INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nevergiveup wrote:Hej dziewczynki,
Melduję, że w czwartek około 10 inseminacja.
Dziś PG 22,5mm, endometrium 11,5mm, estradiol 202.
Jutro o 4 nad ranem zrobię zastrzyk i w planach inseminacja po 30 godzinach.
Lekarz w ogóle kazał mi juz dzis wziac zastrzyk, ale ostatnio przy mniejszym pęcherzyku pękł mi po 33h więc uważam, że dziś to zdecydowanie za wcześnie.
Jest tu może Efta??? chciałam zapytać czy ten estradiol ok? Ostatnio przy pecherzykach 20 i 19 mm w dniu inseminacji mialam 137. Teraz PG 22,5mm a inseminacja po jutrze, biorąc pod uwagę, że stymulacja była letrozolem to chyba jest okej?
Przyznaje się bez bicia że przysknerzyłam i nie zrobiłam LH:p
jestem
estradiol bardzo ładny a zaważywszy, że stymulacja letrozolem to nawet piękny
szkoda, że nie zrobiłas lh. (lub testu owulacyjnego przed podaniem zastrzyku) bo nie wiemy czy był naturalny pik i czy pecherzyk wytrzyma do czwartku. Mam nadzieje że tak bedzie
kciuki zacisniete
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
nick nieaktualnyzohasamoha wrote:Dziewczynki, u mnie lipa:(( @ wczoraj przyszła:(( bardzo wcześnie, bo w 10dpo... Po raz pierwszy tak wcześnie:/ no nic! Zaczynam kolejną rundę walki... Od dzisiaj clo i w tym miesiącu chyba ostatnia IUI...
przykro mi
Ja też już nie mam nadzieji i też okres pewnie przyjdzie na dniach bo moja tem jest niska o 7 była niższa nawet niż ta wczoraj..
Na co ja liczyłam w ogóle? -
EA wrote:Jatoszka mi "niby" przeszło to jednodniowe zakazenie. Wzięłam wieczorem wit C i żurawit i dziś juz lepiej, ale mam obawy że miało to wpływ na ewentualne zagniezdzenie.
Czytałam ze biegunka wcale nie musi oznaczać ze się nie udalo. Masz jeszcze szanse. Myśl pozytywnie. -
Kasia 25 wrote:wychodząc z wynikami i czytając je po drodze o mało nie spadłam ze schodów myślałam że po 3 dniach będzie gdzieś koło 150, a tu ponad 400, który jest lepszy duphaston czy hmmm ten drugi zapomniałam nazwy, na progesteron?
prawidłowy przyrost to 100% na 48godzin. na samiutkim początku przyrasta jeszcze szybciej (nawet 100% na dobę), potem zwalnia.
Kasia 25 lubi tę wiadomość
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
EA wrote:Lub luteina. Ja zawsze biorę luteine. Ale nie wiem który lepszy.
Ty ze schodów nie spadaj, teraz musisz uważać za siebie i za dzidzia lub bliźniaki -
EA wrote:U mnie dziś nici z Chyba mi sie jakieś zakażenie przyczepiło Nie wiem czy to nie wpłynie negatywnie na ewentualne zagnieżdżenie troche mam dola
-
zohasamoha wrote:Dziewczynki, u mnie lipa:(( @ wczoraj przyszła:(( bardzo wcześnie, bo w 10dpo... Po raz pierwszy tak wcześnie:/ no nic! Zaczynam kolejną rundę walki... Od dzisiaj clo i w tym miesiącu chyba ostatnia IUI...
-
misia1989 wrote:przykro mi
Ja też już nie mam nadzieji i też okres pewnie przyjdzie na dniach bo moja tem jest niska o 7 była niższa nawet niż ta wczoraj..
Na co ja liczyłam w ogóle? -
nick nieaktualny