęcherzu i przyszłam z najbardziej pustym na świecie:)nikt nic nie wspominał nawet w czasie zabiegu, ani na poprzedzającym usg a sam zabieg to pestka, naprawdę. Nie przygotowywałam się jakoś technicznie.. ale prawda jest taka, że szykowałam się do niej od Nowego Roku suplementy i zdrowy styl życia.. a będzie co Bóg da! Powodzenia:)ewelinka3673 lubi tę wiadomość
niedoświadczona 32 -
AniaStaraczka85 wrote:No emocje jak cholera ale jeszcze większe były jak czekałam na wynik i co chwila sprawdzałam a tu nic i nic,czytałam ze doktor Twój mówił ze beta ok,no ja się trochę martwię ze moja za małA a z drugiej strony w normach się mieszcze,no nic zobaczmy we czwartek
Ania a jak u Ciebie było z objawami przed bhcg? Miałaś jakiekolwiek inne wrażenia?niedoświadczona 32 -
niedoświadczona 32 wrote:Ania a jak u Ciebie było z objawami przed bhcg? Miałaś jakiekolwiek inne wrażenia?
-
ewelinka3673 wrote:Dziewczyny, jutro przed nami pierwsza inseminacja. trzeba się do niej jakoś specjalnie przygotować?
ewelinka3673 lubi tę wiadomość
-
Heheh co do pełnego pecherzto ja mialam tak pełny bo trzymałam zeby sie zapytac dr a cos mi switało ze tak trzeba , powiedziałam dr podczas usg a ona do mnie mówi ze owszem ale ja tyle mam w pecherzu ze mam połowe opróznic
Niedoswiadczona wow. to mnie nic.. cyce mam normlane jak zawsze . nic nie bola.. nie szczypia zeroo .. jedyne co to od IUImam wzdety brzuch i c rusz mam jakies bole krzyza .. i chyba tyle
mam pełno energii co przy poprzedniej IUI spałabym non stopniedoświadczona 32 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Heheh co do pełnego pecherzto ja mialam tak pełny bo trzymałam zeby sie zapytac dr a cos mi switało ze tak trzeba , powiedziałam dr podczas usg a ona do mnie mówi ze owszem ale ja tyle mam w pecherzu ze mam połowe opróznic
Niedoswiadczona wow. to mnie nic.. cyce mam normlane jak zawsze . nic nie bola.. nie szczypia zeroo .. jedyne co to od IUImam wzdety brzuch i c rusz mam jakies bole krzyza .. i chyba tyle
mam pełno energii co przy poprzedniej IUI spałabym non stop -
Ja z tym.pełnym. pęcherzem jeszcze na fotelu z kwadrans przed czekałam zanim przyjdą...myślałam że umrę,potem jeszcze 15 minut po:)jakby mnie ktoś wtedy rozsmieszyl to na bank bym puściła; )