INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też już chcę czwartek zawsze to bliżej testowania...
EA lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
O tak, chce juz czwartek:D ale mam zle przeczucia... Zobaczyłam dzisiaj krwawy śluz:( czyli za dwa dni pewnie @ przyjdzie:( no noc! Ale i tak czwartek chcę, bo wtedy wiedzieć już będę na pewno! A piątek wolny;)Czynnik męski - mała ruchliwość, morfologia 3%
26.09 transfer 2 zarodków 8A
8 dpt beta 19,37, 10dpt 51,88 13 dpt 198,7 17dpt 833,9
-
EA wrote:Dziewczyny napisze Wam coś śmiesznego. Chce mi się siku ale od IUI nie byłam ani raz bo boje się że wysikam to co powinno teraz gonić do mojego pęcherzyka hahaha normalnie niczym 15latka
Wedmoczka lubi tę wiadomość
Czynnik męski - mała ruchliwość, morfologia 3%
-
Noo u mnie 2dc jutro na 15 klinika. Pewnie od środy puregon i we wtorek po świętach monitoring. Schemat raczej bedzie taki jak zawsze
Byle czas leciał szybciejzohasamoha lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
a ja dziś zasypiam na siedząco a mam zaraz iść na zakupy a najchętniej położyłabym się spać
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:a ja dziś zasypiam na siedząco a mam zaraz iść na zakupy a najchętniej położyłabym się spaćCzynnik męski - mała ruchliwość, morfologia 3%
-
Naffa wrote:Hey, ja po badaniach: betaHCG 29995 (poprzedni wynik 3568- tydzień temu). jajniki się zmniejszyły, w badaniu gin też lepiej, ale co najważniejsze- JEST MALUCH, WIDZIAŁAM SERDUSZKO A NAWET SŁYSZAŁAM . teraz czekam co przyniesie następny tydzień oby wszystko się ułożyło.
-
Ja tez melduje sie po iui niby wszystko ok ale jakos z ruchliwoscia kiepsko zawsze bylo ok a dzis .... i nie wiem co myslec mam sie nastawic pozytywnie ja jakos daje rade ale moj maz zdolowany
efta lubi tę wiadomość
-
klara1234 wrote:Dziękuje wam za te słowa. To mi naprawdę bardzo pomaga. Cieszę sie waszym szczęściem i wiem dzięki temu, ze
te metody działają. Już jestem umówiona z lekarzem na kolejne kroki, aby od razu podejść od razu do drugiej inseminacji. Eh, wszystkie jesteśmy niezniszczalne. Załamka, a potem podnosimy sie jak
Feniks z popiołów, coco jambo i do przodu! Bo nikt za nas tego nie zrobi.
Siły dla wszystkich!!! -
Aneczka34 wrote:Rany co to za ceny. U nas wizyta z USG kosztuje 80 pln. Inseminacja 750 pln. Wiedziałam że to są średnie ceny ale teraz uważam że nie jest źle.
-
zohasamoha wrote:Idz spać,w ciąży może jesteś olej zakupy:p
ale dziecka nie wolno głodzić
a w lodówce można w kręgle grać ...
z ciążą było by dobrze ale jutro dopiero tydzień po IUI więc chyba za wcześnie na takie objawyPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
efta wrote:po to żeby nie robić IUI na oko!
na oko to chłop w szpitalu zmarł
ciągle to powtarzam że jak się bada lh i estardiol jest wieksza szansa na idelane trafienie momentu owulacji. tyle razy czytam że iui robiona na pęcherzyku pęknietym i to peknietym dzień wczesniej, bo nie trafiona data itd. a jak pytam jaki był estradiol i lh to słyszę że lekarz nie kazał badać.
kółko się zamyka.efta lubi tę wiadomość