Invicta Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Elka198321 wrote:Dr Kunicki transfer dr Pałaszewski .
1 procedurę na swoich u nich w klinice nic niewyszlo.chcirlusmy badac zarodki nierozwinrly sie wystsrcxajaco aby zrobić biopsję.
Z racji tego że 4 lata się kevxyludmy a to invimed a to Novum to już miałam odklepać i koleżanka mi poleciła ta klinikę..tu fachowcy są mogę poeiec przygotowani do wizyty, mówią wprost niepierdolą że się uda tylko realnie ile mam szans.
Potem z kd i sie udało syn ponad pół roku ma.
Lg
ElaElka198321 lubi tę wiadomość
11.2021 - rozpoczęcie starań naturalnych
09.2022 - 1. ciąża 💔 8t 6d
05.2023 - 2. ciąża 💔 9t 2d
11.2023 - 3. cb 💔 4t 4d
05.2022 - HyCoSy - oba jajowody drożne
- niedoczynność tarczycy - Euthyrox
- hipoglikemia na czczo - metformina
✅genetyka: kariotypy, CFTR, mutacja w genie protrombiny
✅zespół antyfosfolipidowy
✅hormony, wit D, wit B12, homocysteina, panel tarczycowy
✅AMH -3,24
✅badanie nasienia + fragmentacja DNA
✅HLA-C męski C1/C1
✅allo MLR - 44,7%
✅test IMK - NK 12%
❌rozjechane cytokiny
❌cross match - 31,2% - po antybiotykoterapii wzrost 😡 33,4%
❌KIR AA (HLA-C - C1/C2)
❌ brak kirów implantacyjnych
I IVF
• stymulacja w 2 fazie cyklu: Menopur 225, Gonapeptyl, Ovitrelle
• 19.08.2024 - punkcja 11x 🥚
• 2x ❄️ 5.2.2 - czekamy na wyniki badan 🧬
• 1 zdrowy ❄️ po pgt-a
16.11 transfer ❄️ (accofil, encorton, heparyna, acard)
22.11 bhcg - 0,4 😢 -
Lwica_Lewka wrote:Ja póki co jestem po wizycie u dr Kunickiego, ale z tego co tu już na forum się zorientowałam, to wizyty potem są zarówno u dr Niedbały, jak i u dr Pałaszewskiego. Mam nadzieję, że leczenie będzie skuteczne.
Wysłałam Ci również zaproszenie do przyjaciółek 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja, 03:45
Lwica_Lewka lubi tę wiadomość
-
glodia wrote:Cześć,
czy wiecie może, kto w invicie "specjalizuje" się w poronieniach nawykowych?
Robiłaś diagnostykę poronna te badania ba trombofilie wrodzoną i celiakię? Bo to często kazdz robić po pronnienach...
Ha polecam Kunickiego ,Pałaszewski też polecam transfer 1 u niego kdraxu udany...oni wszyscy są dobrzy...ale dopytam chrześnicy dam znać... -
Elka198321 wrote:Kochana oni wszyscy ogarniają takie sprawy...
Robiłaś diagnostykę poronna te badania ba trombofilie wrodzoną i celiakię? Bo to często kazdz robić po pronnienach...
Ha polecam Kunickiego ,Pałaszewski też polecam transfer 1 u niego kdraxu udany...oni wszyscy są dobrzy...ale dopytam chrześnicy dam znać... -
glodia wrote:tak tak, mam wszystkie badania. chodzi mi o kogoś, kto zwraca większą uwagę na badania już w ciąży, dokładniejsze usg itp.
Poczytaj opinie o nim jest kozak i tyle dba o swoje pacjentki zawsze możesz do niego dzwonić...polecamglodia lubi tę wiadomość
-
Elka198321 wrote:W klinice prowadza z reguły do wizyty serduszkowej i założenia karty ciąży...jeśli jesteś z Warszawy lub okolic polecam z całego serca do prowadzenia ciąży dr Leszek Lewandowski prowadził mi ciążę ogarniał cc..cc miałam w imid w Warszawie gdzie pracuje dr.
Poczytaj opinie o nim jest kozak i tyle dba o swoje pacjentki zawsze możesz do niego dzwonić...polecam -
glodia wrote:Dzięki. Poczytam! Trochę schizuje, ale potrzebuje na prawdę dobrego lekarza.
glodia lubi tę wiadomość
-
Elka198321 wrote:Jest najlepszy daje swój numer prywatny jak coś się dzieje jest dla Ciebie też panikowałam bałam sie.Dr Kunicki mi go polecił.Raz w miesiącu miałam wizyty u niego plus prenatalne i ostatni miesiąc ciąży 2 razy byłam.Goraco polecam mega empatyczny człowiek,cierpliwy wszystko tłumaczący itp.
-
Czy ktoś z Was badał zarodki w klinice Invicta? Mam pytanie co do kosztów poniesionych za badanie. W cenniku klinika podaje, że trzeba zapłacić ponad 13 tys za badanie zarodków, ilość maksymalna to 15 badanych zarodków. Czy ktoś z Was miał do badania tylko jeden, dwa lub trzy zarodki? Jak to wtedy wygląda cenowo? Też trzeba zapłacić ponad 13 tysięcy czy kosz ten jest jakoś inaczej liczony? U nas z jednej procedury nie ma szans, aby uzyskać sporą ilość zarodków.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca, 10:56
On 34: nieprawidłowy kariotyp męski translokacja 14/21, oligozospermia
Ona 31: MTHFR 1286A>C, PAI-1 4G/5G hetero, AMH:2.96
❌Komórki NK z krwi 21.3%❌KIR AA
I IVF 12/2023 Reprofit Czechy
🥚10 pobranych, 7 dojrzałych, 6 zapłodnionych, ❄️1 zdrowy
17/06/2024 Transfer
BetaHCG: 8dpt- 13.80, 10dpt-8,10 😞
II IVF 10/2024 Invimed Gdynia
🥚16 pobranych, 12 dojrzałych, 8 zapłodnionych, ❄️❄️❄️ PGT-SR (❄️niski stopień mozaicyzmu chromosomu 2, ❄️trisomia 21, ❄️wynik nieinformatywny- 13.12 rebiopsja, czekamy na wynik) 😞 -
Woczekiwaniu wrote:Czy ktoś z Was badał zarodki w klinice Invicta? Mam pytanie co do kosztów poniesionych za badanie. W cenniku klinika podaje, że trzeba zapłacić ponad 13 tys za badanie zarodków, ilość maksymalna to 15 badanych zarodków. Czy ktoś z Was miał do badania tylko jeden, dwa lub trzy zarodki? Jak to wtedy wygląda cenowo? Też trzeba zapłacić ponad 13 tysięcy czy kosz ten jest jakoś inaczej liczony? U nas z jednej procedury nie ma szans, aby uzyskać sporą ilość zarodków.
-
Elka198321 wrote:Ja jak kiedyś miałam cennik badanie pgta to było coś koło 2-2,5tyz1 szt potem 2-4 i cena była niższa w przeliczeniu na zarodka.zadzwon na ich infolinii powiedzą ci jak to wygląda...
Kontaktowała się ze mną pani z Invicta i mówiła o kosztach, które napisałam powyżej. Gdy zapytałam jej co w przypadku gdy ktoś uzyska 2 zarodki to odpowiedziała mi, że ona ma taką informację, a jeśli ktoś uzyska mnie zarodków to sytuacja jest rozpatrywana indywidualnie.On 34: nieprawidłowy kariotyp męski translokacja 14/21, oligozospermia
Ona 31: MTHFR 1286A>C, PAI-1 4G/5G hetero, AMH:2.96
❌Komórki NK z krwi 21.3%❌KIR AA
I IVF 12/2023 Reprofit Czechy
🥚10 pobranych, 7 dojrzałych, 6 zapłodnionych, ❄️1 zdrowy
17/06/2024 Transfer
BetaHCG: 8dpt- 13.80, 10dpt-8,10 😞
II IVF 10/2024 Invimed Gdynia
🥚16 pobranych, 12 dojrzałych, 8 zapłodnionych, ❄️❄️❄️ PGT-SR (❄️niski stopień mozaicyzmu chromosomu 2, ❄️trisomia 21, ❄️wynik nieinformatywny- 13.12 rebiopsja, czekamy na wynik) 😞 -