Invicta Gdynia
-
Hej, co myślicie o inviccie w Gdyni ? Polecacie jakichś lekarzy ? Macie porównanie z Gameta ?
-
Hej, zaczęłam przygodę z invicta w Gdyni niedawno, zaczęłam od gamety, ale tam na starcie mówił dr tylko o in vitro, dlatego invicta wydaje mi się pod względem podejścia to bardziej 'ludzkie' i dali inne rozwiązania z których będziemy korzystać. Chociaż opinie słyszałam różne o inviccie.
-
Widziałam sporo bardzo pozytywnych komentarzy o klinice i też jestem bardzo pozytywnie nastawiona do ich metod leczenia. Pomogli wielu parom doczekać się potomstwa, czego powterdzeniem są chociażby historie dzieczyn tu, na forum. Sama jestem ich pacjentką od niedawna, dopiero szukamy przyczyny niepłodności, jednak czuję, że jestem we właściwym miejscu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwonaK wrote:Widziałam sporo bardzo pozytywnych komentarzy o klinice i też jestem bardzo pozytywnie nastawiona do ich metod leczenia. Pomogli wielu parom doczekać się potomstwa, czego powterdzeniem są chociażby historie dzieczyn tu, na forum. Sama jestem ich pacjentką od niedawna, dopiero szukamy przyczyny niepłodności, jednak czuję, że jestem we właściwym miejscu.
Kochana to trzymam kciuki ✊✊ -