INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia 25 wrote:Witajcie :-* dziś 11dzień od inseminacji, zrobiłam betę z wynikiem 27,94
Profesor powiedział że narazie mam jeszcze czekać do miesiączki i trzymać kciuki
jak na 11 dni od owu 27 to piekna beta, pocichutku gratuluje !!!!Asik84 lubi tę wiadomość
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
Ja po podaniu 2x2 cło przez 5 dni, 2 zastrzyków na dojrzewanie z puregon miałam jeden pęcherzyk 17mm reszta drobnica. Dopiero po ostatnim zastrzyku, po tygodniu okazało sie ze mam naście torbieli po 60-70mm. Ale ja nie chce nikogo straszyć bardziej uczulić, bo mnie moj lekarz nie poinformował, z reszta nie spodziewał sie takiego obrotu sytuacji.
-
klara1234 wrote:bardzo mi przykro z powodu tych dziewczyn, których iseminacja zakończyła się niepowodzeniem...
mnie brzuch boli jak na @ tak więc też marne szanse. Zresztą za pierwszym razem rzadko się udaje, prawda?
12dp wypada mi w poniedziałek - 10.04 - czy wtedy już coś powinno wyjść na betcie? Czy czekać do środy - do 14 dp?
A, pewnie pójdę i w poniedziałek i w środę... -
Kasia 25 wrote:Witajcie :-* dziś 11dzień od inseminacji, zrobiłam betę z wynikiem 27,94
Profesor powiedział że narazie mam jeszcze czekać do miesiączki i trzymać kciuki
Witam jestem 13 dni po inseminacji wczoraj robiłam betę dziś odebrałam wynik i jest 57,06 jestem w szoku tyle starań a jednak coś się dzieje ... naprawde warto uzbroić sie w cierpliwość teraz dopiero bede sie obawiala oby wszystko sie udało ...klara1234, Bea_, AgnieszkaH, Asik84, Kaśka28, Kasia 25, ja1986 lubią tę wiadomość
Nata25
3 LATA STARAŃ
2 AID nieudane
24.03 AID ..... czekamy w kwietniu testuje
UDAŁO SIĘ -
Arii wrote:a teraz się posypało jak z rękawa;) Gratulacje Nata25 dbaj o siebie i wyślij nam pozytywną energię
:*
Tak bardzo się cieszymy z mężem ponieważ mieliśmy bardzo trudną sytuacje ...
życzę każdemu takich wieści jak dziś nas uświadomiono ... w sobotę jadę na kolejna betę i kontrole do mojego gin ...
efta lubi tę wiadomość
Nata25
3 LATA STARAŃ
2 AID nieudane
24.03 AID ..... czekamy w kwietniu testuje
UDAŁO SIĘ -
Nata25 wrote:Witam jestem 13 dni po inseminacji wczoraj robiłam betę dziś odebrałam wynik i jest 57,06 jestem w szoku tyle starań a jednak coś się dzieje ... naprawde warto uzbroić sie w cierpliwość teraz dopiero bede sie obawiala oby wszystko sie udało ...
-
Nata25 wrote::*
Tak bardzo się cieszymy z mężem ponieważ mieliśmy bardzo trudną sytuacje ...
życzę każdemu takich wieści jak dziś nas uświadomiono ... w sobotę jadę na kolejna betę i kontrole do mojego gin ... -
Nata gratuluje
ale rewelacja. tak dziewczyny narzekały że marzec taki kiepściutki a tu jednego dnia dowiadujemy sie o 3 ciążach, to sie chyba jeszcze nie zdarzyło
trzymam za was dziewczyny kciuki. niech bety pięknie rosną
ale mamy wysyp , super!
A ja dzis byłam na kolejnej wizycie.
Na usg wszytko git. dzidzia wymiarowa , wszytko się zgadza.
No i po raz 3 córka. Chyba zaczynam w to wierzyć , bo pierwsza sukienusia kupionaEA, zohasamoha, nevergiveup, Klara Wysocka, Bea_ lubią tę wiadomość
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
Arii wrote:Ja z Zohą będziemy następne! Kto jeszcze? !!!
Ja zaraz po ŚwiętachPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04....