INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Buko, często kobiety zachodzą w trakcie choroby, bo organizm walczy z drobnoustrojami i nie ma sily i czasu walczyć z ciążą także kuruj się i zachodź
Buko, EA lubią tę wiadomość
Czynnik męski - mała ruchliwość, morfologia 3%
26.09 transfer 2 zarodków 8A
8 dpt beta 19,37, 10dpt 51,88 13 dpt 198,7 17dpt 833,9
-
Buko EA ma rację. ja też chorowałam tylko że na grypę żołądkową akurat kilka dni po IUI i martwiłam się że przeszkodzi to w zagnieżdżeniu, a potem to już nie wiedziałam czy mdłosci to pierwsze objawy ciązy czy jeszcze choroba w sumie do tej pory nie wiem choć w ciąże zaszłam trzymam kciuki
malsandi lubi tę wiadomość
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
nick nieaktualny
-
Cześć to ja oficjalnie dołączam dziś zaczynam stymulację za tydzień monit i o ile po dobrej stronie będą jajka to podchodzę do 1 IUI na początku kwietnia...nie powiem dreszczyk emocji mnie ogarnął
EA, Arii, wichrowe_wzgórza, nevergiveup lubią tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:Cześć to ja oficjalnie dołączam dziś zaczynam stymulację za tydzień monit i o ile po dobrej stronie będą jajka to podchodzę do 1 IUI na początku kwietnia...nie powiem dreszczyk emocji mnie ogarnął
Wedmoczka lubi tę wiadomość
Czynnik męski - mała ruchliwość, morfologia 3%
-
Dziewczynki powiedzcie mi jeszcze czy jak bierzecie pregnyl czy gonal lub inne zastrzyki to dzień zastrzyku liczy się jako pierwszy czy dopiero następny dzień po zastrzyku jest tym pierwszym?
Np. zastrzyk jest w poniedziałek. To poniedziałek jest dzień pierwszy czy wtorek to dopiero dzień pierwszy? -
Arii wrote:Dziewczynki powiedzcie mi jeszcze czy jak bierzecie pregnyl czy gonal lub inne zastrzyki to dzień zastrzyku liczy się jako pierwszy czy dopiero następny dzień po zastrzyku jest tym pierwszym?
Np. zastrzyk jest w poniedziałek. To poniedziałek jest dzień pierwszy czy wtorek to dopiero dzień pierwszy?
ale nie wiem, czy to dobrze;)Czynnik męski - mała ruchliwość, morfologia 3%
-
wichrowe_wzgórza wrote:Wedmoczka, tak patrzę na opis Twój - czyli mają być po prawej drożnej stronie, tak?
EA, jak tam beta?
Tak mam jednorożną macicę więc drugiego nie mam ( wada wrodzona) więc na dzień dobry mniejsze szansyPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
EA wrote:Myślę że dzis ok 20tej powinnam mieć wynik. Siedzę w pracy i mam stresa
Mocno trzymam kciukiEA lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
EA, nie stresuj się, bo jak nic nie ma - to nie zmienisz tego. A jak jest - to co się ma Twojego stresu na dzień dobry nałykać Taaaak wiem, że mogę sobie gadać, każda się denerwuje
Wedmoczka, ale ten prawy nie przejmuje jakby funkcji lewego i nie daje co miesiąc? Jak to jest?EA lubi tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
kiedyś miałam owulki na zmianę ale jak po laparo diagnoza została potwierdzona to jak na złość owulki częściej są po stronie gdzie nic z tego nie będzie...tu chodzi o to że jajnik jest sprawny i są jajka ale nie ma szansy bez jajowodu by te jajka przetransportowaćPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualnyArii wrote:Dziewczynki powiedzcie mi jeszcze czy jak bierzecie pregnyl czy gonal lub inne zastrzyki to dzień zastrzyku liczy się jako pierwszy czy dopiero następny dzień po zastrzyku jest tym pierwszym?
Np. zastrzyk jest w poniedziałek. To poniedziałek jest dzień pierwszy czy wtorek to dopiero dzień pierwszy?
Ja biorę ovitrelle i zawsze liczyłam od pierwszego dnia po podaniu. Czyli jak brałam w poniedziałek to dzień nr 1 był we wtorek.