X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Intralipid na cyklu naturalnym
Odpowiedz

Intralipid na cyklu naturalnym

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Andzia35 Ekspertka

Wysłany: 17 listopada 2021, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam zlecony wlew z intralipidu na cyklu naturalnym około 5 dni po owulacji. Przejrzałam forum i większości dziewczyn intralipid był podawany w dniu transferu lub przed owulacja albo w trakcie. Dlatego dziwi mnie ze ja mam go dopiero 5 -6 dni po owu. Czy któraś z was tak miała? Czy to ma sens ?

f2w3rjjg2cdpokqz.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ