INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
niedoświadczona 32 wrote:Dzięki.. ale Ty to już jesteś na takim etapie, że niestety nie mogę się porównać. Dziś dopiero 5 dzień o inseminacji - 17 dc. Rano trochę mnie sutki szczypały, ale po tylu lekach to wszystko możliwe i bez ciąży.
-
AniaStaraczka85 wrote:Omg jaj to opróżnić do połowy? ??to się tak da? Pani dr chyba zwariowała ja bym nie utrzymala:))) no way!
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Heheh co do pełnego pecherzto ja mialam tak pełny bo trzymałam zeby sie zapytac dr a cos mi switało ze tak trzeba , powiedziałam dr podczas usg a ona do mnie mówi ze owszem ale ja tyle mam w pecherzu ze mam połowe opróznic
Niedoswiadczona wow. to mnie nic.. cyce mam normlane jak zawsze . nic nie bola.. nie szczypia zeroo .. jedyne co to od IUImam wzdety brzuch i c rusz mam jakies bole krzyza .. i chyba tyle
mam pełno energii co przy poprzedniej IUI spałabym non stop
Wiesz co.. wiem, że za wcześnie na objawy.. a zresztą się nimi za bardzo nie sugerowałabym nawet tym szczypaniem.. Prawda jest taka, że ja zawsze przechodzę ostatnia fazę bardzo ostro i mogłam bym sobie ciążę wmawiać co miesiąc dlatego jedynym dla mnie potwierdzeniem ciąży będzie test! Tylko się tak martwię tym endometrium, bo 15mm w 15 dc to taki chyba przerost nie?niedoświadczona 32 -
Witajcie dziewczyny!
Chciałabym się przywitać.
Mam (za chwilę) 27 lat.
Przez dysfunkcję męża w grę wchodzą tylko AID i (mam nadzieję,że nie będzie potrzeby) IV.
Za ok. tydzień mam mieć badanie SONO HSG. Jak wszystko będzie ok to koniec lipca/początek sierpnia czeka mnie inseminacja AID.
Mam PCOS i IO
Gratulacje dla tych, którym się udało i trzymam kciuki za wszystkie staraczki
niedoświadczona 32, ewelinka3673, Ania_84, AniaStaraczka85 lubią tę wiadomość
1989
PCOS/IO
Euthyrox 75/Glucophage 750 XR
22.06.2016 Sono HSG (Invimed Poznań) - jajowody drożne
21.02.2017 laparoskopia (elektrokauteryzacja jajników)
28.04.2017 IUI
26.05.2017 IUI -
U mnie 7 dpo dziś dzień dziecka więc chciałoby się jeszcze bardziej aby to przyszły rok był i dla naszych dzieci świętem.
Czas po tej IUI zdecydowanie lepiej mi płynie nie fiksuje i nie łudzę się...tym bardziej, że od dzisiaj boli mnie brzuch i jajniki, zaczynam robić się napęczniała, piersi wypełnione czyli wszystko tak jak co miesiąc na okres. We wtorek jest mój czas na okres a na środę mam testowanie może nie będzie potrzebne bo pytałam i dr powiedziała że przy luteinie dostanę.
Poza tym jestem na cudownym urlopie w Bułgarii i robię praktycznie wszystko oprócz biegania.
Trzymam kciuki za więcej wesołych buziek -
AniaZenobia wrote:Witajcie dziewczyny!
Mam (za chwilę) 27 lat.
Przez dysfunkcję męża w grę wchodzą tylko AID i (mam nadzieję,że nie będzie potrzeby) IV.
Za ok. tydzień mam mieć badanie SONO HSG. Jak wszystko będzie ok to koniec lipca/początek sierpnia czeka mnie inseminacja AID.
Mam PCOS i IO
Gratulacje dla tych, którym się udało i trzymam kciuki za wszystkie staraczki -
Mam (za chwilę) 27 lat.
Mam PCOS i IO
Gratulacje dla tych, którym się udało i trzymam kciuki za wszystkie staraczki -
Dziewczyny, zaglądam tu z dużym sentymentem i cieszę się bardzo, że przybywa "ciężarówek" Za te, które walczą trzymam kciuki. Musi się udać!ewelinka3673, bizona lubią tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Mam (za chwilę) 27 lat.
Mam PCOS i IO
Gratulacje dla tych, którym się udało i trzymam kciuki za wszystkie staraczkimajka23
-
niedoświadczona 32 wrote:AniaStaraczka85 niech się lepiej kładzie spać! Ciężarne muszą się wysypiać Nawet nie wiecie jakbym też chciała zajść ))))))))) a może i wiecie )))
PolaMinka lubi tę wiadomość
-
Ja sie zastanawiam czy jest jakas mozliwosc polepszenia cyklu badz jakosci pecherzykow. Nie wiem czy jest sens stosowac te Inofemy, Inofoliki i tym podobne. Jak myslicie?stosujecie cos?bo ja to biore tylko zgodnie z zaleceniem lekarza Mama Dha Premium..PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Pazyfae wrote:Ja sie zastanawiam czy jest jakas mozliwosc polepszenia cyklu badz jakosci pecherzykow. Nie wiem czy jest sens stosowac te Inofemy, Inofoliki i tym podobne. Jak myslicie?stosujecie cos?bo ja to biore tylko zgodnie z zaleceniem lekarza Mama Dha Premium..
nie iwem czy poprawiea jakos komórek ale od tgo momntu czuje ardziej owulacje, cykle mam ksiazkowe 28 dni i zawsze mam piekne pecherzyki po stymulacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 10:41
-
Aniu czemu metformax masz cukrzycę?
Ja muszę inofem pić bo mam stan przed cukrzycowy i już powinnam brać leki ale trochę się opieram może nie potrzebnie bo kiedyś mój znajomy lekarz mówił że właśnie chyba merformax nakręca owu i zwiększa szanse na ciążę bliźniacza. Inofem piłam od stycznia regularnie teraz zaniedbałam temat ale muszę się zmobilizować. Nie widzę znacznej różnicy bo po tym i po clo mam tylko jeden dominujący pęcherzyki o żadnych ciut mniejsZych. Poza tym biorę kompleks witamin ale nie dla kobiet w ciąży bo jeden ginekolog odradzil mi nie wiem czemu, omega 3,6,9, magnez i d3.
Brzuch piluje mnie nadal tak po środku u dołu. Wolałam nic nie czuć przynajmniej miałam wyłączone myślenie.